Europa begår självmord!


Detta är en fri översättning av Pat Condells video ”Europe Is Killing Itself” Starta videon, skrolla och följ med i den översatta texten!

Tydligen har vi inte tillräckligt med brottslingar, terrorister och våldtäktsmän här i Europa. Vi har en hel del, men tyvärr är det inte tillräckligt för våra politikers smak, så vi måste importera dem i mega lass från den muslimska tredje världen, som ju är vad de är så de har massor att avvara.

Naturligtvis, tillsammans med brottsligheten, terrorismen och våldtäkterna, importerar vi också religionen Islam, som följs i huvudsak av miljontals människor från en redan våldsam auktoritär kultur som har lärt från födseln att deras religion ska styra världen (med våld om det är nödvändigt), att icke-muslimer är sämre än dem, att kvinnor existerar för att användas av män, att små flickor kan vara gifta med och våldtagna av vuxna män, att judar är den eviga fiende, och att alla homosexuella ska dödas.

Så ja, låt oss översvämma vårt emanciperade liberala samhälle med miljontals av dessa människor, och se vad som händer. Låt oss hålla ett öppet sinne.

Låt oss öppna oss upp till den mest brutala, våldsamma kultur på jorden, och släppa in horder av o-anställbara mestadels manliga i vapenför ålder, välfärds parasiter som hatar oss och har inte för avsikt att integrera.

Vad är det värsta som kan hända?

Naturligtvis får vi inte generalisera om män som har alla uppfostrats i samma våldsamma misogyna våldtäktskultur. Vi måste utgå från att i det ögonblick de satte sin fot i Europa så utvecklar de magiskt, samma civiliserade liberala värderingar som oss, annars är vi rasister.

Och när de ljuger om sin ålder och låtsas vara barn, måste vi ta dem på deras ord och sätta dem i med våra barn, eftersom det är den typ av människor som vi är i Europa, ryggradslösa oansvariga idioter. – Vi älskar att signalera vår dygdighet till varje pris, bokstavligen.

Och vi är så fruktansvärt stolt över det faktum att vi inte diskriminerar, även när vi borde. Så islamiska terrorister kan bara gå rätt in tillsammans med alla andra, som de sex Paris Jihadisterna gjorde. De gick in i Europa som flyktingar, sedan tog de sig fritt dit de ville, och började döda folk.

Gränssäkerhet? Nej, det skulle sända fel budskap: Kom inte.

Så kan vi inte göra, eftersom de har blivit inbjudna.

Och de tror att de kommer att erövra oss också. De gör verkligen det. Det låter absurt för oss, men det är vad de har fått lära sig hela sina liv genom sin våldsamma överhöghets-religion. Så varför skulle de inte tro det? Och de fortsätter att tala om det för oss också, men vi vill inte höra det, eftersom det är en alldeles för besynnerlig idé för oss att ta på allvar, liksom 9/11 eller något.

Dessutom är vi rädda för att om vi tar det på allvar någon kan någon kalla oss rasist, och det är ett alldeles för högt pris för oss att betala att inte sälja ut våra barn och barnbarns framtid, så vi kommer bara att luta sig tillbaka som strandade valar och låta det hända, för integrationens skull.

Länderna i södra Europa får det värsta av invasionen och Italien är på bristningsgränsen, eftersom vänsteraktivisters båtar tillåts plocka upp migranter från människohandlare och fungera som en i förlängningen illegal färjetrafik till Europa.

Om den italienska regeringen hade någon hänsyn alls för sitt eget folk eller rättsstaten, skulle alla dessa båtar stoppas och satta i sank, och alla ombord kastas i fängelse. – Men den italienska regeringen inte vill stoppa invasionen.

Man vill att andra länder ska öppna sina gränser, och acceptera sin del av denna mardröm. Och naturligtvis, håller EU med.

Men en del av de nyare medlemmarna som Polen, Ungern, Slovakien, Tjeckien är inte så angelägna att göra det.

Det verkar som om de inte vill att deras samhällen översvämmas av brottslingar, terrorister och våldtäktsmän, och det är allvarligt pinsamt för alla andra med deras omoderna sunda förnuft.

De kan se en explosion av kriminalitet och våld i länder som har öppnat sina gränser, och de känner att det skulle vara ett svek mot sitt eget folk. (Ja, se. Vore inte det en ny idé) att låta detta gift in i deras samhälle.

De vill inte att deras land ska vara en plats där kvinnor och flickor är rädda för att gå ut på egen hand på natten. Där det verkar som att varje vecka är det en ny gruppvåldtäkt av män som kom in i landet genom att låtsas vara barn.

De vill inte att deras land fullt av no-go zoner som kontrolleras av muslimska gäng, eller deras fängelser fulla av terrorister och våldtäktsmän de inte kan deportera.

De vill inte ha Saudi-finansierade moskéer som predikar uppvigling, våld och hat, medan alla andras rätt till yttrandefrihet är stympad till en förkrympt stump av sig själv.

Och de vill verkligen inte ha någon kulturell marxism, eftersom de har en tidig historia av att vara styrda av verklig marxism, och de kan känna lukten av ondska här. – De vet att det är ruttet.

De vet också vad resten av oss har vetat ganska länge nu, att styras av öppna gränser-politiker är som att resa med en självmordsbenägen busschaufför på en bergsväg.

Det är uppenbart nu att om vi inte får någon annan vid ratten, och det snart kommer vi alla att störta ut över en klippa.

De har visat att de inte kan vara betrodda med vår säkerhet och trygghet, och de är inte övertygade av bevis eller skäl. De är fast beslutna att gå vidare med denna dårskap oavsett, liksom religiösa fanatiker som tror de är agerar i en större godhet som överskrider önskemålen hos de människor som valde dem (om nu någon gjorde det).

De vet mycket väl att denna invasion gör Europa farligare (särskilt för kvinnor) och mindre civiliserat, men de tror att det är en pris värt att betala.

Så länge det är någon annan som betalar det.

Så om ditt barn mördas av en islamisk terrorist, eller om din dotter är våldtagen av en illegal invandrare, kommer de att mumla hur de beklagar, men privat kommer de att se det som indirekta sidoskador.

Det viktiga, det progressiva, är att slå samman de två kulturerna, den civiliserade och den barbariska.

Naturligtvis vet att civiliserade människor instinktivt kommer att förkasta barbari. Därför måste civiliserade människor omskolas att tro att barbari är lika giltig som civilisationen och värda lika respekt annars kommer du att anses som en brottsling, vilket är ungefär där vi är nu.

Du förstår, politikerna tycker inte om att ha den fula sanningen påpekad för dem när de försöker så hårt att ignorera den, eftersom det pekar ut för dem vilka principlösa ryggradslösa djur de är.

Så här i Europa har de helt enkelt gjort sanningen olaglig, – eftersom de kan.

Vi har inte ett ”First Amendment” som i USA, så det fria ordet innebär vad de säger att det innebär och det innebär att vi inte har yttrandefrihet alls.

Det verkar som om vi blev av med järnridån, bara för att ersätta den med ett järnlock istället, eftersom flera länder nu har åtalat sina egna medborgare som brottslingar för att de uttrycker fel åsikter om mass olagliga muslimska invasionen som tvingats på oss.

Tidigare i år en man i Österrike dömdes till fem månaders fängelse för att uttrycka anser att islam är i krig med västvärlden, när det är smärtsamt klart för alla att islam är i krig med västvärlden. Bara en dåre eller en domare kan förneka det. Islam är vår svurna fiende.

Och det är inte jag som säger det, det är Islam som säger det. – Läs Koranen och se själv.

Det är en faktisk krigsförklaring mot resten av mänskligheten. Det finns ingen tvetydighet om det.  Allt handlar om att dräpa och bekämpa otrogna.

Det finns ingen ”älska din granne”, ingen ”gyllene regel”, ingen ”sök himmelriket inom”.

Det handlar bara om att erövra och döda otrogna, kriga mot världen, och att trycka ner Islam i allas halsar. Det är vad terroristerna försöker göra, eftersom det är vad deras skrift säger till dem att göra.

Och vi påminns om det varje gång polisen i Europa finner en militär vapengömma dold i eller nära en moské.

Jag får e-post från Indien som säger att de har haft stå ut med detta i hundratals år, och att vi har ingen aning om vilka problem vi lagrar upp för oss själva om vi låter detta växa.

Islam föraktar allt vi ska stå för. Demokrati, yttrandefrihet, medborgerliga rättigheter. De skulle avskaffa dem alla om de bara får en halv chans.

De platser på jorden där islam dominerar är svarta hål av okunnighet och grymhet.

Det stämplar ut frihet varhelst det får övertaget, och icke-muslimer blir alltid förföljda, eftersom det är vad religion kräver.

Som en ideologi, det är så absurt och omänskligt det skulle falla sönder om den inte hölls samman genom hot om våld. Så det är ingen överraskning att det ger sina anhängare i uppdrag att erövra mänskligheten med våld. – Det har ingenting annat att erbjuda.

Den enda anledningen till det har inte erövrat oss i västvärlden (Ännu) beror på att vi är starkare. Om Islam var starkare, skulle vi alla vara muslimer nu, eller döda, och vi har ingen ursäkt för att inte veta det, och ingen ursäkt för att inte agera på det.

Thomas Jefferson visste det för mer än två hundra år sedan när han frågade den arabiska ambassadör varför de attackerade och förslavade människor som hade gjort dem något ont, och fick han veta att det var på grund av Koranen instruerar muslimerna att föra krig mot alla som inte underkasta sig Islam och göra slavar av fångar.

Han fick också veta att varje muslim som dör i denna sak kommer att gå till Paradiset. – Ringer det några klockor ännu?

Så den här jihadterror galenskapen vi ser idag är inget nytt. Det är inte en plötslig aberration. Det är inte baserat på ett missförstånd eller felaktig tolkning av skriften. Det är inte korruption av en stor religion.

Det är Islam, och det har alltid varit Islam, och om vi inte börjar trycka tillbaka mot det, som vi har haft att göra genom hela historien, kommer det att råda som ett inkommande tidvatten, eftersom vi har öppnat dörren för det nu, på ett sätt som aldrig har hänt förut, och vi går i sömnen, rakt in i katastrof.

Vi har öppnat vårt fria och liberala samhälle till de mest efterblivna, repressiva, brutala, och underminerande kultur på planeten. – En kultur som hör hemma i ett annat århundrade, och på en annan planet.

En kultur som tror att det kommer att ta över, så det har ingen respekt för lagen.

Och vi ger det varje uppmuntran också, genom att censurera oss själva och genom att backa undan från det mumlande nonsens om tolerans och mångfald för människor som inte vet innebörden av dessa ord, och som skrattar åt oss öppet. – Vi måste vara helt galna.

När tror du att vi kommer till våra sinnen och slutar att återvälja de brottslingar som inför denna mardröm i Europa? När situationen är oåterkallelig? När Europa liknar den muslimska tredje världen, med våldsbrott som frodas, och poliser som slutar i drivor (som de redan gör i Sverige)?

Med kriminella gäng och sharia dominerar det offentliga rummet?

Kvinnor misshandlade och våldtagna dagligen, homosexuella och judar misshandlade eller dödade, regelbunden skottlossning, bilbomber, självmordsbomber och paramilitära konflikter på gatorna?

Tror du DET kommer att skaka oss ut ur vår dygdiga dvala?

Tja, vi snart reda på det, eftersom det är vad som kommer, tidigare än vi tror.

Fröna har redan såtts.