Jihad, Terrorism och Media.


JTM

Det har nu gått några år sedan 9/11 – 2001 då World Trade Center tornen förstördes men visste du att det sedan dess utförts mer än 25 000 jihad angrepp och att över 2 miljoner människor har dött, och naturligtvis många fler som har skadats.

Det har varit så mycket jihad att det finns ett visst mönster i det hela nu, särskilt i media. Jag skulle därför vilja peka ut för dig vad händer i media och vårt samhälle varje gång det sker en terrorist-attack som är stor nog att ta notis om.

Först omedelbart efter attacken kommer statsministern eller någon annan officiell person från regeringen att komma ut och förkunna att detta har ingenting med islam att göra, att islam är en religion av fred och att även om nu denna terrorist är muslim så är det en extrem muslim och det är inte det verkliga Islam.

Senare samma dag kommer rikspolischefen att komma ut och förkunna att för att förhindra bakslag eller motangrepp mot oskyldiga muslimer ska vi öka vårt skydd mot dem.

Det är väl okej antar jag, men det finns aldrig något bakslag mot muslimer ändå så de är alltid framgångsrika i att förhindra just det.

Sen kommer någon imam eller någon vetenskaplig person som påstår sig känna och kunna islam och förkunnar återigen att islam har ingenting med våld att göra, ingenting med jihad eller terrorism att göra.

Efter det kommer en annan expert som påpekar att egentligen är väl alla religioner lika, och kom ihåg de kristna som dödade abortläkare för 15 år sedan, och sedan var det dessa fruktansvärda korstågen för 800 år sedan och glöm inte inkvisitionen, som hände för några århundraden sedan, så muslimer är inte värre eller bättre än metodister.

Sen får vi läsa i media att anledningen till denna terror som uppkommit är att dessa muslimer inte har haft ett tillräckligt bra jobb, vi har inte välkomnat dem tillräckligt bra och att vi måste se till att muslimer är väl utfodrade, väl omhändertagna och väl utbildade så kommer vi inte att ha dessa problem i framtiden.

Mer pengar kommer att spenderas för att förbättra anläggningar så att de är mer tillmötesgående för muslimer, läroböcker kommer att ändras så att ett mer gynnsamt läge ges till muslimer och kristna degenereras. Vi gör eftergifter eftersom detta trots allt får muslimer att må bättre och vi kommer inte att ha detta våld från muslimer som ju är så fredliga ändå.

Men det finns en annan sida här, låt oss säga att det sker en stor explosion och innan solen går upp nästa morgon har SÄPO förkunnat att detta har ingenting med terror att göra. Nästa gång har vi ett stort terrordåd i Europa eller i Sverige för den delen märk då hur alla dessa saker alltid äger rum. Oavsett var, när eller hur ett terrordåd utförts så sker samma sak efteråt. Samma tillvägagångssätt, samma uttalanden.

Problemet med detta är, om det hände en gång skulle det inte vara så illa eller om det råkade hända några få gånger kanske det inte skulle vara så illa, men det händer hela tiden. Samma sak, samma uttalanden.

Så nästa gång det händer så märker du kanske att det är den fredliga PR-kampanjen för islam, den fredliga religionen.

Var uppmärksam nästa gång du följer media efter en attack…så ser du det klart och tydligt.

 

6 kommentarer

 • Varför blidkar man islam så mycket ? det förstår ja inte ! varför smyger man o degenererar sitt eget land och arv varför ser man svenskt som något fel ? varför är man rädd o bli stämplad e man så feg och rädd om sitt eget skinn att man inte äns kan erkänna att man e rasist ? e man så jävla rädd o att bli misskrediterad ? känner man så stor skam o avsky ifrån sin egen ras att man går islams väg tillmötes ? svar ja ! vi är trötta på detta nu och att känna skam för vår egen hudfärg och identitet och att inte stå för vårat eget land o värderingar att vi kokar inombords ! vi är trötta på att inte ha kurage ! vi är trötta på att se på och låtsas vi är ett osvande och naivt folk som känt skam allt för länge och fegat allt för länge det är dags att ta tillbaka sverige !

  Gilla

 • ”Islamofobi” är ett synnerligen intressant ord som kan vara väl värt att dyka djupare i. 🙂 Ett annat är ”antisemitism”.

  Gilla

  • Islamofobi är inte ett korrekt ord ens. Det är dessutom något som kallas för en OXYMORON… d. v. s. ett ord sammansatt av 2 motsägelser.. själva ordet islam som även betyder underkastelse ihop med ordet fobi fungerar inte riktigt.

   En fobi är att ha en oresonlig rädsla för nånting och att vara rädd för islam är allt annat än oresonlig, det är snarare hälsosamt att vara rädd för islam..

   Islam är dessutom totalt antisemitiskt för att komma in på det ordet. Islam predikar total slakt på alla judar och hela judendomen såväl som kristna och ateister. Islams mål är att utrota alla andra religioner och alla som följer andra religioner. Islam är terrorism, mord, lemlästning och allt annat än fredligt.

   Islam är dessutom olagligt egentligen. Sverige har skrivit in FN’s artiklar om mänskliga rättigheter i grundlagen 1993. Rättigheter som Islam INTE ERKÄNNER och bryter mot bara genom att finnas till.

   Lagen säger att ma is a har rätt att lämna en religion, slaveri är förbjudet, pedofili är förbjudet, alla har lika rätt inför lagen, kvinnofrid ska råda.. allt detta bryter islam mot.. och är därför olagligt.

   Ett annat ord vi kan ta upp här är namnet på en RIKTIG FOBI.. Veritofobi… rädslan för sanning.. slå gärna upp ordet.

   Gilla

   • Exakt. Islamofobi är INTE ett korrekt ord, men som du säger en oxymoron, här har du flera.

    Du får mig dessutom att skratta åt följande fråga:

    ”- Har du underkastelsefobi?”
    🙂

    Riktigt. En balanserad försiktighet för en mycket bokstavstroende och våldsam sekt som Salafismen är, vilket i sin tur beror på existensen av Islam, är enligt definitionen inte en ”fobi”, men helt riktigt, som du säger, förmodligen hälsosamt, särskilt där det finns salafister och wahhabi-islamister, såsom i Sverige och i Syrien.

    Jag tror att Islam, som den fascistiska extrema sekten den ofta blir, är emot alla inkl. ”judar” som inte underkastar sig Islam.

    Men att den skulle vara emot ”semiterna” som folkgrupp stämmer förmodligen inte, eftersom många semiter i området är muslimer. Det är inte enbart araber som är muslimer på samma vis som inte enbart semiter är judar.

    På samma vis är naturligtvis inte enbart muslimerna terrorister, mördare eller stympare, men innehåller även fredliga element som ofta hatas av de extrema muslimerna som kallar dem för otrogna och menar att de alls inte är ”muslimer”.

    De extrema Islamisternas olaglighet kommer de undan med hjälp av den s.k. ”religionsfriheten”, en missriktad lag som inte ger deras egna barn någon verklig frihet att välja religion själva, utan att utsättas för olagliga/omoraliska repressalier.

    Extremisterna i sina hucklen kommer sannolikt försöka avla fram och indoktrinera fram en majoritet av extrema islamister som i deras makabra fantasivärld ska göra slut på alla de friheter och rättigheter som vårt folk tillkämpat sig demokratiskt.

    Tills de har gått i land med projektet kommer de sannolikt se till att på olika vis försöka alienera sig, och de sina, från samhället för att upprätthålla sekterismen inom gruppen.

    Islam och politikeradeln i Sverige verkar dock ha gemensam agenda. Konflikt, krig, slaveri av folket som skall underkasta sig, samt olika perversa önskningar som den psykopatiska politikeradeln ofta verkar ha.

    Vetenskapliga partiet har definitivt inte veritofobi. Du verkar bara ha gjort det ytters vanliga felet att du inte undersökt länkarna jag bifogade innan du hade åsikter om dem. 🙂

    Gillad av 1 person

   • nu misstolkar du mig på slutet.. veritofobi frågan var inte riktad till dig utan var menat som en motbalans till de som gärna missbrukar ordet Islamofob..

    Jag var kanske lite luddig i texten och inte var precis nog.. ber om ursäkt i så fall..

    Gillad av 1 person