Meddelande till kränkta muslimer


Det har varit ett tag sedan vi hörde från kränkta muslimer nu. Jag började tro att de hade besinnat sig och insett att ingen utanför mediabubblan ger blanka fan i hur de känner för något, men nej, de är tillbaka och plötsligt verkar det som om varje gång man vänder ryggen till så finns det en ny grupp av hysteriska muslimer som kräver ursäkter och vedergällning över nån liten struntsak som ingen i sina sinnens fulla bruk skulle drömma om att ta på allvar , om det så är en popmusikvideo, eller en satirisk tidningsartikel, eller någon karikatyr av Muhammed.

Det är profeten Mohammed jag talar om, naturligtvis. Du måste ha hört talas om honom, och önskat att du inte hade det. 

Jag tycker ändå inte det är helt rättvist att muslimer ska bära så mycket av bördan av att vara kränkta av allt. Det gör inte mycket för deras rykte.

Så jag tycker att resten av oss bör visa dem ett visst stöd genom att också vara kränkta i så stor utsträckning som möjligt. Vi har alla rätt att bli förolämpade naturligtvis, och nu när Islam kastar sin vikt runt omkring oss så borde vi alla ha mycket mer att bli förolämpade över.

Så, vad väntar vi på? Jag ska sätta bollen i rullning! Okej.

Jag känner mig kränkt av islamisk överhöghet (lite uppenbart visserligen) särskilt när de ljuger om det och kallar det mångkulturalism. – Vilket verkligen kränker mig.

Jag känner mig kränkt av det lömska sätt islamistiska aktivister utnyttjar västs skuld för att åberopa den falska offerrollen och hämta flera koncessioner som inkräktar på andras liv – löjliga medgivanden som ingen annan religion skulle få, eller ens be om.

Speciell mat som alla ska äta, speciella kläder som hotar säkerheten för andra, särskilda sociala villkor som förolämpar och delar upp människor i onödan, särskilda villkor på jobbet som trampar på alla andras tår och särskild behandling inför lagen.

Om du bränner en koran i Sverige kommer du bli arresterad som en brottsling. Om du bränner en bibel, så händer ingenting, då det inte alls är olagligt att bränna en bibel. – Jag känner mig kränkt av det.

Jag känner mig kränkt av islamska värderingar generellt. Jag finner dem djupt moraliskt stötande. Extra djupt när det kommer till kvinnor. 

Jag skulle gärna vilja berätta hur kränkande jag finner just det, men jag har inte ordförråd för att verkligen göra det rättvisa, så låt oss bara säga att på en skala från ett till tio jag skulle sätta det på runt hundra. Nej förresten, TUSEN!

Så, om du är en kränkt muslim, var säker på att ingenting jag säger om din religion möjligen kunde förolämpa dig mer än din religion redan har förolämpat mig, många, många gånger mer.

Bli förolämpad för all del, om det är vad du vill, men ett ord av vishet, vad du än gör, genera dig inte med att skapa en bild av en falsk psykisk sjukdom och sedan försöka fästa den på människor för att tysta dem. – Åh, för sent, det har du redan gjort.

Hur djupt förnedrande för dig, och hur kränkande för resten av oss.

I rättvisans namn, bör vi vara tacksamma att de flesta muslimer som bor i Sverige inte är så lätta att förolämpa.

Om de var det, skulle vi inte kunna göra eller säga någonting alls, eftersom nästan allt i det västerländska samhället kränker religionen islam, så om någon muslim verkligen vill bli förolämpad har han bara att gå ner för gatan och han kan vara hög på förolämpningar redan innan han når nästa gathörn.

Så, vi bör vara glada att de flesta av dem inte är så lättkränkta trots allt, men vissa är, allt för många.

Förresten, märkte du att jag nyss sade ”han”.

Naturligtvis inser jag att det finns kvinnliga muslimer som vill bli förolämpade, men vi måste komma ihåg att en kvinna bara är värd hälften av en man, och jag vill inte gärna tillkortakomma någon här.

Om du är Muslim som bor i Sverige och om du tycker att din tro blir förolämpat då och då, som säkert inte är trevligt för dig, så är mitt råd ändå är att skratta bort det och glöm det.

Markera det som ett robust utbyte av idéer och åsikter som har gjort det  västerländska samhället till den mest levande och framgångsrika på planeten, och tacka din lyckliga stjärna att du bor här, som jag gör varje dag.

Om din tro får mycket förolämpningar däremot, vilket är en annan sak så har det ingenting att göra med att någon har en fobi. Det beror på att det är något fel med din tro, och om du inte kan se det, är det något fel med dig.

Du är den med fobi. Du är den med den psykiska störningen. Du är den med problem, och du och dina övertygelser är problemet för alla andra. 

Och jag talar här specifikt till de professionella ”crybabies” av islam, som muslimska brödraskapet och alla dessa andra självutnämnda gaphalsar som greppar varje tillfälle av löjliga eller konstgjorda skäl att bli förolämpade.

Låt mig göra er en tjänst genom att berätta för er vad media inte skulle drömma om att berätta för er, eftersom det är sanningen. – Ingen bryr sig om era känslor.

Vi är alla sjuka och trötta på att höra om er och era sårade känslor. Vi tittar på de triviala saker som förolämpar er, och de vidriga saker som inte förolämpar er, och vi hyser inget annat än förakt för er och era känslor.

Vi är glada att ni är kränkta, och vi hoppas att ni arbetar er själva in i sådant tillstånd av rättfärdigt slaganfall att ni bokstavligen exploderar.

Men mest av allt önskar vi (Oh hur vi önskar) att ni ville ta den jävla religion ni har, och dessa dyrbara känslor och stoppa dem rätt upp i det mörka hål där solen aldrig lyser.

Det är hur människor i Sverige verkligen känner, och om ni inte tror mig, bara fråga dem, helst på en pub, där alkohol (Gud välsigne alkohol!) har ett sätt att lätta tungors band och föra ut sanningen, känslor eller inte.

Islams rykte cementeras idag för kommande generationer av dagens skörd av professionella gnällspikar och priviligierade bidragsparasiter som er.

Det är nästan som om ni vill att er religion ska vara impopulär. Hur annars kan du förklara ert beteende? Är ni egentligen för dumma för att se de skador som ni själva skapar för er? Eller är ni bara alltför glada i att vältra er i den falska offerrollen ni själva skapat?

Varje anständig muslim i Sverige bör förbanna dessa människor, dessa självutnämnda ”gemenskapens ledare” som påstår sig företräda er, men vars beteende har gjort er religion så föraktad.

Dessa människor är anledningen till att så många av oss i väst som tidigare var helt neutrala om islam nu känner att vi har sett er sanna sida och hur intoleranta, fula och försåtliga ni verkligen är, och vi kommer aldrig mer att lita på er eller respektera er igen.

Det är vad dessa människor har gjort för er religion.

Med vänner som gör detta för er, vem behöver då Sverigedemokraterna?
Ni gör ett ypperligt jobb alldeles själva för att skapa den rasism och det hat ni får.