Fem extremt bra skäl till att vara rädd för EU och dess diktatur.


battreutaneu

En artikel om påtvingad värdegrund, respektlöshet hos och faran med EU´s diktatur.

När jag började arbeta med denna artikel och leta material, underlag och inspiration var jag inte beredd på att slutresultatet skulle bli så långt som det blev. Därför ber jag redan nu i början om ursäkt för att jag tar upp din tid men att du som är på väg att läsa detta, sätter dig till ro och avsätter lite tid.
Det kommer att vara värt mödan hoppas jag.

Så du kanske tror att EU är en trevlig legitim organisation som representerar intresset hos den europeiska befolkningen? Tänk om! Det gör de inte!
Det finns fem anledningar till varför du bör vara mycket rädd för den Europeiska unionen.

Nummer 1. EU representerar inte europeiska värderingar.

EU har inga intressen av demokrati och fri vilja, det EU bestämmer ska gälla oavsett vad du eller vårt land har för värderingar.
EU pratar mycket om europeiska värderingar och de påstår sig representera eller på något sätt försvarar dessa värderingar. Värderingar som rätten till självbestämmande, frihet att uttrycka sig, begreppet nationalstat och även idén om själva demokratin.
De europeiska värderingarna och vårt stolta filosofiska arv är utan betydelse. EU motsätter sig dessa värderingar.

Vi har ett fungerande Europaparlament, eller hur? Fel! Det har vi inte. Europaparlamentet är inte ett riktigt parlament, det är bara ett rådgivande organ och har inget inflytande eller makt. Det kan inte skapa eller upphäva lagstiftning, endast EU-kommissionen kan göra det. EU-kommissionen är i grunden en utvald liten grupp människor som inte nödvändigtvis behöver ha stöd av människorna i sina egna hemländer för att göra vad de gör i EU, och de är heller inte valda av sitt lands befolkning utan av landets regering. Europeiska rådet består av personer som väljs i sitt eget land och det finns en person per medlemsstat, men det finns två problem med detta.

Det första är att representanter är bundna av sin ämbetsed att representera det allmänna intresset för EU som helhet snarare än hemlandets intressen.
Så EU undergräver intressen av nationalstater och därmed folket genom sin utformning.

Det andra är att EU som en separat enhet inte har stöd av folket. EU härskar över människor utan människors samtycke.

Efter att Nederländerna och Frankrike röstade emot upprättandet av EU- konstitutionen 2005, avbröts folkomröstningarna som var planerade i Tjeckien, Danmark, Irland, Polen, Portugal, och UK och man bara fortsatte ändå. Genom att ignorera viljan hos folket är förekomsten av EU inte överensstämmande med begreppet demokrati.

Så även om medlemmarna i Europeiska rådet har stöd av deras individuella nationalstater där de väljs, behöver de svära en lojalitetsed till en organisation som undergräver samma nationalstater och samtidigt inte behöver stöd eller tillstånd av dessa nationalstater för att göra så.

Så genom design kan inte EU representera europeiska värderingar då de motsätter sig människornas vilja genom sin blotta existens och därför motsätter sig rätten till självbestämmande och begreppet demokrati.

Så, Nej! EU representerar inte europeiska värderingar.

Nummer 2. EU accepterar inte motstånd.

Motstånd attackeras hårt av EU, den fria viljan och det fria ordet ska tyglas och tas ifrån människorna i medlemsstaterna.
Precis som forna Sovjetunionen, tycker EU om att försvaga känslan av nationell identitet och gör varje medlemsland mångkulturellt, vilket är ett bra sätt att försvaga känslan av nationell identitet.

Du skulle inte känna att du är i Frankrike längre om du åker dit, allt du kan se är muslimska huvuddukar överallt. Så som du förmodligen märkt är EU mycket besatt med den så kallade mångfalden.

Polen och Ungern håller inte med om detta och därför vill EU tvinga dessa länder att bli mångkulturella, detta motsätter sig återigen rätten till självbestämmande av de människor som bor där och rätten till demokrati.
Så trots att ungrarna röstade emot migrationskvoten i oktober 2016 vill EU tvinga landet att tillåta muslimer i sitt samhälle och sätta livet för sina kvinnor och barn i fara, även om det är deras eget land. Det är helt enkelt äckligt.

Något liknande händer med Polen, trots att det polska folket har accepterat hundratusentals flyktingar från Ukraina så vill inte det polska folket att muslimer ska komma och leva i sitt land och i motsats till andra europeiska länder representeras polska folket korrekt av sin regering. Det politiska partiet Lag och Rättvisa (PiS) som har majoriteten av röstarna.

EU måste därför hitta en ursäkta att sätta press på den polska regeringen och de börjar då klaga på det faktum att (PiS) nyligen ersatt vissa domare för att bekämpa korruption, och även om många av domarna i Polen har varit i sina positioner sedan kommunisttiden är det visserligen en mycket skum praxis, men när tidigare statsskick och regering gjorde exakt det samma hade EU inte några som helst problem med det eftersom den förra polska regeringen var en PRO EU regering, men nu när en ANTI EU regering gör det är det plötsligt ett problem. Ett roligt faktum är att denna tidigare regeringen leddes av ingen annat än Donald Tusk. Låt det sjunka in en stund.

Nummer 3. Eu är en ideologisk bubbla av människor som inte tycker om alternativa synsätt.

Man ska tycka som EU eller fängslas, jagas eller frysas ut ur samhället.
Jag kan helt och hållet rekommendera dig att lyssna på några av de debatter som äger rum i Europaparlamentet. Vad du kommer att ser är att många av de människorna i Europeiska Parlamentet verkar ha en otroligt enkel världsbild. Denna världsbild kan i princip sammanfattas i en enda mening:
”EU är bra och personer som inte håller med om detta är alla populister som drivs av eller i samband med främlingsfientlighet, Islamofobi, sexism, fascism, falska nyheter, intolerans och… Putin.”

Dessa människor lever i en drömvärld och för att vara helt uppriktig, de flesta människor i Europaparlamentet inte särskilt intelligenta alls.
Låt oss lyssna på vad man kan få höra när EU parlamentariker öppnar munnen.

 

Så vad sägs om yttrandefriheten? Var inte det en europeisk värdering? Uppenbarligen inte.

EU arbetar för närvarande med sociala mediaföretag för att begränsa yttrandefriheten. Återigen är det allmänna resonemanget oerhört enkelt.

Det går som följer:
”Yttrandefriheten är viktig, men den bör inte ”missbrukas” genom populistiska, Xenofobiska, Islamofobiska och intoleranta människor och så vidare.”

Med andra ord, de ger inte ett dugg för yttrandefriheten, för om de gjorde det skulle de också tillåta människor att säga saker de inte håller med om och inse att känslor är individuella och alla människor kommer någon gång i livet att uppleva eller höra saker de inte tycker om och som upprör dom…
Det kallas LIVET, och det är bara att gilla läget.

Så först styr de över människor utan tillstånd och när dessa människor vill bli av med dem, försöker de begränsa yttrandefriheten.
Vad påminner det dig om? Kanske är det därför dessa östeuropéer inte gillar EU.

Nummer 4. EU har en enorm budget genom medlemsavgifter från sina medlemsländer för att skapa falska nyheter och revisionistisk historia.

EU varnar för ”Fake-News” men är själva den största producenten av det.
Ja, EU är förmodligen den mest maktfulla skaparen av falska nyheter på hela kontinenten. De har även skapat ett helt museum som representerar deras ”Orwelliska” version av den europeiska historien, och i detta museum har ingen som helst uppmärksamhet ägnats åt Kristendomen och de mesta av upplysningen.

För Europeiska Unionen börjar historien vid tidpunkten för den franska revolutionen, men inte helt överraskande tar detta museum ut noggrant utvalda frågor från före franska revolutionen, som slaveri och kolonialism.

Det har ett helt rum om det första och andra världskriget och konstigt nog får Karl Marx och socialismen en särskild plats i detta EU-museum.

På översta våningen handlar allt om EU självt som en presentation som den stora lösningen på allt elände i det 20:e århundradet. Det är faktiskt ganska lustigt att de inte verkar inse att den franska revolutionen faktiskt representerar vad de är mest rädda för. – Att folket störtar sina icke-valda ledare.

Så om du någonsin är i Bryssel, glöm inte att besöka detta propagandamuseum, jag önskar jag själv får komma dit en dag och besöka det i verkligheten och inte bara se det ”online”.

Nummer 5. Toppositioner tas av farliga radikala människor.

I topparna inom EU finner vi bara livsfarliga radikala extremister som med sin dröm om ett utopia fullständigt struntar i vett och sans.
Det är riktigt, toppositionerna i EU innehas av oerhört radikala och farliga människor. Genom hela mänsklighetens historia har de mest farliga människor varit de med storslagna idéer, ofta om en utopi. Den här typen av människor är så besatta av sin egen framtida utopi att de inte kan tänka klart.

Motsatta argument behandlas inte på ett öppet och rationellt sätt utan i stället skyfflar man all logik åt sidan. Personer som representerar motsatta idéer blir vanligtvis märkta. Bolsjeviker, proletariater och populister.

Håll nu i minnet vad jag just sa och låt oss lyssna på den här killen:

 

Vad han säger är följande:
”Strategi av förändring för denna europeiska Union och varför jag talar om för förändring är, Jag pratar om verklig förändring inte vad Herr. Kemal har sagt och vad han efterlyser, han har använt, jag tror åtminstone 10 gånger ordet ändringar i sitt anförande men vad han kallar ändringar, kallar jag blockering av framsteg. Det går ut över euron och det bryter upp Schengen, förhindrar arbetskraftens rörlighet. Det överger all europeisk gemensamhetspolitik så mindre integration och mindre Europa är ingen förändring. Det är regression. Regression är vad det är.

Vad betyder ordet ”konservativ”?  Ingenting ännu, och det är bra.

Det är en bra förklaring, men om det betyder nånting alls så betyder det konservativ status quo och det är inte vad vi vill med denna europeiska union idag. Vad vi gör nu är exakt samma sak, inte på ekonomin, men på det grundläggande att inte tillämpa regler blunda för vad som händer och nej mister (ohörbart) det är inte emot Ungern. Du inte rätt att säga att dessa människor här kämpar mot ungerska intressen, det är tvärtom. Det är inte ditt intresse, ditt intresse är inte ungerska intressen. Vad vi försvarar här är ungersk demokrati och intresset av ungerska medborgare.”

Det han protesterar över är att Herr. Kemal i sammanhanget vill begränsa invandringen och ge EU mindre inflytande och ta bort avtal som ger EU rätten att bestämma vilka som ska få tillträde till andra länder och det ligger INTE i Ungerns intresse att öppna sina gränser…Han är så galen att han faktiskt står och kräver att EU ska utvecklas ännu mer och ta bort ännu mer frihet från länders befolkning och han tror på att det är folkets vilja.

Ja, detta är hur en av historiens farligaste människor låter. Saken med idén om en europeisk globalistutopisk superstat är inte att det är emot storslagna ideologier. Problemet är att det är för likt den här typen av grandiosa ideologier som gör EU farligt.

EU superstaten är helt enkelt en annan version av en perfekt utopi uppfunnet av dessa farliga radikala människor som mest verkar tänka i banor som:
”Vi kunde skapa en perfekt värld om bara alla dessa populister kunde hålla käften, om vi bara kunde ta bort deras yttrandefrihet, om vi bara kunde fylla i tomrummen…Då fungerar EU…”

Så det finns fem bra skäl till att vara rädd för EU:

Nummer 1. EU representerar inte europeiska värderingar.
Nummer 2. EU accepterar inte motstånd.
Nummer 3. EU är en ideologisk bubbla av människor som inte tycker om alternativa synsätt.
Nummer 4. EU har en enorm budget genom medlemsavgifter från sina medlemsländer för att skapa falska nyheter och revisionistisk historia.
Nummer 5. Toppositioner tas av farliga radikala människor.

Kombinationen av dessa fem saker är i synnerhet recept på en riktig katastrof.

Ta hand om dig

 

En kommentar

 • Tack för ett bra inlägg !
  Det är ju som jag misstänkte från allra första början och värre blir det !
  Att all makt utgår från Bryssel oavsett vad alla medlemsländer hävdar på en egen suveränitet som nationer.
  Folk i det här landet behöver få bort skygglapparna och se kritiskt och klart på vad det är frågan om!
  De man ger makt tar också för sig och tillförskansar sig allt mer makt och missbrukar allt förtroendekapital långt över folkets medvetande. Detsamma som också sker nu här på hemmaplan här i Sverige s.a.s
  Talar om den EU- duperade regeringen i det här landet…
  Det kan staplas otaliga exempel där det verkligen skulle bedrivits en folkomröstning i viktiga frågor
  Dvs. helt demokratiskt! Men som tyvärr alltid slutat i S.k. enhälliga beslut mot svenska folkets vilja!

  Vi i norden..Vi nordiska folk skulle för länge sedan ha skapat en egen union typ Skandinaviska Unionen!
  Vi har en kultur rätt olik Europa om man nu utgår från vad det är i dag, så skulle man kunna hävda på olikheter…
  Vi värnar om naturen i dessa länder! Vi vårdar våra traditioner…
  Vi har naturtillgångar skog, mineraler, industrier, etc. etc.
  Med en tydlig och klar gräns mellan Europa och Skandinavien så hade vi sluppit mycket av galenskapen…
  Vi hade haft ett bättre samhälle..bättre ekonomi, välfärd, demokrati, yttrandefrihet
  Det finns alltså inget pris på vad dyra friheten är värd!

  Gillad av 1 person