2 kommentarer

  • Yttrandefrihet är en viktig grundläggande rättighet.
    Svenska staten, Facebook och en del andra jobbar benhårt på att begränsa och utplåna själva grundtanken. Man får tycka vad man vill. Man får säga vad man vill. MEN. Endast om ingen hör eller ser vad du tycker. Nu kommer fler och fler fram som säger att det var bättre när de levde i DDR. I det öppna Tyskland så anser många fd. östtyskar att det var bättre i DDR. Det var nog bättre där än det är i Sverige idag. Om du säger något vad som helst så rannsakas det och du åker direkt i finkan ”utan att passera gå” just bara för att du sa något. Maken till skitnödigt samhälle finns inte i historien.

    Gillad av 1 person

    • Läs min artikel om EU.. Som jag just postade i går kväll, bör ligga bland de senaste inläggen… Det är hela EU genom sin struktur som är en diktatur. de tål inte fri vilja..

      Gilla