Ett Boktips!!


Jag brukar ju mest skriva om andra saker, men idag tänkte jag slå ett slag för och promota en god vän som skrivit en bok.

Leena Graaf är en kär barndomsvän sedan 40 år som haft en lång och tuff livsresa men genom självironi och envishet ändå funnit sin väg. Hennes väg genom livet med typ 1 Diabetes och de följdsjukdomar det innebär har satt ordentliga spår på både livskvalitet och självbild.

Jag har haft äran att få korrekturläsa boken och designa bokomslaget. Den här boken är en resa genom Leenas liv med sin sjukdom, fylld med självironi, skratt och gråt. Boken berättar om en envis människa med massor av ”kan själv” som inte alltid slutar helt som hon tänkt… men med självironi och en gnutta sarkasm finner hon ändå en väg genom livet där belöningarna ändå är rika. Hon är tuff… men kanske inte så stark ensam som hon velat… tur att hon har så många omkring sig som älskar henne.

Jag kan varmt rekommendera att läsa boken, den är lättläst, ironisk, rolig och bitvis djup och sorgsen…men Leena kan och vill.

Du kan läsa mer om boken på hennes boksida och på Facebook

http://denenvisadiabetikern.se/

https://www.facebook.com/Envisdiabetiker/

Du kan även beställa boken hos Adlibris