Allt du behöver veta om Islams historia och vad som väntar dig i ett muslimskt kalifat. – Del 2


history_main

Den här artikeln i 2 delar innehåller historia och fakta om islam, hur islam erövrat och mördat 270 miljoner människor, hur Islam än in i våra dagar erövrar på samma sätt nu som då. Det finns inga skäl att tro eller förvänta att Islam och muslimer inte agerar på samma sätt idag som man gjort i 1400 år, det är ett koncept som har fungerat väl för Islam hittills. Och det finns inga skäl att tro eller förvänta att jag som skriver detta eller du som läser detta inte kommer drabbas av samma öde.

Vad jag ska föröka göra i det här inlägget är att pressa samman 1400 års islamsk historia och göra det så spännande som jag möjligen kan göra det men ändå så enkelt och förkortat som jag kan göra det, så att du ändå får en bra bild av vad som sker med vårt land.

Eftersom jag hatade historia när jag gick i skolan, men nu som äldre uppskattar historia, förstår jag nu varför de säger att de som inte lär av historien är dömda att upprepa den.

För att du som läser ska förstå varför den västerländska civilisationen är så mycket olik den islamiska världen måste du förstå Islams historia.

Så nu kör vi, och vi fortsätter nu med Del 2…

Del 2. Historia i skolan, Wahhbaism, Al-Qaida och ISIS, Taqiyya och krigföring!

2:1 Historia i skolan

Hur många människor i världen, för mindre än hundra år sedan tror du kände till denna historia? Höj din hand om du kände till detta! Ändå finns all denna historia att tillgå, på internet och i historieböckerna. Vem som helst kan finna detta.

Vi i Sverige, Europa och övriga världen har misslyckats med att utbilda våra barn om historia, vi i Sverige har misslyckats med att utbilda vår egen befolkning om den historia som blir vår undergång. – Den som inte känner historien är dömd att upprepa den!

Våra barn i gymnasiet, ta en 16, 17, 18 åring och fråga dem om andra världskriget, så kan de inte ens berätta vad som hände i andra världskriget. För dem är det bara forntida historia och vi har fortfarande veteraner från andra världskriget promenerandes mitt i bland oss.

Det visar hur lite vi känner till eller ens bryr oss om historia!

Islamska kalifatet avslutades 1924 och folk trodde att det aldrig kommer att uppstå igen, kalifatet kommer aldrig att komma tillbaka. Men två saker hände i Mellanöstern under det senaste århundradet som gjorde att islamisterna kommer att kunna återuppliva kalifatet.

För det första, upptäckten av olja i Saudi Arabien som västvärlden upptäckte och var dumma nog att tillåta att det nationaliserades.

Det andra som hände var att Ayatollah Khomeini kom till makten 1979 som gav Islamisterna pengarna och även själsligt täckande för att kunna explodera på den internationella arenan.

2:2 Wahhbaismen

”Wahhabisterna” (Wahhabism är en fundamentalistisk eller exoterisk riktning inom sunniislam som grundades av Muhammad ibn Abd al Wahhab på Arabiska halvön under 1700-talet.) exporterade den ”Wahhabiska” radikala religionen.

Wahhabis är namnet på Wahab, de inte en annan sekt av Islam, de följer den autentiska förkunnelsen av Profeten Mohammed. Hur profeten Muhammed levde och praktiserade sin religion.

Det är därför varken du eller jag eller någon otrogen kan sätta en fot i Mecka, eftersom så långt som de är berörda så är vi smutsig och som otrogna är vi inte tillåtet att sätta en fot där. Sen spelar det ingen roll om det är presidenter eller kungar.

2:3 Al-Qaida och ISIS

Al-Qaida använder Saudiarabien och dess framgång som en ursäkt för att rekrytera medlemmar som exempel för att visa dem hur Allah har välsignat Saudiarabien på grund av det sätt de anslutit sig till grunderna i Islam.

Och idag när vi talar om ISIS, ISIS är inte en ny uppfinning, ISIS återupptog det kalifat som upphörde för mindre än hundra år sedan, men vi är för okunniga och alltför oinformerade för att förstå varför och vad det är ISIS gör och varför de lyckas.

2:4 Taqiyya och Hudaybiyyah

Två saker du behöver förstå om Islam och principerna för krig i Islam är:

ETT: lagen om Taqiyya, vilket innebär lögner och bedrägeri. Det innebär att en muslimsk man kan lägga sin hand på Koranen och svära att han säger sanningen trots att han vet att han ljuger, men också vet att Koranen förlåter honom eftersom han går framåt på grund av Islam.

TVÅ: Den andra saken du behöver veta om är fördraget avHudaybiyyah”. Vilket är en islamisk princip av krig och en modell om hur man lurar sin fiende när man måste underteckna fredsfördrag med sin fiende. Det är baserat på ett exempel av profeten Mohammed.

Profeten Muhammed angriper Mecka och deras karavaner när han bodde i Medina. Detta var hur han fick godsaker och byte. Han brukade attackera dem, råna dem och sprida bytet bland sina män och detta var hur han kunde rekrytera, eftersom det är så han gjorde pengar utan att arbeta. – Känns detta igen idag?

Han angrep alltså Meckas karavaner när han insåg att han inte kan besegra dem, så i staden Hudaybiyyah tecknar han ett tioårigt fördrag med dem. – Låter det bekant? Det gör det snart, när du läser vidare.

Han tecknar alltså ett tioårigt avtal med dem som sa att han inte kommer att attackera dem, han kommer att sluta fred med dem och han kommer inte att förklara krig mot dem.

Muhammad använde fördraget i två år att bygga sin militär, stärka sin armé och när han ansåg sig stark nog att attackera sina fiender när de minst anade det, eftersom de trodde att de hade ett fredsavtal med Mohammed, bröt han fördraget och attackerade och Mecka föll inom 24 timmar.

Mecka var inte förberedda och förväntade sig inte att bli attackerade.

Detta blev en princip av krig i islam. Det är därför något som tecknats med arabvärlden inte betyder nånting över huvud taget för dem.

För att ge dig ett exempel på hur det praktiseras och för att ge dig ett exempel på hur detta har tagits i bruk i nutidshistoria tar vi Yassir Arafat som inte är islamist, men han är muslim och han träffade israelerna och undertecknade Osloavtalet 1993. – Minns du alla handskakningar på gräsmattan i Vita huset?

Yassir Arafat använde fredsfördraget i Oslo och kom överens med Israel att få Israel att föra honom tillbaka och ge honom territorium, finansiera hans militär och utbilda hans poliser och ge hans poliser vapen. Yassir Arafat bröt sedan Oslofördraget åtta år senare, han väntade inte ens 10 år och förklarade ”andra Intifada” (andra ”resningen”) år 2000 och hela helvetet bröt ut.

Han använde samma fördrag för att vinna och lura sina fiender, han bedrog alla och när jordansk press efter undertecknandet av Osloavtalet skulle intervjua Arafat, frågade de: Hur kunde du underteckna ett fredsavtal med djävulen, hur kunde du underteckna ett fredsavtal med judarna?”

Yassir Arafat svarade bara: ”Kom ihåg Hudaybiyyah!

Det var allt han behövde säga och hela den muslimska världen visste exakt vad Yassir Arafat talade om medan vi i västvärlden och Judarna i Israel inte fattade ett smack, det var över våra huvuden. Ingen förstod vad ”Hudaybiyyah” syftade på.

Detta är den typ av bedrägeri som vi har att göra med, när arabvärlden tecknar ett fredsavtal med oss, som nu senast i Barcelona Avtalet 1995. Betyder det absolut ingenting för dom. – Ett avtal där Europas regeringar tillåter islam flöda fritt in i Europa.

De använder oss som nyttiga idioter, som godtrogna okunniga människor som undertecknar ett fredsfördrag med djävulen.

End Game – Game of Thrones

– I detta dödliga ”Game of Thrones” finns ingen plats för Amerika, Europa eller Israel. Vi behöver inte spela med vår framtid och med våra barns framtid. Elie Wiesel

Jag önskar att jag kunde lova dig som läser att historiens lärdomar har dragits och att vi lärt oss nånting av historien, men så är inte fallet.

Därför är det så viktigt att vara kloka om vem vi ska sätta i regeringen nästa år. Det är därför det är mycket viktigt att den som vi kommer att välja nästa år för att ta över efter sossarna som nästa statsminister är väl informerade om historien och om det radikala islam, förstår vår fiende, förstå vad ISIS och Islam är och att förstå vad deras slutmål är.

Det är precis vad folk undrar, hur kommer det sig att ISIS och Islam kan ha en sådan framgång med att rekrytera människor från hela världen, de exploderade över hela världen. Forskning gjorde en opinionsundersökning och naturligtvis den rena forskningen gjorde en enkät 2013 när de gick runt om i världen och intervjuat muslimer från islamiska länder och de frågade dem två frågor:

Skulle du vilja ha sharia som lag i ditt land och skulle du vilja se ett islamiskt kalifat?

Kom ihåg detta var 2013, innan ISIS. De fem största länderna i den islamiska världen, de fem översta islamiska länderna med 204 miljoner muslimer. Indonesien, Afghanistan, Pakistan, Egypten, Nigeria och Bangladesh. 77 procent av de muslimer som intervjuades i dessa muslimska länder ville ha inrättandet av Sharia och vill upprätta en islamisk stat. Vilket innebär att 77 procent av världens ”moderata” muslimer är överens om ett inrättande av ISIS och vad ISIS och Islam gör.

Nu när du har läst, hoppas jag att du är lite mer insatt i den historia som lät Islam erövra nästan hela världen och som är på god väg att göra det igen, vad det innebär för dig som människa och vilken framtid du har att se fram emot.

 

Relaterat inlägg:

Allt du behöver veta om Islams historia och vad som väntar dig i ett muslimskt kalifat. – Del 1

Sveriges befolkningshaveri!! – Folkmord pågår!