”Fatemeh Khavari 17” finns inte – det är namnet på ett psykologiskt vapensystem


fk_01

Bildkälla: Blueshift

Legenden “Fatemeh Khavari 17”: globalisernas senaste vapen i det psykologiska kriget mot Sverige.

Vem är egentligen profilen Fatemeh Khavari som systemmedia, socialdemokratin och våldsvänstern sedan sommaren 2017 använder som psykologisk murbräcka i kriget mot svenskarna och deras land?

 

 

Frågan är berättigad.

Inte bara för att Khavari av krafter som håller sig i bakgrunden lyfts fram som talesperson för den desperata brigad av asylsökare vars hopp om att i Sverige erhålla livstids försörjning för sig och sina familjer, släckts av migrationsverket.

Varken skatteverket eller migrationsverket känner till någon i Sverige registrerad person som heter Fatemeh Khavari och är 17 år gammal.
– Personen finns inte!

De två yngsta kandidaterna med personnummer och samma namn är båda födda 1994 och invandrade från Iran år 2004 och 2012. Ingen av dem bor i Hammarbyhöjden – Den ort där legenden “Fatemeh Khavari 17” av systemmedia påstås residera.

Så vem är personen som spelar rollen “Fatemeh Khavari 17” och som globalisterna och deras hantlangare hoppas en dag skall bli Sveriges statsminister och tillsammans med sina utvisningshotade medflyktingar från Afghanistan skall “bygga landet”?

Att personen inte är 17 år är uppenbart. Efter att ha hört personens röst är vi inte ens säkra på att det är en kvinna.

Källa: http://blueshift.nu/fatemeh-khavari-17-psykologiskt-vapen/

Var är den svenska lagen?

Var är den svenska lagen i allt detta kan vi fråga oss när vi läser detta otroliga bevis på en agenda som inte alls bryr sig om Sverige, utan den agendan används mot ett redan naivt kuvat hjärntvättat utbränt folk som mer eller mindre flyr in i dokusåpornas låtsasvärldar för att verkligheten är för jävlig vilket passar denna utstuderade agenda precis förstår vi.

Inte i ett enda annat land pågår nåt liknande som det nu gör i Sverige.

Vad det svenska folket inte fattar, är att detta är ingen ny kris för landet utan detta är en strategisk plan som har pågått i lönn mot det svenska folket länge och först nu på 2000-talet så avslöjas denna agenda p.g.a dess uppfyllelse är i deras hand tror dessa onda falska styrande i kulisserna som har smidigt planer bakom ryggen på svenskarna.

Socialism är inget annat än förklädd kommunism utan vapen mot folket. Det är den enda skillnaden.

Det jag inte fattar är när vi vet vad Lenin stod för i Ryssland vem fan vill ha den skiten här i Sverige då???

Är svenskar korkade eller vad??? Har verkligen hjärntvätten lyckats så kusligt bra???

Denna gången används snyfthistorier, PK, hot om våld och utövat våld mot lagens män och ingen i Sverige reagerar och tycker detta är för jävligt?

Ni såg vad som hände i Göteborg när folk som älskar Sverige försökte demonstrera mot förtrycket?

De kallas av vänstern för nazister alla inblandade och så fick de jättemånga arga naiva hjärntvättade svenskar emot sig utöver vänsterns härjningar så de valde att bryta sin demo.

Här ser vi nu hur vänstermakten har ett rejält grepp om folket och då vet inte de flesta att nazister och kommunister båda är vänster?

Vad betyder detta då?

Jo, som vanligt. Härska genom söndring så klart.

Det nya vapnet mot ett trött sargat folk som till varje pris vill tro på det goda är psykopatvapnet som kastar skuldkänslor på det svenska folket i känslomässig utpressning genom hot och ultimatum.

En som på fullt allvar säger att den ska demonstrera i hela Sverige och att den ska ta makten och att dennes mål är att bli statsminister osv utan att staten reagerar argt betyder två saker:

De ser inte denna person som seriös och avfärdar den?

De är allierade med den personen och tillåter dennes stenhårda känslokalla beteende mot det svenska folket i total brist på respekt för folket och ser denna person som ett vapen för deras syfte i att kunna införa diktatur?

Jag ser inte detta på något annat sätt.

falskprofet

Relaterad länk: ”Fatemeh Khavari 17” finns inte – det är namnet på ett psykologiskt vapensystem Del 2