Motståndet flyttar till VK


rev

Efter en lång tids censur på Facebook har många användare börjat tröttna, många saknar en plattform där de kan uttrycka sig utan att behöva vara oroliga för censuren. Därför har jag nu skapat en grupp på VK för oss som är trötta på Facebook och deras censur.

Gruppen heter Revolution – Utan Censur och har än så länge ett fåtal medlemmar, vi hoppas på att den här gruppen som är placerad på VK,  där man inte censurerar och blockerar folk ska växa och finna sin publik.

Gruppen är en sluten grupp där vi är noga med att INTE censurera, blockera eller sätta munkavle på någon. Alla som är trötta på Facebook och deras censur är välkomna att söka till gruppen.

VK är ett socialt nätverk baserat i ryssland som förenar människor över hela världen och hjälper dem att kommunicera bekvämt och snabbt. Vid varje givet ögonblick strävar VK vara det mest moderna, snabbaste och attraktiva kommunikationssättet i nätverket.
VK har idag cirka 97 miljoner aktiva användare per månad med cirka 5 Biljoner meddelanden och poster per dag.

Så kom och ta en titt på VK, och kom gärna med i vår grupp och hjälp till att sprida information.

Länkar: www.vk.com Revolution – Utan Censur

En kommentar