Varför håller hela västvärlden på att gå under?


7

Det här är en återblogg med tillstånd från Honesty4you Av: Lars ”Agge” Agerstig

Jag har tvekat länge nu, om jag verkligen skulle våga publicera denna krönika.
Det finns främst två anledningar till min tvekan.

Första skälet, är att denna information rent av kan vara farlig att gå ut med, för min egen säkerhets skull.  Det andra skälet, är att mina idéer i denna krönika kan uppfattas som så totalt knäppa, att många kommer att betrakta mig som en fullständig idiot.

Det var dock märkligt nog det andra skälet, som fick mig att jag fatta beslutet att publicera denna krönika. Jag kan helt enkelt inte hålla tyst längre, då jag ser hur tusentals människor lider och är livrädda.

Att just denna krönika kan uppfattas som ren science fiction, gör att det sannolikt blir mindre farligt för mig själv att gå ut med denna information. Många kommer att betrakta denna krönika som rent strunt.

Om nu människor skulle börja betrakta mig som en fullständig tok, så struntar jag dock ärligt talat högaktningsfullt i det. Jag kan inte ta ansvar för andra människors tänkande eller brist på tänkande.
Ärligt talat så hoppas jag istället av hela mitt hjärta, att jag har fel i varenda rad i denna krönika! Jag är alltså verkligen inte rädd för att ha fel, tvärtom!

Jag säger inte ens att det jag kommer att berätta här, är dagens sanning. Det låter jag läsaren bedöma. Jag vill istället vända på det hela, genom att säga, – på vilket sätt skulle det kunna vara osant? Detta om man underförstått iakttagit det som har hänt i västvärlden de senaste åren?

För att förstå denna krönika på rätt sätt, så bör du egentligen först lyssna på den svenska ljudfilen på den krönika här på http://www.honesty4u.wordpress.com som heter, THIS WEBSITE IS ABOUT THE TRUTH HIDDEN FROM YOU! Du hittar artikeln om du först klickar på Home och sedan kollar bland artiklarna till höger på sidan.

Jag talar där om något jag kallar ”falsk kunskap” och den pyramidstruktur vårt samhälle är uppbyggt runt samt den makthierarki som styr. Nåväl, du kan lika gärna läsa/lyssna på den efteråt men glöm det inte, för annars är nog risken stor att du tappar tråden i allt detta.

En sak du också ska bära med dig i minnet när du läser detta, är att dåtidens Feodalherrar slog uppifrån och neråt på sina undersåtar. Dagens Feodalherrar (miljardärerna) är smartare och slår horisontellt utan att själva synas utåt.
De skapar istället två grupper som ska börja strida med varandra och där de redan i förväg har utsett vinnaren!
Det är viktigt att du förstår detta för resten av denna berättelse.

Okay, häng med nu så kör vi storyn!

Först av allt, håller verkligen hela västvärlden på att gå under?
Nja, rubriken och frågan är naturligtvis lite tillspetsad men jag tror att de allra flesta idag kan se att våra samhällen brottas med jättelika problem. Det gäller exempelvis konflikter mellan urinnevånare och massinvandringen av främst muslimer.
Vi ser också att världsvalutan, dollarn, är i svår gungning.

Nåväl, vi tittar närmare på detta!
Vill verkligen ursprungsinnevånarna i västländerna ha denna massinvandring av muslimer, eller är det bara politiker som vill det?
Fråga dig själv! Jag är ganska bergis på att en oerhörd majoritet av ländernas befolkningar inte vill ha denna massinvandring! De flesta av oss föredrar att vara svenskar, norrmän, finländare, engelsmän, fransmän, amerikanare, kanadensare etc. Ändå sker detta, mot ursprungsbefolkningarnas vilja! Varför?

Är det muslimernas fel? Nej, egentligen inte! De lever i sin religiösa övertygelse, vars utveckling stannade på 600-talet. De vet inget annat!
Handen på hjärtat, tror du att dessa muslimer har gjort sig kända under historien som geniala planerare? Knappast, eller hur? Ändå så tycks denna muslimska massinvasion i alla västländer vara närmast kusligt välplanerad. De lyckas utan svårighet ta sig in och penetrera de flesta länders inrikespolitiska sfär och få inflytande överallt.

Fråga dig själv, – hur är detta möjligt?

Vi har toppolitiker i västvärlden som alla närmast unisont vänt på klacken och hastigt och lustigt blivit jättepositiva till dessa muslimers infiltration av samhällena samt även på politikernivå.
Fråga dig själv, – är detta ens logiskt? Politiker är väl snarast kända för att inte gärna dela med sig av sin egen makt, eller hur?
Fråga dig själv, – tror du att allt detta händer av en ren slump? Nej käre läsare, detta sker därför att det är extremt bra planerat av några som har intresse av att få allt detta att hända!

50 % av alla de invandrare som kommer till Sverige från Afghanistan och Somalia är analfabeter. Tror du att dessa analfabeter helt plötsligt blivit planeringsgenier och lyckats med att planera att deras folk ska invandra i tusental till exempelvis Sverige? Ett land som de inte ens vet var det ligger!
Fråga dig själv, – hur sannolikt är det på en skala 1 – 10? Jag skulle vilja säga 0!
De har fått mycket god och kvalificerad hjälp av några som både har kunskap och pengar nog, att genomföra denna gigantiska folkförflyttning.

Nästa fråga är, – hur kommer de hit? Jo, genom människosmugglarorganisationer! Vilka administrerar dem? Tror du att den fattige analfabeten har pengar nog att betala dessa människosmugglare? Tänk efter!

Jag vill att du här ska hålla i minnet, att drygt 99 % av jordens befolkning är efterföljare och mindre än 1 % är ledare. Efterföljarna följer ofta sin ledare blint, också därför att de är manipulerade och instruerade att aldrig ifrågasätta saker och ting. Historien har ju många vansinniga bevis för detta. Se bara på massmördarna Lenin, Stalin, Mao Tse Tung, Pol Pot och Hitler med flera. De utnyttjade denna psykologiska kunskap till fulländning och fick folket att gå med på i stort sett vilka galenskaper som helst.

Fråga dig själv, – vad händer just nu i Sverige och vilka galenskaper går svenskarna med på? Tänk efter!
Gillar vi verkligen att våra skattepengar ska försörja analfabeter som kommer till vårt land? Gillar vi att försörjningsbördan dessutom kommer att växa under en helt oförutsägbar framtid?
Gillar vi verkligen att ILLEGALA, alltså olagliga, invandrare kan fixa alla sina tänder för 50 kronor medan din gamla mamma, mormor, farmor, farfar eller du själv, inte ens har råd att gå till tandläkaren?
Gillar vi verkligen att våra äldre ska bli serverade kall och dålig mat i pappkartong på ålderdomshemmet, medan unga starka invandrare på det ombyggda slottet gnäller över att oxfilén inte är halalslaktad?

De som nu till äventyrs svarar JA på dessa frågor, kan ju börja härbärgera några stycken av dessa invandrare hemma hos sig själva under några år. Vi andra som är ärliga och svarar NEJ, bör försöka stoppa vanvettet medan det fortfarande går!

Sverigedemokraterna är det enda partiet i Sveriges Riksdag som vill stoppa detta vanvett! Det finns alltså inget annat parti att lägga sin röst på i valet i september 2014. Detsamma gäller i det viktiga EU-valet i år. Vi MÅSTE stoppa galningarna!

För att komma tillbaka till diskussionen om VARFÖR igen, så måste vi knyta ihop säcken med att förklara vem/vilka som betalar dessa människosmugglare som transporterar hit invandrarna.

Svaret är enkelt. Det är du!

Storyn som invandrarna själva berättar via tolk för våra miggor på migrationsmyndigheten, att de hade en ”rik kusin” som betalade flygbiljetten eller liknande, stämmer ju inte riktigt. Det är en inlärd lögn och låter exakt identisk vilken invandrare som än utfrågas vid myndigheten. Det är uppenbart gott om rika kusiner i dessa länder.

Nej, det går till så här. De transporteras hit ”GRATIS”!

”Någon” har haft vänligheten att hjälpa till att boka och betala flygbiljetten och samtidigt givit klara anvisningar om, att den så kallade ”flyktingen” ska käka upp passet snabbt som ögat, under färden till exempelvis Sverige.

Hur kommer man på ett flygplan utan pass? Tänk efter!

Tack vare att personen nu hastigt därmed har börjat kallats ”papperslös  flykting”, så kommer nu med automatik en flod av bidrag att ges ut.

Här börjar återbetalningen till människosmugglarna.

Flyktingarna börjar nu omgående sända pengar ”hem”, som det heter. Detta är för att möjliggöra nästa leverans och finansiering av nya ”flyktingar”. Karusellen börjar nu ta fart ordentligt och inkomsterna till människosmugglarna accelererar våldsamt. Flygbiljetten kanske kostar på sin höjd 10 000 kr medan återbetalningen ligger mångdubbelt högre. Summor som har sipprat ut är på omkring 100 000 – 200 000 kronor. Skaplig affär med andra ord!

Bidragen som ”flyktingen” betalar med, kommer ju från dina skatteslantar, vilket alltså innebär att det egentligen är Du som betalar människosmugglarna!
Vill du fortsätta att betala dessa vidriga människosmugglare?

Människosmugglarna löper ingen ekonomisk risk i detta, eftersom Du käre medborgare står för alla kostnader. Flyktingarna slipper nu bo i en hydda utan mat, så de är glada över en fin lägenhet och för att få mat gratis. Självklart känner de också en stor tacksamhet till dem som forslade över dem till paradiset. De vill därför gärna betala tillbaka till de så kallade ”rika kusinerna”.

Man ska också veta, att enligt FN:s definitioner är dessa inte flyktingar men vår kära regering kallar dem ändå flyktingar. Har du aldrig undrat VARFÖR?

Vilka är då dessa som står bakom allt detta och varför?

Om vi börjar bakifrån med VARFÖR är svaret enkelt. Det handlar om pengar, enorma PENGAR!
Frågar du mig däremot exakt vilka som ligger bakom detta, så måste jag erkänna att jag faktiskt inte med säkerhet kan säga att jag vet exakt vilka! Jag har verkligen försökt att gräva i detta länge men alla dörrar som går att öppna, leder bara till ett stort VET INTE!

Jag kan däremot med säkerhet påvisa vilka grupper av personer som ligger bakom hela denna cirkus. Om man ”följer pengarna” som det brukar heta och samtidigt letar efter gångbara motiv, så leder alltid spåren till de rikaste på denna planet. Jag talar alltså inte här om småhandlare, som de kända svenska finansfamiljerna som ibland får på näbben i svensk debatt. Dessa fungerar på sin höjd som små verktyg för delar av allt detta.
Anledningen att jag åtminstone kan nämna gruppen med mycket stor säkerhet, är helt enkelt att det krävs enorma ”muskler” för att dra igång denna cirkus ekonomiskt samt planeringsmässigt. Inte så många i världen klarar detta!

Det ligger mycket mer i detta än du kanske tror. Låt mig berätta vidare, så klarnar bilden.

Det läggs ut många rökridåer för att omöjliggöra utsikten till insikt om detta. Man talar om Judar, Bilderbergare, Kineser och elaka Araber för att nämna några. Det finns också en hel skog med illustra hemliga sällskap som Frimurare, djävulsdyrkare, Illuminati och andra. En del säger att Israel eller USA som nationer ligger bakom allt detta elände.

Allt detta är förmodligen både rätt och fel. Det kommer säkert en gosse och en tant från samtliga dessa uppräknade samt några få till. Kort sagt, de cirka 20 rikaste familjer som idag äger eller kontrollerar allt du ser runt omkring dig, är sannolikt inblandade i denna härva. Alla har de sina egna specialiteter att bidra med.

Hur kan dessa mångmiljardärer göra pengar på detta?

Inte kan väl dessa mångmiljardärer vara inblandade i människosmugglarorganisationer, kanske du tänker? Jo då, visst kan de vara det, fast självklart via bulvaner!
Låt oss för enkelhetens skull räkna på vad 100 000 ”flyktingar” bara till Sverige kan ge rent ekonomiskt. Låt oss lika enkelt säga att nettovinsten per ”flykting” är 100 000 kronor. Vi pratar nu alltså här om 10 miljarder kronor! Detta var bara för det lilla landet ”lagom”, alltså Sverige. Till detta kommer alltså alla de övriga västländerna i Europa samt USA och Kanada. Som du förstår är det inga småhandlare som administrerar dessa gigantiska summor.

Detta är ändå bara den lilla vinsten i sammanhanget. Det finns två ännu större penningkistor i potten här.

Låt mig förklara!

Vinst nummer 1.
Om Du vill sälja krokiga skruvar till Afrika exempelvis, så lär du inte bli fet även om behovet av krokiga skruvar skulle vara stort just där. Konsumenterna där har helt enkelt inte råd att köpa dina krokiga skruvar, eftersom de är så fattiga.

Flyttar du däremot hundratusentals av dessa konsumenter till Sverige, blir de helt plötsligt lika köpstarka som du är. De har ju nu fått svenskars skattepengar i bidrag och vill naturligtvis ha samma standard som du har, i den bostad där de bor. Det är ju svenskarna som faktiskt också betalar deras hyra via sina skatter. De har nu därmed råd att köpa många av de krokiga skruvarna. En ny gigantisk marknad har nu öppnat sig! Svenne Svensson betalade folkomflyttningen samt öppnade även den gigantiska marknaden, samtidigt som Du gnuggar händerna och ser att miljonerna rusar in på kontot varje minut, år efter år.

Det behövdes inte ens några stora transportkostnader för de krokiga skruvarna, eftersom kunderna kom direkt ”hem till dig”.

Snacka om klirr i kassan!

Vinst nummer 2.
Denna vinst är av det mer horribla slaget men är en logisk följd av vinst nummer 1.
Även en blind döv och dum kan säkert räkna ut att vinst nummer 1 inte kan bli så långvarig, eftersom det till slut minskar ursprungsbefolkningens köpkraft, när det gäller att köpa dessa krokiga skruvar.

Nu uppstår istället det guldläge dessa miljardärpsykopater har väntat på.
Den vanliga ursprungsbefolkningen börjar nu koka av hat mot dessa ”flyktingar” som ”äter upp” svensken välfärd. Svensken själv behöver 100 krokiga skruvar per år men har nu bara råd med 75!

”Flyktingarna” å sin sida har nu vant sig vid komforten att alltid ha råd med sina 100 krokiga skruvar per år. Ursprungsinnevånarna är dock betydligt fler i antal och tar till slut till vapen för att få tillbaka sin standard från ”flyktingarna”. Ett utrotningskrig ser ut att bli oundvikligt.

Med tanke på den stora numerära övervikten vinns utrotningskriget ganska snabbt. Hatet mot just denna typ av ”flyktingar”, alltså muslimer i detta fall, är nu gigantiskt och det skapas lätt ett mandat via FN, som för övrigt också kontrolleras av dessa miljardärgalningar, att helt enkelt militärt ta över dessa länder där dessa muslimer kom ifrån.

Känner du igen detta på något sätt?

Här visar det sig, att många finns redo att hjälpa till med att ta hand om de gigantiska oljefyndigheterna, diamanterna och allt guld. 93 % av allt heroin som idag finns på den amerikanska marknaden kommer nu dessutom att ha bytt ursprungsägare i Afghanistan men det kommer självklart att vara lika tyst om det nu, som det var innan allt detta hände.

Du kommer ihåg det där jag sa om dagens Feodalherrar va?

Många rynkar säkert på näsan och säger, – nej, detta är omöjligt för det krävs så oerhört många människor att muta. – Fel!

I stort sett ingen behöver mutas! Några riktigt kraftfulla hot mot toppgubbarna räcker i de olika länderna. Undersåtarna till dessa toppgubbar som vår egen Reinfeldt eller Obama, kommer sedan att låta det politiska belöningssystemet sköta jobbet neråt i hierarkin. Alla vill ju bli något, eller hur?

Hoten mot topparna kan vara mycket enkla. 
– Du vill väl att din söta dotter ska se lika söt ut imorgon, eller hur? Yppar du ett enda ord om detta till någon, kanske hon inte ens finns imorgon. Vill du ha bekräftelse på att hoten är verkliga, så kanske någon mentalt råstark livvakt hastigt blir som ett mentalt vrak och tar livet av sig i något palats i Stockholm, vem vet?

Ett människoliv kostar inte mer än cirka futtiga fem tusenlappar att släcka i Stockholm, så investeringskostnaden jämfört med avkastningen är försumbar.

Huruvida denna historia är sann låter jag härmed dig att bedöma. Om du inte tror att den är sann, så får du dock ett litet helsike att förklara alla de samband jag påpekat här. Jag hoppas dock att jag har fel i varje rad!

Det värsta är, att jag tror att jag har rätt!

Alldeles oavsett sanningshalten i denna historia, så är jag övertygad om att en röst på Sverigedemokraterna i de bägge valen 2014, kan vara ett sätt att åtminstone bromsa upp denna avskyvärda utveckling. Även om så sanningshalten skulle vara hundraprocentig i min analys, så är det ändå inte omöjligt att förhindra katastrofen och stoppa galningarna!

Tänk på att all denna djävulskap bara går att genomföra, om du, jag och alla andra låter det ske! Det är dags att vi börjar ställa oss upp!

Låt oss därför gemensamt analysera om min analys håller vatten eller inte och sprid analysen till så många du kan, så att många håller ögonen öppna!

Jag själv hittade ingen annan analys som höll vatten, efter att jag nu har granskat all fakta under ett par år.

Tack för att du orkade läsa denna långa krönika!

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se

Originalartikeln finns här:
https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/22-varfor-haller-hela-vastvarlden-pa-att-ga-under/

10 kommentarer

 • Europa håller på att Islamiseras med bl.a Sverige som försöksland. Ledare för detta är George Soros, Bilderberga-gruppen och d300. Gå även in på NWO Swexit och läs vidare.

  Gillad av 1 person

 • Kul att se att många verkar gilla min krönika!
  Som jag skrev är det oerhört viktigt att så många som möjligt länkar ut denna krönika överallt, så att fler får möjligheten att pröva om min analys håller vatten.
  Vi MÅSTE stoppa detta vansinne i den mån det går!
  /Lars Agerstig
  honesty4u@hotmail.se
  http://www.honesty4u.wordpress.com

  Gillad av 1 person

  • Din krönika har genererat cirka 2000 besökare på 24 timmar.. Detr en bra krönika Lasse.. Det är ju därför jag återbloggat den. Förhoppnkngsvis har det även genererat lite besök till Honesty4you.

   Gilla

 • Vårat samhälle kan mycket lätt gå under på grund av alla djävula ljugande landsförrädare vi har här i Sverige som på totalt falska grunder envist kallar sig antirasister och vägrar att sluta kalla oss rasister bara för att vi vill skydda oss mot fuskare och extremt våldsamma brottslingar !

  Gillad av 1 person

  • så kallade antirasister, feminister och andra så kallade godhetsapostlar är de riktiga rasisterna och fascisterna.. de vet bara inte om det.. det saknas nåt viktigt…

   Gilla

 • Det är ungefär samma resonemang som jag har. Det som skiljer är att jag tror att tanken är att skapa en utblandad lättstyrd underklass utan nationell identitet som jobbar för nästan inget. Med ett svagt Europa och som man tänkte sig USA så kan man göra i princip vad man vill. En Europanation, en militär, ett styre. Visst resurser betyder mycket men det tar man enkelt då Europa och USA är i fållorna.
  Vem som står bakom nosar jag på men det är svårt att nå fram då det är mycket dimridåer.

  Gillad av 1 person

 • Jag tror och känner att det är mycket sanning i det du skriver. Oroar mig för att om övre makter styr så ligger dessa politiker i SD väldigt pyrt till. Hur långt är de beredda att gå för att ingen skall sätta käppar i hjulet för deras plan… Valfusk 2018…?

  Gillad av 1 person

  • Jag är ganska övertygad om att det förekommer mycket valfusk, Sossar har redan blivit påkomna med sånt ..
   Dessutom är hela politiken ett jävla rävspel och val är mest ett spel för galleriet ..

   Märk mina ord och håll det i minnet.. med tanke på att Lööf redan besökt Bilderbergarna så som alla tidigare kommande statsministrar gjort vid denna tid före ett val .. så är det min övertygelse om att nästa statsminister om inget oförutsett inträffar .. just Annie Lööf .. det är redan avgjort och uppgjort .. alla andra resultat kommer att fuskas bort .. vänta och se .. så får vi se om jag har rätt..

   Och kommer Lööf till makten .. så kommer det bli ÄNNU värre än det är nu .. Lööf är 7 resor värre med invandrarpolitiken än vad Löfven är ..

   Gilla