MeToo – Varför då?


24059440_1966611983598968_6877541362721234500_o

Svenska kvinnor har i årtionden uppmuntrats till att göra karriär, föda mindre barn och arbeta mer..inget fel i det i och för sig, men men kan fråga sig varför.

Nu använder man metoo rörelsen för att säkerställa att svenska män hatas så mycket som möjligt för att ytterligare hjälpa till med att det föds mindre barn..

Man skapar effektivt klyftor mellan män och kvinnor… VITA män och kvinnor, för man gör gällande att det är ju bara svenska vita män som bär sig illa åt, man talar inte om gruppvåldtäkter eller våldtäkter av unga kvinnor och barn längre.
Kvinnor som i framtiden kommer agera avelskor till de nya elitsvenskarna som lever gratis på skattemedel och har ”fredens religion” i bakfickan.

Man säkerställer att vita människor inte skaffar fler barn genom skapandet av klyftor och hat med hjälp av denna metoo rörelse..

Det hela är en del i en väl utarbetad plan för ett folkmord.

Svenskar i produktiv ålder kommer att vara i minoritet till år 2024, sen är vi svenskar utrotningshotade på allvar… och tänk efter vilka det är som hjälper till att se till att det sker…lägg ihop 2 och 2 och vakna upp nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.