Allt du behöver veta om Islams historia och vad som väntar dig i ett muslimskt kalifat. – Del 1


history_main

Den här artikeln i 2 delar innehåller historia och fakta om islam, hur islam erövrat och mördat 270 miljoner människor, hur Islam än in i våra dagar erövrar på samma sätt nu som då. Det finns inga skäl att tro eller förvänta att Islam och muslimer inte agerar på samma sätt idag som man gjort i 1400 år, det är ett koncept som har fungerat väl för Islam hittills. Och det finns inga skäl att tro eller förvänta att jag som skriver detta eller du som läser detta inte kommer drabbas av samma öde.

Vad jag ska föröka göra i det här inlägget är att pressa samman 1400 års islamsk historia och göra det så spännande som jag möjligen kan göra det men ändå så enkelt och förkortat som jag kan göra det, så att du ändå får en bra bild av vad som sker med vårt land.

Eftersom jag hatade historia när jag gick i skolan, men nu som äldre uppskattar historia, förstår jag nu varför de säger att de som inte lär av historien är dömda att upprepa den.

För att du som läser ska förstå varför den västerländska civilisationen är så mycket olik den islamiska världen måste du förstå Islams historia.

Så nu kör vi, och vi börjar med Del 1…

Del 1. I början av Islams historia.

1:1 I början

När profeten Muhammed förment avslöjade sin uppenbarelse från ängeln Gabriel, att han var tänkt att vara den sista profeten i början av sexhundra talet, började han predika i sin egen stad Mecka.

Han försökte rekrytera vänner och anhängare för att kunna sprida sin religion. Han försökte i 12 år och misslyckades, och efter 12 år hade han bara kunnat rekrytera sin närmaste familj och vänner så han bestämde sig för att gå till Medina, som var det Judiska navet i Arabien, det affärscentrum där judar levde.

Muhammed tänkte: ”Om jag gå dit och predikar min religion för dem, och om de accepterar mig så kommer det att köpa mig respekt och resning hos mitt eget folk och de kommer att acceptera mig.”

Så Muhammed började låna en hel del från Gamla Testamentet för att göra sin religion mer tilltalande för judarna, och göra den mer lik deras religion. Det är därför du kan se en hel del likheter mellan judendomen och islam.

Till exempel:

  • Judar äter inte gris, så muslimer äter inte gris.
  • Judar ber ett par gånger om dagen, så muslimer ber ett par gånger om dagen.
  • Judar fastar på Yom Kippur, muslimer fastar på Ramadan.

Det är därför du ser en hel del bra att läsa om i början av Koranen när Muhammad berättar om de goda människorna i boken. Han tog sitt meddelande och gick till Medina för att försöka rekrytera judarna. Han talar om bokens folk, han talar om hur liknande religionerna verkligen var.

När de vägrade att ta emot honom och följa honom som den sista av profeterna, det är då han vänder sig mot dem och började döda dem och började utvisa dem.

Det är då Islam gick från en andlig, fredlig rörelse under de första 12 åren av Islam till en politisk rörelse höljt i religion.

Efter åren av Hijra (migrationen, som vi nu ser i Europa igen) då Muhammad gick till Medina och Judarna inte accepterade honom, blev han en militär krigare och förklarade krig mot dem och började utvisa dem.

Judar och Kristna blev ”Dimmie”, eller andra klassens medborgare.

De var tillåtna att överleva och inte bli dödade endast genom att betala ”Jizya”, den islamska skyddsskatten eller produktionsskatten.

De hade ett val, konvertera till islam eller om de ville överleva, måste de betala ”Jizya” den skyddande skyddsskatten och leva som ”Dimmie” i den islamiska nationen. – Detta är vad som kommer ske i Sverige när Islam är i majoritet.

Kristna och judar kunde inte öppet gå i kyrkor eller synagogor. Judar kunde inte blåsa Shofar, (Ett musikinstrument, en typ av blåshorn, som används rituellt inom judendomen.) Kristna kunde inte ringa i kyrkklockorna, och de kunde inte be offentligt.

Kristna och judar inte kunde samlas tillsammans och bygga nya kyrkor eller nya tempel och sättet de betalade ”Jizya” eller skyddsskatten var i en månatlig ceremoni skulle de träffas centralt och judar skulle knäböja och lämna över sina varor till mullan som skulle ta godset som betalning för skydd, och i många områden blev judar och kristna givna halsband för att bära som ett kvitto på att de betalat sin ”Jizya” eller skyddsskatt.

Judar ansågs som ”Najis” (Enligt islamisk lag (sharia) är najis (arabiska: نجس) saker eller personer som anses vara rituellt orena.) Såsom kroppsvätskor eller sopor och hundar.

”Najis” är smutsigt, så kristna och judar behandlades som andra klassens medborgare.

Islam fortsatte att växa och allt eftersom Islam växte och fler människor blev ”Dimmie” eller andra klassens medborgare fick judar och kristna identifierbara kläder.

Den gula stjärnan gavs till judarna, de flesta tror detta är en tysk uppfinning, men det var faktiskt en islamisk uppfinning i det nionde århundradet i Irak.

Det var kalifen Al-Mutawakkil av Irak som uppfann den gula stjärnan för att identifiera judarna när de gick ner för gatan, eftersom judarna var tänkta att om en muslimsk man kom gående på samma sida av gatan så var juden tvungen att korsa gatan till den andra sidan, så att den muslimske mannen kunde gå vidare så han är inte blev smutsig av smutsen från Juden.

Kristna fick ”Zunar”, bältet. Det bälte som de flesta av oss män redan bär idag för att hålla upp byxorna. Även detta var en islamisk uppfinning för de kristna.

Islam fortsatte att växa, de gick hela vägen till Jerusalem. De erövrade Jerusalem, kristna kunde inte ringa i sina kyrkklockor i Jerusalem.

1:2 Korsfararna

Påven i Rom år 1090, säger till de kristna:
”Hur kunde ni sitta overksamma och låta era bröder lida så här i det heliga landet? Ni måste gå och befria de kristna och hjälpa de kristna.”

Vilket är orsaken till att korsfararna lanserades. Korsfararna lanserades inte på grund att de bara kände för att vakna upp en morgon och gå och halshugga ett gäng muslimer.

Korsfararna lanserades för att befria Jerusalem, och de befriade Jerusalem i mindre än 100 år innan Salahuddin Lau Saladin tog tillbaka staden och Jerusalem förblev under islamisk kontroll tills 1967 då staten Israel befriade Jerusalem och Kristna, judar och muslimer kunde be under samma himmel. Korsfararna fortsatte att bekämpa Islam och i 300 år har de försökt och misslyckats och runt 1300-talet försvann korsfararna eftersom de inte kunde vinna mot Islam.

Islam fortsatte att expandera och de gick hela vägen till Centraleuropa, de gick hela vägen till Kina, de gick till Indien och de erövrade Spanien. De ändrade namnet Spanien från Spanien till Andalusien och de började som de avancerade som de erövrade fler nationer och fler människor tvingades betalar ”Jizya” eller skyddsskatt, och detta är hur det Islamiska imperiet växte. Det gick hela vägen tills de stoppades vid portarna till Wien den 9/11 – 1683 (Det finns även hänvisning till datumet 9/12 – 1683)

9/11 är inte ett datum som Osama Bin Laden bara plockade ut av en slump när tvillingtornen attackerades den 9/11–2001. 

9/11 är en symbolisk tidpunkt i Islamiska kalendern, under 1600-talet hade Islam täckt mer av Jordens yta än det romerska riket gjorde under sin storhetstid.

1:3 Islamska kalifatets slut.

Mellan 1600-talet och 1800-talet upplever Europa den industriella revolutionen där européerna kunde uppfinna produkter i fabriker och löpande band vilket gjorde det möjligt att tjäna pengar. Sälja produkter som gav dem pengar att bygga en stark armé för att bekämpa muslimerna, och det var så det blev möjligt att stoppa muslimerna vid grindarna till Wien 9/11–1683.

Européerna startade stift mot Islam och drev dem ut från Europa de drev ut dem ända till Mellanöstern och Nordafrika.

Och 1924 upphörde det islamiska kalifatet i Turkiet av Mustafa Kemal Atatürk som var sekulariserad. Han avslutade det islamiska imperiet och han gav kvinnor rösträtt, han gav kvinnor rätt till utbildning, rätt till arbete, rätt att välja make. Han förbjuder kvinnor att bära ”Hijab” och han förbjuder männen att bära skägg.

Muslimer hatar honom så mycket att de anser honom vara en judisk agent eftersom de tror att hans mor i hennes blodslinje var Judiska och påverkade Atatürk.

Vid tiden det islamiska imperiet eller Islamiska kalifatet eller islamiska staten upphörde 1924 hade det islamiska kalifatet funnits i 1400 år och det upphörde alltså för mindre än 100 år sedan.

Vid tiden då det islamiska kalifatet (Islamska Staten) avslutades 1924, hade 270 miljoner människor runt om i världen mördats av Islam.

270 miljoner människor och de hade inga massförstörelsevapen, inga kärnvapen. Samtliga dessa 270 miljoner människorna mördades, slaktades med svärdet.

 

Relaterat Inlägg:

Allt du behöver veta om Islams historia och vad som väntar dig i ett muslimskt kalifat. – Del 2

Sveriges befolkningshaveri!! – Folkmord pågår!