En intervention i ett annat land, helt emot folkrätten!


eiaiqush2fzjeindeuay_intervention_tv_series_-_wikipedia.jpg

Jag snappade upp detta inlägg på Facebook via en chattgrupp, upphovsperson på detta är Annett Schulze och det är uppenbart skrivet av en tjej som tänker och har lite kunskaper bakom tanken.

Här är hennes inlägg:

När Gorbatjov gick med på att Väst fick införliva sig DDR, så lovade NATO att inte utvidga sina baser österut.
– Nu är Ryssland omringat av NATO baser.

Det hade förhandlats om att Tyskland skulle bli fritt igen, dvs. all utländskt militär, som hade blivit kvar efter WW2 skulle tas därifrån.
Ryssland tog hem sina trupper… USA:s är kvar.

Saddam hade inga massförstörelsevapen.

Milosevic frikändes i Haag från alla anklagelser som USA/NATO hade beskyllt honom för.

Efter att Assad har vunnit mark, så började 600 000 återvända på kort tid… frivilligt till en så grym, blodtörstig diktator???

Jag kan vittna om att DDR inte var ondskans rike utan alla hade jobb, gratis vård, tandvård och mediciner, låga hyror, stabila priser, jag åt glass, drack vin, vi hade grillfester…

När man pratar med människor från forna Jugoslavien så säger de att de levde bra liv innan NATO:s/USA:s krig där… och det är inte bra att leva där nu.

För nu styr maffian landet, människor dör i cancer som aldrig förr efter NATO:s/USA:s bombningarna med utarmad uran och kvicksilver, barn föds sjuka.

Folk i Libanon hade det bra innan Israel/USA gick in där.

Nu har vanliga människor inte råd med sjukvård längre och det finns nästan enbart svartjobb att få (90% av alla jobb är svarta enligt en man ifrån Libanon)

I det ”befriade/demokratiserade” Libyen ser vi världens största slavmarknad… Ja, gott folk… där säljer man människor 2017!

I Afghanistan är det fortfarande krig och Trump har nyligen klargjort att det kommer att förbli så för det finns rika naturtillgångar där, det angav Trump själv som skäl nyligen.

Man startade kriget under förevändningen att besegra AL Quaida, som USA själva bevisligen har skapat, likväl som Mujaheddin, talibanerna, IS osv.

De skulle aldrig kunna få tag i dessa enorma mängder moderna vapen och all information om inte någon skulle förse dem med detta, och det finns en hel del källor på det.

Rakt emot vad som påstås i mainstreammedia, så blomstrar Rysslands ekonomi som aldrig förr och ryssarna får det bara bättre och bättre hela tiden.

Man satsar på ekologiskt hållbart jordbruk där, medan man förgiftar våra jordar och i slutändan oss med Glyfosat och GMO.

Hur sant tror vi då att allt som skrivs om Nordkorea är?

Förresten sitter Nordkorea just som Afghanistan på en massa sällsynta naturtillgångar.

Vad är den gemensamma nämnaren mellan Syrien, Libyen och Iran på 50 talet, Venezuela och andra länder som har fått ”påhälsning” av USA, eller hotas av detta just nu?
– Jo, de ville göra sig av med petrodollarn!

Varför anser man att ett land som har slängt ner atombomber på civila i ett land som redan har var besegrat, som har ”befriat och demokratiserat” folken i olika länder genom att hälla ut napalm, vitt fosfor, agent orange, utarmad uran, kvicksilver över befolkningen och som själva håller på att utveckla och testa olika sorters vapen och inte ondgör sig med ett ord över att Israel, Indien, Bangladesh äger atombomber som har placerat ut atombomber lite varstans på jordklotet och som äger 800 militärbaser runtom i världen och utmålar ett land som har 2 baser utanför de egna gränserna som ett hot, sprider demokrati, frihet och fred i världen???

Hur kan man tro att ett land försvarar sin gräns utanför det egna landets gränser och inte se det för vad det är?

En intervention i ett annat land, helt emot folkrätten!

2 kommentarer

 • Lubomir Ferrysson

  *** Jag kan vittna om att DDR inte var ondskans rike utan alla hade jobb, gratis vård, tandvård och mediciner, låga hyror, stabila priser, jag åt glass, drack vin, vi hade grillfester…***

  Ja, men om du hade kritiserat någonting som Partiet ogillade, då slutade det illa. För mig två år i urangruvor. Till det räckte att jag lyssnade på utländsk radio.

  Gilla

 • ”Vad är den gemensamma nämnaren mellan Syrien, Libyen och Iran på 50 talet, Venezuela och andra länder som har fått ”påhälsning” av USA, eller hotas av detta just nu?
  – Jo, de ville göra sig av med petrodollarn!”

  Så är det – och om det här med nationalekonomi har skrivit om under rubriken: ”OM HUR NATIONALEKONOMI-FÖRSTÖRANDE BANKSYSTEM KAN VRIDAS RÄTT”.

  Gilla