Politiskt korrekt rasism!


 

En av de få vissheter i detta liv är att om du kritiserar religionen med särskilda behov kommer du att kallas rasist av människor som mycket väl vet att du inte är det, men som inte bryr sig. Dessa människor kallas ”progressiva”

”Progressiv” är vad som händer när en liberal går åt helvete.

Så illa är det faktiskt, och så desperata är de att de antar att du är en rasist, och om de inte kan hitta några bevis för det, kommer de faktiskt att anklaga dig för att dölja din rasism genom att inte tala om det. – Jag önskar att jag skämtade. Men tro mig, det gör jag inte.

Personligen kan jag stå ut med att kallas vid fula namn av människor vars åsikter jag inte respekterar, men det måste vara svårt för offren för äkta rasism att se ett sådant viktigt ord smutsas ner och devalveras så här, men det är det ”progressiva” sättet. Vi vet detta nu. Vi har lärt den hårda vägen.

Vi vet att ”progressiva” ockuperar den högre moralen där ändamålet ALLTID helgar alla medel, det har de visat oss gång på gång,

Det finns bokstavligen ingen gräns för hur lågt de är beredda att sjunka för att hävda sin höga moraliska överlägsenhet. Ingen lögn är för stor, inget sludder eller skitsnack för flagrant, och om det inte var för dubbelmoral, så skulle de inte ha någon moral alls.

Så när de kastar ordet ”rasist” på de av oss som kritiserar Islam, vet vi att det finns ingen mening med att argumentera med dem om definitioner eftersom vi vet att de inte ens på distans är intresserade av huruvida ordet är lämpligt, endast om det kommer att fastna, och hur mycket skada det kommer att göra.

Du förstår, i de ”progressivas” händer, har ordet rasist blivit den verbala ekvivalenten av ett kemiskt vapen, eller en dum-dum kula, som används illvilligt, oproportionerligt, som en första och enda utväg, och utan minsta motivering.

För att sammanfatta det ”progressiva” läget (utan barnsliga förolämpningar) kan man sammanfatta det så här:

–  Alla religioner har fundamentalister, och alla är lika förkastliga. Att uteslutande peka ut Islam är detsamma som att angripa alla muslimer, och det är rasistiskt.

–  Ja, jag vet att tekniskt, är Islam inte en ras, men jag har valt att tro att dina åsikter drivs av ett underliggande hat mot människor med brun hudfärgad, vilket jag inte har några bevis eller belägg för, men jag känner det på din ton, som jag tycker föga om, och därför har du ett rasistiskt i uppsåt, så du är en rasist och du borde bli arresterad.

Men det tycks mig som att de människor som ständigt åberopar hudfärgen utan anledning, som ”progressiva” gör till den grad av besatthet, att det är de som faktiskt har ett problem med det. – De ser rasism överallt eftersom de är fulla av det själva.

Den nedlåtande rasism och lägre förväntningar hos icke-vita människor är mycket ”progressiv”, och har tillåtits att genomsyra det västerländska samhället som ett smygande slem. Det går inte att plocka upp en kopia av tidningen Aftonbladet eller Expressen utan att få det över hela fingrarna.

Och denna typ av rasism ger Islam ett frikort per automatik (och därmed kvinnohat, homofobi och antisemitism som uttryckligen godkänns av Islam) eftersom, och bara därför att det är en religion i huvudsak följt av brunfärgade människor.

Det är den bruna huden som gör hela skillnaden. ”Progressiva” mäter först och främst en person av färgen på deras hud, och det är den brunare huden som får Islam det frikort det inte förtjänar från rasister.

Kontrastera sättet ”progressiva” rasister behandlar mormoner, vars föreställningar är lika galna, men de kommer gärna att fördöma och förlöjliga dem på ett sätt de inte skulle drömma om att göra med muslimer, och anledningen har helt att göra med hudfärg, som det oftast är med äkta rasister.

Du förstår, ”progressiva” tror inte alls på att icke-vita människor är lika värda, eller i stånd att vara lika på sina egna meriter, utan endast på det sätt som ett ”handikapp” hos golfspelare gör dom lika. – Alltså på konstgjord väg.

De motiverar denna rasism historiskt sett som inte längre existerar, alltså fördöma icke-vita människor att bära runt värdena från det förflutna för evigt, och alltid behöver kompenseras för färgen på deras hud, som ”progressiva” ser som ett slags resthandikapp, eftersom de är rasister.

Traditionell liberal skuld är något vi alla känner till, och även om vi inte håller med om det, kan vi sympatiserar, vi kan respektera det som en del av att vara civiliserade.

Men ”progressiva” har tagit detta till en helt ny nivå, en nästan religiös nivå av giftigt självhat, ideologiskt självgissel, en slags originlsynd för att ha blivit födda in i den första världen, vilket ”progressiva” aldrig kan förlåta sig själva eller någon annan för.

För den ”progressiva” mentaliteten, vi är alla imperialistiska förtryckare i väst, vare sig vi vill vara det eller inte, och allt fel med världen är vårt fel per automatik.

Så när ett gäng hysteriska muslimer får ett våldsamt offentligt utbrott eftersom de har valt att bli förolämpade av vissa löjliga bagateller, så blir det automatiska ”progressiva” rasistiska svaret att leta efter vilken ursäkt som helst att inte hålla dem till svars för sitt beteende, och att hitta någon att skylla på och kalla dem rasister för att de provocerat dem.

”Progressiva” journalister är oerhört angelägna om att bortförklara islamistiska grymheter i politiska eller ekonomiska termer medan de noggrant ignorerar den giftiga religiösa övertygelse som faktiskt driver dem, eftersom dessa giftiga föreställningar får bruna människor att se dåliga ut, och det är fruktansvärt rasistiskt.

En islamistisk terrorist kan stå på gatan indränkt i blod, citera Koranen som rättfärdigande, och de ”progressiva” kommer inte att höra det eftersom de har bestämt att hans verkliga motivation är fientlighet mot västs imperialism, vilket innebär att vi kan ta på oss skulden igen, tack och lov. Annars skulle vi vara rasister.

Att nedlåta brunhyade människor på detta sätt är vad det ”progressiva” handlar om.  Det är den grundläggande skillnaden mellan en ”progressiv” och en äkta liberal. – Det är vad som förvandlar vinet till ättika.

Jag har alltid haft tid för äkta liberaler eftersom jag kan se att de är motiverade av en känsla av anständighet, så jag kan fortfarande respektera dem även när vi är oense.

Men det finns inget liberalt eller anständigt i den ”progressiva” mentaliteten vilket har visat sig vara precis så moraliskt korrupt, illaluktande, och rent ohederligt att de sällsynta tillfällen jag finner mig komma överens med en ”progressiv” är som att skaka hand med en spetälsk.

Och det är mer än väl korrekt att dessa eländiga människor så grundligt har tagit äganderätt till ordet ”rasist”, det som är kvar av det, eftersom ingen bär det bättre.

God vecka på er och glad rasism.

 

En kommentar

 • Nu är det inget direkt ”progressivt” i min mening med total inkompetens. Det har inget egentligt med socialism eller liberalism i dess egentliga betydelse att göra.

  Framstegsoptimism eller progressivism är en ideologi som innebär en syn på att tekniska, samhälleliga, ekonomiska och vetenskapliga framsteg leder till ett i alla avseenden bättre samhälle.

  Om man som socialist inte minskar arbetstiden när samhället automatiseras och arbetslösheten stiger, så är man i min mening inte ”progressiv” Då är man inte för folkens frihet och heller inte solidarisk.

  Massimporterar man dessutom bakåtsträvande extrema sekter som hotar att dra tillbaka samhället mot stenåldern är man i min mening inte heller ”progressiv”.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Progressiv_(politik)

  Gilla