#Metoo har gjort 5000 polisanställda kvinnor kriminella


Oj Så det kan gå.. jag tror faktiskt jag småler hela dan …

Omöjliga situationer uppdagas i polisanställdas metoo-upprop, #nödvärn.  Misstänkta gärningsmän och målsägande bland kollegor,vem utreder? Hur gör man när kollegor berättar om metoo-relaterade händelser  och  man  har rapporteringsskyldighet vid misstanke om brott? Detta är en paradox som drabbar polisanställda när de engagerar sig i #nödvärn, med syfte att få slut på sexism, sexuella trakasserier, övergrepp och olika härskartekniker på sin arbetsplats. Vi lyfter flera dimensioner och konsekvenser av metoo som drabbar redan utsatta ännu hårdare. 

Det är ett oerhört stort steg att våga berätta om kränkningar och övergrepp som skett på arbetsplatsen. Många har burit på sin smärta i årtionden och lidandet har i vissa fall varit mycket kostsamt på ett emotionellt, socialt och ekonomiskt plan. Att dela sina upplevelser är läkande och ger mod att stå upp för sig själv och andra.

Man blir glad, ledsen och arg när man tar del av berättelserna i #nödvärn. Glad över all värme…

Visa originalinlägg 1 504 fler ord

En kommentar

  • ja tror inte Metoo har så många som blivit utsatta som dom säger utan ja tror det mer är en kampanj som vill sko sig på andras lidande och som behöver uppmärksamhet där ledsna feminister och bedragare som mist sin media position vill ventilera sig !

    Gilla