”Fatemeh Khavari 17” finns inte – det är namnet på ett psykologiskt vapensystem. Del 2


fatemeh_khavari_statsminister

Med anledning av Del 1 av den här artikelserien så känner jag mig nödd att utveckla det hela en aning och följa upp med denna Del 2. En mer utförlig text med hänvisningar till 2 andra goda bloggare som gjort bra inlägg i frågan (Källhänvisning i texten).

Här kommer Del 2

En invandrad person med uppehållstillstånd som säger att den ska demonstrera i hela landet och att den har högtflygande planer om sin position i Sverige, medan vi vet vad som hittills har hänt helt i strid med lag och rätt som har accepterats utan repressalier säger mig att landet mer eller mindre är anarkistiskt numer.

Jag ställer mig frågan nu: Hur kan en person som har fått uppehållstillstånd för att få leva och bo i Sverige medvetet helt öppet i arrogans stötta illegala invandrare utan att staten reagerar nåt nämnvärt på det?

Är inte det brist på respekt för lag och rätt som en legal invandrare att göra så som vi har läst om och både har sett och hört den personen stå på en öppen plats och motarbeta statens lag?

Jag menar borde inte personen stötta systemets lagar i landet den bor i istället, som i en ödmjukhet och tacksamhet i respekt för just sitt uppehållstillstånd?

Hur tänker polisen som blev attackerad och hur tänker övriga poliskår och hur resonerar regeringen över detta som pågår och hur reagerar övriga svenska folket medan detta tillåts pågå som skapar oro i landet?

Är det ok att vara anarkist i uppror mot staten idag alltså?

Är det detta som är ok med yttrandefriheten i att vissa får strunta i landets lagar medan andra som påtalar vad denna person m fl sysslar med och ifrågasätter upproret som pågår med allt detta vi nu vet om, att de istället som reagerar på det felaktiga som tillåts pågå får tillrättavisningar och kritik och anmälningar på sig?

Är vi i Twilight zone eller var har vi hamnat egentligen för allt är ju tvärtom i Sverige idag?

Jag fattar verkligen ingenting!!

Kan alltså vem som helst med ett uppehållstillstånd stå och ropa och säga att den ska demonstrera i hela landet och att dess planer är att ta makt över landet över folket, utan att folket får reagera och tycka att detta är väldigt otrevligt agerande som skrämmer många och att detta tillåts utan stopp?

Varför gör då inte fler personer detta om det är ok?

För har vi anarki i Sverige idag är ju i så fall alla lagar ogiltiga, eller är det bara vissa som får tillåtelse att vara så här arroganta mot lag och rätt och i motstånd mot ett annars vedertaget lagligt levnadssätt?

Frågorna jag ställer är fullt lagliga eftersom jag reagerar på en som medvetet bryter mot lagen utan repressalier ifrån staten.

Har vi skenbar diktatur i Sverige på ett sätt och skenbar anarki samtidigt på ett annat sätt, för inte fan har vi demokrati i alla fall när detta respektlösa hänsynslösa hot och hets mot det svenska folket av en invandrare tillåts bara för att den har fått sitt uppehållstillstånd eller???

Var är respekten för det svenska folket och svensk lag ifrån denne invandrare???

Borde inte en invandrare visa ödmjukhet och tacksamhet inför landet som välkomnade den in och i respekt vara en vänlig invånare i samarbete med de övriga som lever och bor här?

Varför agera som en upprorsmakare helt i strid med lag och rätt?

Min största förvåning i allt detta är: VARFÖR TILLÅTS DETTA PÅGÅ MOT DET SVENSKA FOLKET???

Vem respekterar då Sverige som land och det svenska folkets känslor idag både som inhemsk och som invandrad och nyanländ som tycker att detta uppror mot Sveriges lag och rätt är helt ok???

Är verkligen den svenska lagen HELT SATT UR SPEL NUMER, ELLER VAD FAN ÄR DET SOM PÅGÅR MOT SVERIGE OCH SVENSKARNA OCH ÖVRIGA INVÅNARE???

Utlänningslagen: https://lagen.nu/2005:716#K8

Läs länkens innehåll och fundera, verkligen fundera på vad som idag pågår mot Sveriges nuvarande system!

 1. Jag är ingen arrogant typ som säger att mitt mål är att bli statsminister.
 2. Jag är inte så arrogant att jag hotar med att demonstrera över hela Sverige med målet att ta makten här över det svenska folket.
 3. Ja, jag har kollat lagen därav mitt inlägg.
 4. Jag tror absolut inte att personen gör detta i egen kraft därav mitt ifrågasättande i denna artikel.

”Ni förnedrar oss”, säger hazarernas talesperson och kräver att alla hazarer ska få stanna i Sverige trots avslag i två asylprocesser.

Med direkt och indirekt stöd av oansvariga statsråd och en osynlig Rikspolischef som definitivt inte tar ansvar för rättslig ordning i Sverige, kan dessa människor ockupera det offentliga rummet – Medborgarplatsen – mitt i Stockholm. De kan sitta där och hota sitta kvar tills de får sin vilja igenom – utan laglig rätt och efter minst två asylprövningar – att få stanna, bli försörjda, ges bostäder, få ”gratis” utbildning i Sverige.

Detta är makalöst och måste sakna motstycke i världen.

”Gruppen har tillstånd att demonstrera under dagtid på Medborgarplatsen fram till den 23 augusti. Men för att manifestationen ska upplösas krävs att Migrationsverket agerar, säger talespersonen Fatemeh Khavari.”

Och med ”att Migrationsverket agerar” menas att det förväntas strunta i sitt uppdrag, i svensk utlänningslag och de ställningstagande som gjorts – och som gäller i hela EU. Dessa människor, en majoritet vuxna män men även pojkar, flickor och kvinnor – alltså att hazarer som vistas olagligt i Sverige – plötsligt ska få dessa beslut ogiltigförklarade och i stället ska Sverige av obegriplig anledning ta in dem och bekosta deras liv och leverne här. Det är bisarrt. Och inte lite fräckt. Som detta, som sägs av den här gruppens talesperson:

”Leder inte Löfven det här landet? Varför tar inte Socialdemokraterna ansvar? Vi mår inte bra. Ni har förnedrat oss. Vi vill leva i Sverige och bygga det här landet starkare.”

Som sagt: det är inte lite fräckt och det visar förakt för landet de befinner sig i. Att inte acceptera den rättsliga process som de fått genomgå utan kostnad för dem själva, och att påstå att:

”Ni har förnedrat oss”

är direkt oförskämt. Liksom när de säger att

”Vi vill leva i Sverige och bygga det här landet starkare.”

Väldigt många ”vill” leva i Sverige, men det är inte viljan som avgör rätten att få göra det. Och Sverige var starkt långt innan de kom. Däremot bör de lyda svensk lag, resa till Afghanistan där de är medborgare och har all anledning att bygga landet starkare.

Nu planerar hazarerna en ”stöddemonstration” i Malmö och har redan påbörjat en i Göteborg. Det har kommit tiotusentals och åter tiotusentals hazarer hit de senaste åren, en veritabel folkvandring. De flesta har inga asyl- eller skyddsskäl, men så här beter de sig i Sverige. De respekterar inte svenska bestämmelser, de hånar statsministern, de vägrar åtlyda lagar i landet. Men vill att uppehållstillstånd med vidhängande försörjning och utbildning ska regna över dem.

Har Sverige blivit ett Beckomberga, ett ”mental asylum” på grund av den orimliga mängden ”asylum seekers”? Eller rättare sagt: på grund av den totala och absoluta oförmågan hos Sveriges regering och riksdag samt Polis att hålla ordning i landet och inte låta sig utpressas av människor som vistas olagligt i landet? Betyder ens ordet ”olagligt” något längre i Sverige?

I en artikel i Expressen sa statsminister Stefan Löfven:

”Vi ska inte ha tillbaka till den situation vi hade hösten 2015. Det måste folk lita på”.

”Det måste folk lita på”. Javisst, herr statsminister, folket vill nog inget hellre än att kunna lita på. Men nu är det upp till bevis: action, not words!

Se till att situationen på Medborgarplatsen klaras upp först, till exempel, det kan vara en konkret början. Det är inte okej att platsen ska vara ockuperad i två veckor från kl 8 till 22 av, till större delen, personer som ska lämna landet.

Källa: Merit Wagner

Sveriges Radio: kraftiga protester mot avvisningar men inget om dem som är för avvisningar

svensk-lag

I över två månader har sittstrejken pågått i Stockholm, först på Mynttorget och sedan på Medborgarplatsen i centrala Stockholm där hundratals personer samlats för att demonstrera mot Migrationsverkets beslut att fortsätta med sina utvisningar till Afghanistan. Strejken har också spridit sig till andra städer.

Sveriges Radio har bland alla unga ljugande män, lyckas hitta en skapligt svensktalande afghansk kvinna, Fatemeh Khavari, som talesperson för Ung i Sverige, givetvis opartiskt och neutralt.

Det är farligt för ”barn” att sova på gatorna och det är kallt, säger Fatemeh och ”vi kommer att sprida protesterna tills vi har tagit makten över hela landet…”

I P1 morgon hör vi hur Sveriges Radio nämner ”de allt kraftigare protesterna mot avvisningarna”

Ingen som helst antydan till att intervjua någon som vill att de unga ljugande afghanska männen åker hem för att de inte har något är att göra.

Inte ett ljud över att det faktiskt bor drygt 30 miljoner människor i Afghanistan och för unga män borde det gå att överleva bland dem.

Konflikten i Afghanistan är allvarlig men den drabbar inte alla i hela landet, så amnesti från asylreglerna borde inte vara tal om, men med våra flip-flop politiker som styrs a media är jag orolig.

När det gäller en allmän amnesti för en viss grupp så ska vi i första hand se till om det inte finns möjlighet till interflykt, alltså om det finns områden i hemlandet där det går att leva.

Ett andra alternativ är grannländerna, i Iran till exempel lever det flera miljoner afghaner.

Det verkar finnas utrymme för påminnelse om hur en demokrati fungerar. Folket väljer företrädare, politiker som ansvarar för lagstiftning.

Myndigheter som polisen och Migrationsverket ska se till att lagen följs. Domstolar säkerställer att myndigheternas bedömningar är korrekta.

Det är grundläggande fakta som det verkar som om en del myndigheter och politiker inte känner till, alternativt struntar i.

På sopstationen Medborgarplatsen har afghanerna med hjälp av vänsterextremister fått tillstånd att protestera mellan klockan 8 och 22. Vad jag vet har de inte tillstånd för att övernatta och campa där, ändå gör polisen inget…

Källa: Pettersonblogg

 

10 kommentarer

 • En översättning av en italiensk intervju från januari 2017 med någon som heter Masooma Khawari, 31, som kan vara intressant i sammanhanget:

  https://noterade.wordpress.com/2017/10/29/18/

  Gilla

 • NRM är inget hot mot vår demokrati bara fatime kharavai och alla illegala blattar för det är sverige vi lever i o här får man nöja sig med det man får e du dum eller skriv om alla förorts invanadrare som hoppar över till ISIS nu är dom endå borta dom är hotet ! här tycker vi inte synd om blattarna som du gör o gråter vid minsta motgång o klistra på epitet om hur fasansfulla vi är !

  Gilla

 • ”Är det ok att vara anarkist i uppror mot staten idag alltså?”

  Jag är glad över att du ställde den frågan. As a matter of fact, ett av de ämnen och de frågeställningar du tar upp här ovan har faktiskt resulterat i att jag idag känner mig benägen att kalla mig för just ”anarkist” – vilket kanske kan tyckas vara en märklig beskrivning för en så konservativt sinnad människa som jag.

  Låt mig dock få skildra min tankegång, och förklara vad som ligger bakom det som kanske skulle beskrivas som en ”radikalisering” av mina åsikter.

  Jag tror på den mest grundläggande rättigheten av alla rättigheter, nämligen rätten till sin egendom. Vissa skulle utbrista i ett ”jamen, det är väl självklart”, å ändå kommer dessa människor att vid nästa val rösta på ett politiskt parti som anser att det är ok att ta från frukterna från en person eller flera personer och dela ut dessa till flera andra. Denna form av stöld kallar de för solidaritet, och sker i namn av demokrati.

  Förenklat sett betyder detta att tre personer kan rösta om att ta saker från den fjärde och ge till den femte. Eller att tre miljoner kan rösta om att ta pengar från de flesta och dela ut till dem som behagar majoriteten.

  Jag tror att just problematiken med invandringspolitiken (och hur den först och vilka konsekvenser den får) kan öppna ögonen hos människor om hur tjuvaktig den kollektivistiska synen på makt och resursfördelning är. Någon med stöd av ett självpåkallat våldsmonopol stjäl dina pengar och delar ut dessa till någon eller några som du inte tycker om av olika skäl. I det här fallet handlar det om att staten med sitt våldsmonopol – alltjämt i påstådd demokratisk anda – tar dina pengar för att byta ut dig och dina landsmän mot andra etniciteter och kulturbärare.

  Inser du att skatt är stöld är du på en god väg att bli anarkist. Men ingen vill bli uppkallad efter ett gäng vänsterorienterade barbarer, varför jag istället vill föreslå ett mer civiliserat synsätt på människors samverkan under den grundläggande egendomsrätten. Och det systemet heter voluntarism, och baserar sig helt och hållet på människors frivilliga interaktion i enlighet med principen om icke-aggression.

  Staten är definitivt en brottsling gentemot icke-aggressionsprincipen. Staten är faktiskt sett ur detta perspektiv den främsta brottslingen. Och statens kriminella handlande har gett individer som Fatemeh mer makt än vad kanske du själv har. Det är sålunda angeläget att vi hejdar denna utveckling, och därmed måste vi opponera oss mot vad staten gör.

  Gilla

 • Kjell Andersson

  Det är märkligt att en i det, närmaste krigsförklaring,kan gå massmedia förbi totalt.Det är helt uppenbart att de demonstrerande på medborgarplatsen inte förstår vad lag och demokrati är för något.Inte heller respekterar det,precis som polischefen och våra övriga politiker

  Gilla

 • Utvisningslagen följs inte man har redan brutit mot den och översätt den och politikerna och migrationsverket har översätt lagen och brutit mot den.. det är ett brott egentligen o borde gå att anmälas !

  Gillad av 1 person

 • Pingback: ”Fatemeh Khavari 17” finns inte – det är namnet på ett psykologiskt vapensystem | Tankar vid min rosa traktor