Bojkotta Halalmat och restauranger.


no halal

Jag har tappat räkningen på hur många gånger människor har berättat för mig att de skulle protestera mot islamiseringen av det västerländska samhället men de är för rädda. De är rädda för att stigmatiseras som rasister eller att gripas som kriminella, skada sina karriärmöjligheter eller även för att förlora sitt jobb. Och naturligtvis, de är rädda för muslimskt våld.

Om du är en av dessa människor och om du som jag är bestört över effekten Islam har på våra grundläggande friheter genom att hämma den offentliga debatten på detta sätt och om du tror att Islamofobi och ”religionen av fred” redan är den starkaste kandidaten för den mest skamlösa lögn under det
21:a århundradet, men du känner dig allt för skrämd för att säga något offentligt?

Då finns det fortfarande något du kan göra, och åsiktspolisen kan inte göra eller säga någon till dig för det, eftersom ingen behöver veta.

Jag gör det till en principsak att aldrig att köpa något som har certifierats Halal, eftersom varje gång jag ser det ordet, känner jag mig nerslagen av grymheten det står för och skäms av vårt samhälles moraliska feghet att inte förbjuda det som en brottslig verksamhet, som att importera afrikanskt ”bushmeat”

Det finns Faktiskt en närbutik i närheten där jag bor och jag brukade besöka den när jag behövde småsaker som tog slut hemma. Tills de tyckte det var en bra idé att inkludera Halalmat i sin frysdisk. Nu skulle jag inte gå in där om de så gav bort cupfinal-biljetter med varje köp i butiken. – Mitt samvete skulle helt enkelt inte att tillåta det!

Själva idén fyller mig med djup moralisk motvilja, det är det närmaste jag kan föreställa mig en synd, förutom att skriva för Aftonbladet eller Expressen, eller hålla mig nykter vid jul.

Den onödiga grymhet Halalslakt tillåts blöda in i det västerländska samhället inte bara av den nuvarande progressiva enigheten om att alla kulturer är bättre än vår, utan även av tillverkare och återförsäljare som ivrigt slåss om den muslimska livsmedelsmarknaden och som behöver påminnas om att den muslimska marknaden fortfarande är en minoritetsmarknad och att resten av oss har mer köpkraft. Och det är viktigt eftersom Halal är genomförandet av Sharia, och tillsammans med Sharia-kompatibel finansiering är det den tunna eggen av en mycket tjockare kil av Islamisk kulturell terrorism som redan har gjort t.ex. kvinnors rättigheter förhandlingsbara i Sverige.

Politiker och köttindustrin är överens mot tydlig märkning och Halal kött som rutinmässigt ges till människor utan deras vetskap eller samtycke i skolor, sjukhus och andra offentliga platser.

Nyligen hände det i Storbritannien att i två fall där skolbespisningspersonal förlorade sina jobb för att av misstag serverat icke-Halal kött till ett muslimskt barn och i ett fall i vad som var tänkt att vara en mångreligiös skola men där alla barnen är serverade Halal vare sig de ville eller inte. – Hur står det till med Sveriges skolor egentligen?

Skolmyndigheterna i Storbritannien  erbjöd då också en krypande ursäkt till muslimska föräldrar vars känslor blivit så allvarligt sårade av denna förolämpning mot deras tro som de uttrycker det, men det fanns inga ursäkter och det gör det aldrig är för icke-muslimska föräldrar som kan bli förolämpade att deras barn i en förment multi-tro skola är obligatoriskt serverade kött från djur som dödats långsamt och smärtsamt för den muslimska vidskepelsens skull. Ingen ursäkt för dem eftersom deras känslor inte spelar någon roll.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2281855/Dinner-lady-sacked-serving-Muslim-children-non-Halal-meat-multi-faith-school.html

Enligt Koranen är Halal är inte ens strikt obligatorisk för muslimer, om det inte är tillgänglig kan de äta icke Halal och Allah kommer att förlåta dem, så det finns egentligen ingen anledning till varför vi ska importera den i vårt samhälle alls när det bryter mot våra mest grundläggande krav på djurskydd som inte är särskilt hög i första hand.

Sa inte Gandhi att: ”Storheten i en nation och dess moraliska framsteg kan bedömas efter hur det behandlar sina djur?”

Jag undrar vad han skulle tycka om våra moraliska framsteg här i Halal- Sverige eller Amerika eller Australien eller någon av de andra så kallade civiliserade länder som tolerera denna praxis. Halalslaktade djur avlivas genom att skära av deras halsar medan de är vid fullt medvetande. De är hängde upp och ner medan de fortfarande lever och deras kroppar töms på blod. De dör i avskyvärd smärta och de dör i skräck för vidskepelse skull.

Även om du inte ser islamiseringen som ett problem, kan du säkert bojkotta onödig grymhet. Såvida du inte har ett problem med det men i så fall kanske hela denna sak inte är för dig. – Försök att inte dra dina knogar i golvet på väg ut.

Men det handlar inte bara om kött, långt därifrån. De olika muslimska brödraskapsgrupperna har utarbetat en lukrativ handel med intyg även för icke-kött livsmedel som Halal. Stora företag har köar villigt för att betala dem rikligt för certifiering.

Detta är i praktiken en islamisk skatt (Zakat1) på mat som går mot finansiering av ytterligare expansion av Islam i västvärlden, så vad du köper i stormarknaden om det så bara är en burk soppa eller en påse socker, lönar det sig att kontrollera märkningen.

Du kanske bara ser en symbol som bokstaven M inramad av en månskära som är den som används på Campbells soppor till exempel, eller du kanske bara ser det arabiska ordet för Halal.

Lär dig att känna igen märkningen på förpackningar och när du ser det är det bara att sätta tillbaka det paketet på hyllan. Det är allt du behöver göra.

Vanlig märkning i svenska butiker är:
halal halal2 halal3 halal4

Vi har alla fortfarande friheten att avvisa det här från vår egen erfarenhet om vi vill, utan att göra det krångligt och utan att någon ens behöver veta det. Men genom att slå ner på dessa företag och bojkotta dessa varor så slår vi tillbaka i den enda plats de bryr sig om, sina fickor!  Vi kan göra vårt uttalande så högt som om vi stod  mitt i av gatan och skrek genom en megafon, och allt vi behöver göra är att läsa några etiketter.

Det finns inget att vara rädd för vi blir inte censurerade, förtalade eller arresterade och varje gång vi gör det kommer vi att försvara en kultur värd att försvara och vinna en liten men viktig seger för civilisationen över barbariet.

Restauranger

När du besöker en restaurang eller matställe kan du fråga om stället serverar Halalmat. De måste tala om ifall de gör det, gör de det kan du enkelt bara lämna stället utan vidare konversation eller kommentar. Det kanske ser lite udda ut att bara resa sig och gå, men det är det minsta av bekymren. Man behöver inte motivera varför man går, det är tydligt ändå.

1.Islamsk skatt ”Zakat” betalas för varan vilket finansierar Islamsk terrorism (Koranen SURA 2:3 & 6:60) Genom att köpa en sådan vara hjälper du till att finansiera terrorism och våld mot bl.a. kristna, Judar,  kvinnor och barn.

2 kommentarer

 • För det första så är jag inte rädd för ”åsiktspoliser” eller andra aktivister / extremister och bryr mig inte ett dugg vad andra tycker om min lilla yttrandefrihet eller om det skulle störa dem något vad jag tycker….
  Men till dig Thomaz måste jag säga att jag är bra imponerad av den information, som du frekvent bistår med på denna blogg !
  Och att jag hade ingen aning om denna halal-märkning på matvaror i svenska butiker…
  Och att dessa produkter vid försäljning generar i en islamisk skatt ”Zakat” som dessutom går till finansiering
  av islam…ev. terror ..?
  Oh No! Jag skall verkligen kolla upp de restauranger jag besöker, därför att där finns ägare med mellan-östern
  bakgrund på några av dessa restauranger.
  Det är dessutom ett fullständigt djurplågeri fruktansvärt barbariskt ! Man kan ju bli vegetarian för mindre..
  Men alla dessa vänster-organisationer S.k (kameleonter) som värnar om djurens rätt…
  De har väl inga åsikter om den saken?? Och som vanligt så stoppar de väl huvudet i sanden…
  Det är ju förbjudet att sälja kött från plågade djur i Sverige har jag för mig?
  Hur har detta kunna passera Djurskyddshandläggare Djurrättsorganisationer, Veterinär-organisationer? Lantbruksorganisationer etc..? Nåt som inte stämmer med det här landet…

  Gilla

  • Tack Louise, Du är faktiskt en av mina mer frekventa läsare som även skriver kommentarer som denna, du är alltid positiv och vänlig och jag suger allt i mig av ditt beröm av mina texter.
   Det är sporrande när någon som du uppskattar meningen och budskapet även om innehållet ibland kan vara ansträngande att läsa och ta in..

   Det här med Halal och Zakat var ganska nytt för mig när jag började leta info om det, och med tiden har jag förstått och lärt mig mer och mer vilka onda krater som ligger bakom Islam och Sharia..

   Zakat är en del av Sharia, det ingår precis som sharia i Islams lagliga del ideologin.
   Det är obligatoriskt för muslimer. Zakat är den tredje av islams fem pelare och innebär att den troende skall ge 2,5 % av sitt årliga överskott till goda ändamål. Sunnimuslimer kan betala zakat direkt till de fattiga och behövande medan shiamuslimer betalar zakat och andra religiösa avgifter till prästerskapet som förvaltar medlen.

   Detta har Islamska brödraskapet insett är en lukrativ affär och genom att lägga Zakat på Halalcertifierad mat drar de in stora miljoner årligen på den mat vi köper. Miljoner som sedan finansierar terrorverksamhet som IS, Hamas och andra terrorister.

   Varje gång vi köper nånting med Halalmärkning betalar livsmedelsindustrin in pengar till detta .. pengar om alltså tas ut på priset du betalat för varan.. I praktiken betalar vi och hjälper förtryck mot bland annat kvinnor och barn ..

   Om man nu bortser från den delen .. så är ju Halalslakt dessutom otroligt grym och Sverige har trots allt ganska strikta djurskyddslagar som helt eller delvis kringgås eller ignoreras och islam för frisedel från dessa lagar av religiösa skäl .. som de egentligen inte alls behöver .. enligt deras egen tro kommer Allah att förlåta dom ändå . om inte halalslaktad mat finns tillgänglig.. det ÄR tillåtna att äta mat som inte är slaktat på detta sätt.. enligt Koranen.. så det hela är bara grymheter ..

   Nej, det bottnar i pengar som allt annat .. det är en otroligt lukrativ marknad..
   Så om vi kan, bör vi undvika Halal märkt mat, anmärka på detta i butiker..informera om man vågar .. och bojkotta..

   Så jag hoppas du sprider denna kunskap bland vänner och familj, förändring börjar som bekant hemma 😀

   Gilla