Den ökande våldtäktskulturen


rape1

Antalet våldtäkter ökar i Sverige och många kvinnor är rädda för att säga något om det offentligt, av rädsla för konsekvenserna.

Under 2017 första sex månader anmäldes 4004 våldtäkter i Sverige.
Endast 8 % har klarats upp! 13 fall/dag läggs ner!

Det låter inte som det öppna och liberala samhälle vi växt upp i och beundrar, men när man tittar på några av de nyhetsartiklar som ändå publiceras förstår man var våldet kommer från.

Ett Barn så ung som tre år har rapporterats våldtagen 2015 av en invandrare från tredje världen och Migrationsverket visade där hur prioriteringarna ligger, genom att skydda våldtäktsmannen. De flyttade honom för hans egen säkerhet och de försökte sedan att dölja brottet från polisen.

Också ganska nyligen; en svensk kvinna rövades bort och våldtogs i flera timmar av ett gäng flyktingar från tredje världen, som utger sig för att vara barn.

Bland de nästan 200 000 ekonomiska migranter och välfärdsparasiter som Sverige tog emot under 2015 i strid med allt sunt förnuft och förstånd, är cirka 30 000 så kallade ensamkommande barn, varav de flesta är fullvuxna män.

De är mestadels muslimska män från tredje världen.

Som alla vet, är kvinnor inte säkra runt muslimska män från tredje världen. Sverige har redan alltför många av dem, vilket lett till att Sverige nu är Europas främsta våldtäktsland.

Statistiskt kommer en av fyra svenska kvinnor bli våldtagna under sin livstid, tack vare det kulturella bidrag muslimska män från tredje världen kommer med.

Sveriges feminister lyser med sin frånvaro när det kommer till att stå upp för dessa offer, den enda gången vi tycks höra från dem, är när de sätter på en huvudduk i solidaritet med den kultur som hotar dem, för att visa att de inte är rasister.

Muslimska män från tredje världen är inte civiliserade nog att kunna litas på runt kvinnor och det spelar ingen roll hur många gånger ni skriker ordet rasist; Det kommer inte att göra dem mer civiliserade.

Din dotter kommer fortfarande att ha en mycket större chans att bli våldtagen i sällskap med tredje världens muslimska män, det ligger i deras kultur.

Att politikerna medvetet importerar kulturen i grossistlass till Europa, är ett direkt hot mot säkerheten för kvinnor och ingenstans är detta tydligare än i Sverige. Här kan de bara inte få nog av tredje världens muslimer, trots att landet nu nått mättnadspunkten.

Det finns bokstavligen ingenstans att placera dem längre och tusentals väller fortfarande in dagligen, bara så att Sveriges vansinniga politiker kan visa världen hur dygdiga de är på sitt eget folks bekostnad.

De vet att det är okej; det kommer inte att vara deras stadsdel som blir en virtuell krigszon över en natt, det är inte deras fruar eller systrar som anfalls på gatan eller deras döttrar som blir våldtagna på väg till skolan… men det kommer… förr eller senare.

Det skulle inte vara så lätt för Sveriges politiker att förstöra landet och förråda sitt folk, särskilt kvinnor, om Sveriges fega journalister var beredda att göra sitt jobb och ställa politikerna till svars.

För en tid sedan; en afghansk invandrare som tidigare hade våldtagit sin 11-åriga kusin våldtog därefter en fjortonårig svensk flicka.

Han skulle ha utvisats efter ett kort fängelsestraff, när han fick den ljusa idén att låtsas konvertera till kristendomen och ansöka om asyl för sin religiösa övertygelse. Trots noll kunskap om kristendomen när han ifrågasattes fick han permanent uppehållstillstånd och välfärd i Sverige, tillsammans med friheten att våldta igen.

Media begravde den här historien! Om det var upp till mainstream media, skulle ingen någonsin ha hört talas om det. Tack och lov för de alternativa medierna som gjorde sitt jobb… igen, genom att få tag i domstolshandlingar och offentliggöra dem.

Ett annat fall, är en irakisk migrant som våldtagit en svensk kvinna på ett nattåg. En lokaltidning i staden där han greps, vägrade blankt att täcka berättelsen.

En svensk journalist är inte en riktig journalist alls utan istället ett eländigt språkrör för progressiv korrekthet, vars beteende är liktydigt med att samarbeta med fienden.

Liksom politikerna älskar journalister invandrare så mycket, att de inte kan stå ut med att bo någonstans i närheten av dem! De är bara hycklande predikare för fördelarna med massinvandring från tredje världen och demoniserar människor som motsätter sig det.

Svenska journalister går verkligen hela vägen ut när gäller deras sätt att dölja omfattningen av invandrares brott och den sanna risken för det svenska folket, särskilt för kvinnor, genom att rutinmässigt ljuga om brottslingars etnicitet.

I ett ökänt men typiskt fall för något år sedan, blev en svensk kvinna gruppvåldtagen av åtta afrikanska invandrare på en färja.

Medierna beskrev fräckt och falskeligen att alla av dem var svenskar, vilket de gör med nästan alla invandrarbrottslingar.

De har även varit kända för att pixla några bilder av invandrarbrottslingar och göra ljusare hudton på dem, för att göra så de verkar vara vita svenskar och inte de mörkare araber eller afrikaner det vanligtvis handlar om i verkligheten.

Deras ursäkt är att etnisk identitet är irrelevant – Men det är tydligen tillräckligt relevant för att förfalska den etniska identiteten.

Naturligtvis kan det i verkligheten inte vara mer relevant.

När det gäller muslimska våldtäktsmän från tredje världen är den etniska identiteten den viktigaste delen av informationen, eftersom muslimska män från tredje världen kommer från en våldtäktskultur… om du missade det första gången.

Kort sagt en svensk journalist är inte bara en lögnare och en bedragare, men en moralisk spetälsk och framför allt en förrädare.

Och till dig journalist som arbetar för svenska nyhetsmedier, jag pratar nu till dig personligen. Du är en förkastlig feg kackerlacka.

När du hjälper till att dölja den etniska identiteten hos invandrare som är våldtäktsmän, hjälper du indirekt till att våldta en annan svensk kvinna eller ett barn genom att medvetet presentera en falsk bild av risken.

Du har viktig information som kunde hålla henne säker men du väljer att inte ge henne den, eftersom du har något fel på ditt lilla progressiva sinne.

En dag när det händer din fru, din dotter, son eller någon annan nära anhörig, eller som nyligen en manlig politiker som säger sig ha blivit våldtagen under knivhot, då blir det minsann liv i luckan och media skriver som aldrig förr, för det kommer att hända även dig, då måste du möta upp det den hårda vägen och svara för det hemska som du och din sort har gjort er skyldiga till och jag skulle inte vilja vara du när den dagen kommer – Eller någon annan dag heller för den delen.

Vi måste värna om våra kvinnor, våra hustrur, våra döttrar, systrar och mödrar.

2 kommentarer

 • Vill bara tillägga till tidigare publicerad kommentar…
  Att: Staten skall stå för gratis överfallsspray till ALLA tjejer och kvinnor i Sverige!
  Det profiteras på ”själv-försvarsspray” i dag, där en spray med litet innehåll kan kosta mellan 200-300 kr.
  Har man som denna regering huvudlöst bidragit till och skapat själva problemet..
  Så skall man också stå för den utgiften för ALLA kvinnliga medborgare i Sverige!
  Det räcker banne mig inte med några beklaganden och fördömanden från en minister!

  Gillad av 1 person

 • Integration är att anpassa sig och att respektera vår kultur, våra värderingar, lagar
  och regler och att från värdlandet Sverige ställa krav!
  Inte som nu service-övergöda folk som söker skydd!
  De skall anpassa sig och avkrävas svenska språkkunskaper, samhällskunskap
  och kunskap i svensk kultur och värderingar!
  Överhuvudtaget ingen fri hemspråks-undervisning No-No FEL!
  Ingen tolkning behövs heller…Kostar massor!
  De får fråga sina landsmän som är medborgare.
  De skall acklimatiseras 100 % som övriga Europeiska länder kräver.
  Ställer man inte upp på kraven så skickas man ut från landet!
  Är man skolkande från SFI eller begår brott så gäller utvisning!
  Även vid tillfälligt uppehållstillstånd och har man fått PUT och begår brott hävs
  den svenska medborgare-statusen och utvisning gäller!
  Det skall få konsekvenser att begå brott i Sverige för flyktingar med flyktingstatus,
  Även om man ex. begår bedrägerier, luras med ålder eller har kastat sina
  Id-handlingar etc. De skall genast lämna landet utan att det kostar Sverige något
  mer än flygbiljetten.Välfärd och medborgarskap skall man förtjäna inte vinna på ett Sverige-lotteri! Ett medborgarskap i Sverige skall vara något unikt och mycket värdefullt ! Har man blivit utvisad en gång så gäller det för ALLTID !
  Jag har bott många år utomlands och har fått anpassa mig efter det landets lagar och regler och kultur fanns inget annat val heller! Så inget konstigt eller rasistiskt att man kräver detsamma av dessa nykomlingar i Sverige !
  Att inte agera och förändra handlar bara om…
  Inkompetens, handlingsförlamning, konflikträdsla och ynklighet !

  Gillad av 1 person