Låt oss granska lite Socialisthistoria! – Här hittar vi allt mellan lätt och tung kriminalitet.


S-Skäms inte

Jag är så trött på att höra om att SD politiker är så brottsbenägna och kriminella människor, och att dessa är Sveriges vidrigaste människor.
Allt detta från vänstersocialister. Detta står mig nu upp i halsen. Ska vi inte tala nutid och i sakfrågor så okej.

Då struntar vi i detta och gör som ni vill.  Låt oss då tala om det parti som har haft regeringsmakten längst i Sverige, nämligen Socialdemokraterna.

Jag kommer inte nämna Statens institut för rasbiologi (Rasbiologiska institutet, även förkortat som SIFR) i Uppsala som grundades 1922.

Institutet bildades efter en motion av socialdemokraten Alfred Petrén, och bondeförbundaren (Centerpartiet) Nils Wohlin . Detta som sedan exporterades till Nazisterna och låg till grund för deras ”ariska” tänk.

erlander
Tage Erlander

Jag kommer inte heller att skriva om att Tage Erlander satt som lägerchef över våra 14 svenska koncentrationsläger omskrivna namnet ”interneringsläger”  under WW2 där människor placerades, utan domstol och tidsbestämda straff. De som placerades där var till exempel anti-nazister, utlänningar och tyska desertörer, precis som i Nazityskland. Allt detta med socialisternas goda minne.

Jag ska heller inte heller tala om baltutlämningen 1946 då 146 balter tvingas ombord på ett sovjetiskt fartyg i Trelleborgs hamn. De har stridit på Nazi-Tysklands sida, för ett fritt Baltikum. Nu betraktades de som landsförrädare. Detta med den svenska socialistiska regeringens goda minne med Per Albin i spetsen och som sedan brutalt avrättades av den kommunistiska Sovjetmakten med ett skott i nacken. socialdemokraterna i Sverige gick emot vår egen folkrätt och satte sina politiska relationer högst. Närmare 3000 militärflyktingar tvingas under våldsamt motstånd i väg mot ett okänt öde. (Länk)

Jag ska ej heller nämna nomineringen av Nobels fredspris år 1939 till Hitler, det året som andra världskriget bröt ut, av riksdagsledamoten och socialdemokraten Erik Brandt till Hitlers förmån.

Jag kommer inte heller ta upp den Svenska exporten till Hitlers Nazityskland av Tungvatten från Medelpad 1944 för framställan och forskning av Nazitysklands atombomb. (Länk) Att de har haft både med sovjet och Nazisterna att göra är uppenbart då man vet att totalitär socialism innefattar ideologier som Nazism, kommunism samt fascism.

Jag kommer inte att upp småbrott som snatteri eller småstölder för då kommer denna artikel aldrig att få ett slut. Utan jag kommer att ta upp vänskapskorruption och kriminalitet som är så uppenbart synlig för oss alla och som visar på en maktstruktur som framodlats under lång tid.

Jag kommer bara att gå tillbaka tio år, då detta är mer än nog för att visa er  vad dessa hycklande socialister är för människor.

Vi går så sakteliga från 2017, tio år bakåt till 2007 bland alla dissidenter.. det bör räcka. Vi börjar lite lätt med ett par mer uppmärksammade fall under 2017, vi tar inte med allt som hänt hittills under året, det blir för långt…Detta är alltså bara 10 år och 120 fall av Socialisters verksamhet, och det är ändå inte allt. Detta är bara ett axplock ur den enorma lista av brott och oegentligheter socialisterna ägnar sig åt regelbundet,  min lista sträcker sig tillbaka ända till 1922 och den kommer inom kort som en uppföljare till denna artikel….

Så var nu snälla och sluta upp med att försöka utmåla SD som kriminella bråkmakare. Det blir bara LÖJLIGT!!

2017

 • 2017: Alma Handzar från Göteborg stängs av från universitetet p.g.a. fusk.Kommunfullmäktigeledamoten Alma Handzar (S) stängs av från alla studier vid Göteborgs universitet. Orsaken: Universitetets disciplinnämnd har konstaterat att hon under våren fuskat under kursen ”Demokrati i teori och praktik”. – Jag har varit slarvig, säger Alma Handzar som två veckor efter beslutet fortsatte företräda sitt parti i utbildningsfrågan.
  ”Ja du, SLARVIG är inte precis det ord jag skulle använda när man fuskar i något så viktigt som DEMOKRATI!”
 • 2017: Sandra Ackefjord från Blekinge avgår efter erkänt valfusk. En socialdemokratisk fritidspolitiker i västra Blekinge har polisanmälts och lämnar sitt uppdrag som ersättare i en kommunal nämnd sedan det kommit fram uppgifter om att politikern ska ha gömt valsedlar för SD i det förra kyrkovalet. – Jag har inte gömt valsedlar utan intentionen var att på Twitter beskriva ett scenario som visar hur lätt det är att gömma valsedlar, säger politikern.
  ”En dålig ursäkt och ett försök att komma undan, de som såg hennes inlägg, kan genast se att hon stolt skröt om vad hon och hennes mamma hade ägnat sig åt, när hon beskrev HUR de hade gömt valsedlarna.”
 • 2017: Frank Andersson och Abbas Zarrinpour från Göteborg utreds för urkundsförfalskning. En förundersökning är inledd om osant intygande och brukande av falsk urkund, säger kammaråklagare Niklas Högdén, en av de tre åklagare som framgångsrikt drev det uppmärksammade Vår Krog & Bar-målet. Flera anmälningar har gjorts av privatpersoner som tagit del av GP:s avslöjanden under de senaste veckorna om de båda S-politikernas arvodeshantering.
 • 2017Mona Sahlin, f.d. partiledare, erkänner att hon begått brott. Tidigare S-ledaren Mona Sahlin erkänner brott, i samband med att hon skrev ett osant intyg till sin tidigare livvakt. Mona Sahlin var misstänkt för osant intygande, ett brott hon nu erkänner. ”Hon underkastar sig ett strafföreläggande. Det betyder att hennes avsikt inte varit att tillskansa sig något eller andra fördelar. Hon trodde att lönen skulle bli den hon intygade, men hon skulle inte ha skrivit under innan det var klart. Det erkänner hon”, säger advokat Claes Borgström till Dagens Nyheter.
 • 2017Roland Peterson från Kalmar hoppas att någon skjuter Donald Trump.  Roland Peterson, ledamot i samhällsbyggnadsnämnden och ersättare i Södermöre kommundelsnämnd, blev så arg på Donald Trumps politik att han skrev ett inlägg på Facebook som han avslutade med orden: ”Han överträffar mina värsta farhågor!!! Kan ingen d-l skjuta honom?”
 • Inte att förglömma är naturligtvis den enorma IT skandalen som vi alla är smärtsamt medvetna om nu.

2016

 • 2016Solveig Hallin från Mölndal misstänks för misshandel. Solveig Hallin, en av Mölndals ledande politiker, tar time-out på obestämd tid. Orsak – hon är föremål för en polisutredning, misstänkt för misshandel.
 • 2016David Svensson från Habo avgår efter sexköp. Socialdemokraterna i Habo kommun ser det som omöjligt att David Svensson sitter kvar som kommunalråd efter att ha åkt fast för sexköp. – Vi ser det som omöjligt att David Svensson sitter kvar, för Socialdemokraterna, på sina politiska uppdrag, skriver Socialdemokraterna i Habo, genom ordförande Kent Bjärkhed, i ett pressmeddelande med anledning av kommunalrådets sexköp. Det var i början av september som Svensson togs av polis sedan han köpt sex i en lägenhet i Jönköping. Har har i polisförhör erkänt och har fått ett strafföreläggande av åklagaren. För Socialdemokraterna i Habo påbörjas nu en process: – Vårt parti kommer att arbeta för att, så snart som det är möjligt, få fram ersättare till de förtroendeuppdrag David Svensson har i partiet.
 • 2016: Gymnasieminister Aida Hadzialic avgår efter en rattfylla. Aida Hadzialic (S) avgår efter att ha kört onykter. Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic (S) meddelar att hon avgår från sitt uppdrag. På en extrainkallad pressträff i Rosenbad på lördagen bekänner hon att hon har kört rattfull och stoppats av polisen.
 • 2016Stefan Carlsson från Kalmar avgår som Landshövding efter alkoholproblem och sextjänster. Stefan Carlsson får lämna sin post som landshövding efter P4 Kalmars avslöjande om sexsamtalen. Det bekräftas nu av regeringen. Regeringen avsätter landshövding Stefan Carlsson efter P4 Kalmars avslöjande om betalsamtalen till sextjänster – som betalats med skattepengar.
 • 2016Kjell Hedvall från Lidköping porrsurfar och hotar de som uppmärksammat detta med en polisanmälan. Kommunalrådet Kjell Hedvall (S) följde tusentals konton med sexuellt innehåll på Instagram. Nu har han kontaktat flera kommuninvånare som uppmärksammat saken på Facebook – och hotar med polisanmälan. – Det känns som att han vill hota allmänheten till tystnad, säger Vanja Thörnqvist Miles, en av dem som blivit kontaktade av politikern.
 • 2016Susanne Meijer från Hörby tvingas betala tillbaks cirka 50 000 efter att lyft dubbla arvoden. HÖRBY Kommunalrådet Susanne Meijer (S) tog emot dubbla arvoden när hon satt i socialnämnden 2013 och 2014. Varje månad tickade det in 2 000 kronor extra på kontot. Det pågick i två år utan att hon slog larm.Nu tvingas Susanne Meijer betala tillbaka nästan 50 000 kronor. Personalchefen har gjort en avbetalningsplan åt henne.
 • 2016Mona Sahlin avslöjas med att ha skrivit falskt intyg. Regeringens nationella samordnare Mona Sahlin, intygar på myndighetens brevpapper, att hennes medarbetare och tidigare livvakt tjänar 120 000 kronor per månad. Men enligt regeringskansliet tjänar den före detta livvakten i verkligheten endast 43 000 kronor i månaden. Det felaktiga intyget använde han när han köpte en lyxbostad för tio miljoner kronor på Solsidan i Saltsjöbaden.
 • 2016Hasan Dölek från Stockholm uppmärksammas för relationer till turkiska fascister. Den Socialdemokraternas riksdagskandidat Hasan Dölek, tidigare ordförande för Turkiska riksförbundet, har också varit på tillställningar med Ilhan Senturk, ledare för fascistiska Grå vargarna. Det berättar den borgerlige debattören Ivar Arpi på Facebook samtidigt som han publicerar bilder där även Barbaros Leylani och Ahmet Önal, ordförande för Svensk-Turkiska riksförbundet finns med. – Jag deltar inte i sådana möten, det ger fel signal, har Dölek tidigare sagt till SvD.
  ”Men nog var han där trots allt”
 • 2016Yasin Ipek från Märsta lämnar politiken efter samröre med islamister och extremistisk propaganda.

2015

2014 (ett lite mer aktivt år)

 • 2014Tord Tjärnström från Strängnäs är inblandad i medvetet fusk i asylindustrin.
 • 2014: Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht bygger fyra stugor utan bygglov.
 • 2014Ann Hjertén från Mark döms för tjänstefel.
 • 2014Jonathan Nilsson ordförande för SSU i Hofors, gillar Revolutionära Fronten
 • 2014Robert Noord från Haninge sextrakasserar ung moderatpolitiker.
 • 2014: Jonatan Bengtsson grips för mordhot.
 • 2014Omar Omeirat från Filipstad uttrycker sig grovt rasistiskt på Facebook.
 • 2014Bengt-Olov Innala från Haparanda polisanmäls för trolöshet mot huvudman. Avgår senare under året.
 • 2014Lennart Holmlund från Umeå kritiseras för kritik av tiggare.
 • 2014Lola Svenssson från Sigtuna avgår efter skulder och hot.
 • 2014Ledande Socialdemokrat i Värmland tar timeout efter rattfylla.
 • 2014Jila Moradi från Malmö och kandidat till riksdagen 2010, åtalas för grovt bedrägeri och skattebrott.
 • 2014: Oppositionsborgarrådet Tomas Rudin snattar whisky på Systembolaget.
 • 2014: En ledamot i kommunfullmäktige Strängnäs hamnar hos kronofogden.

2013 (ett ännu mer aktivt år)

 • 2013Märtha Dahlberg från Nykvarn mister körkortet.
 • 2013: SSU:s ordförande i Halmstad, Manuel Gomez, avgår efter en misshandel, villkorlig dom och samhällstjänst.
 • 2013Denise Norström från Västmanland hotade på sin Facebook-sida att skjuta Reinfeldt.
 • 2013Arnold Bengtsson från Lindesberg försöker komma undan arbetsgivaravgifter.
 • 2013Yasin Mahi från Katrineholm anklagas för människosmuggling.
 • 2013Sekreterare i SSU misshandlas av tre partikamrater i Malmö.
 • 2013Fredrik Norén från Nora skriver rasistiskt på Facebook.
 • 2013: Nämndemannen Sven-Olof Svensson från Varberg köper oralsex utanför en förskola.
 • 2013Magnus Nyman från Eskilstuna åtalas för misshandel.
 • 2013Socialdemokraterna i Kramfors anklagas för valfusk.
 • 2013Ingvor Bergman från Falköping anmäls för misshandel.
 • 2013Nusreta Kurtanovic Nilsson från Karlskrona lämnar partiet för att en partikamrat är bekant med Sverigedemokrater.
 • 2013S-topp från Västerbotten jagas av kronofogden.
 • 2013Peter Persson från Jönköping rör upp känslor i s-leden genom orden ”Gud finns inte”.
 • 2013Hans-Erik Palmqvist från Landskrona åtalas för rasism.
 • 2013Mikael Åström från Piteå tvingas lämna sina uppdrag p.g.a. oegentligheter som vd  för OKQ8.
 • 2013Birgitta Kihlgren från Forshaga åtalas för den förskingring hon stått åtalade för.
 • 2013Korruptionsskandalen i Malmö når ända till sossarnas partitopp.
 • 2013Håkan Heglert från Upplands-Bro ingår tillsammans med flera från ABF i en stor korruptionshärva.
 • 2013Kvinnlig politiker i Forshaga åtalas för att ha stulit 3 miljoner från gamlingar.
 • 2013Lennart Gard från Söderhamn krävs på 500 000 för obetalda skatteskulder.
 • 2013Flera S-politiker ger jobb till anhöriga mot gängse regler och misstänks för mutbrott.
 • 2013Nina Latila och Anna Drevenstam från Karlskoga går bakom ryggen på fullmäktige och tecknar avtal med Nordea.
 • 2013: Islamisten Omar Mustafa väljs in i partistyrelsen.
 • 2013Mia Romppainen från Tornedalen fälls för misshandel av sina barn.
 • 2013Martin Öberg från Varberg sparkas av sin arbetsgivare Ringhals efter osmakliga Facebook-inlägg.
 • 2013Roland Kemppainen från Övertorneå vill protokollföra ett beslut utan att ett möte om beslutet har ägt rum.
 • 2013SSU i Södra Älvsborg hyllar Stalin och Mao.
 • 2013Taisir Kassem politiker och imam från Uddevalla, lurar till sig pengar från Studieförbundet Vuxenskolan.
 • 2013Jan Emanuel Johansson från Norrtälje, åtalas för skattebrott.
 • 2013Elvan Cicen f.d. fullmäktigeledamot i Borlänge, åtalas för grova ekobrott som pågått sedan 2009.
 • 2013: Sölvesborgshems ordförande Per-Olov Larsen delges misstanke om tjänstefel vid rekrytering av ny vd.

2012

 • 2012:  Salman Karim, läkare och kommunpolitiker i Uppsala, döms till fängelse för sexbrott.
 • 2012: Polisutredning mot tre socialdemokrater i Forshaga som förskingrat pengar av äldre blir klar.
 • 2012Stefan Löfven anklagas för att uttrycka sig främlingsfientligt om arbetskraftsinvandring.
 • 2012Ilmar Reepalu delges misstanke för medhjälp till rattonykterhet.
 • 2012Facktoppar vräker kvinnliga hyresgäster och portar arbetarkvinnor från styrelsen till en stiftelse för kvinnor med låga löner.
 • 2012Datainspektionen inleder en förundersökning mot partiet sedan 12 000 personuppgifter lämnats till ett opinionsinstitut.
 • 2012: Den f.d. ordföranden i SSU Skåne, Jens Ohlsson, publicerar en bild på Facebook där han dansar och ler med Mein Kampf i handen. Detta i en protest mot Israel.
 • 2012Tage Norgren, kommunpolitiker från Timrå, fäller rasistiska uttalanden på ett möte och hotas med uteslutning från partiet.   
 • 2012: Den socialdemokratiske politikern Adrian Kaba från Malmö ger Hamas sitt stöd på Facebook och förnekar inte att Hamas mål är att förinta judarna.
 • 2012Stefan Löfven anklagas för mutor i samband med JAS-affären med Sydafrika. I Kalla Fakta avslöjades uppgifter som pekar ut Stefan Löfven som inblandad i mutaffären vid försäljningen av Jas Gripen till Sydafrika. Tre korruptionsutredare från IF Metalls dåvarande samarbetspartner Numsa, det sydafrikanska metallfacket, menar att Stefan Löfven under tiden som ledande företrädare inom IF Metall var med i mutorna som omgärdade affären.
  ”Ja se denna Löfven, och som den socialist han är så är majoriteten av dessa ohederliga mutkolvar som på ett eller annat sätt skor sig och sina vänner på vår bekostnad.”
 • 2012Ran Svanlund, kommunpolitiker i Dorotea, åtalas för ofredande, övergrepp och misshandel. Han döms för skadegörelse och tvingas betala 30 dagsböter och 600 kronor i skadestånd till den utsatta grannen. Strax efter domen tvingas han att avgå.
 • 2012: Det uppdagas att SSU Piteå ägnat sig åt ett medvetet bidragsfusk i sju år, genom att fingera utbildningar som aldrig ägt rum och på så vis erhållit 600 000 kronor Under tidsperioden 2004-2010, som distriktsförbundet fått för stora bidrag av landstinget tycks Piteå-föreningen med påhittade utbildningar ha lurat till sig skattemedel från kommunen på över 600 000 kronor.
  – Om uppgifterna stämmer är det allvarligt. Det kan i så fall bli en fråga för rättsväsendet att titta närmare på, säger arbetarekommunens ordförande Bengt Ek till tidningen.
 • ”Vet egentligen inte hur men som medborgare skulle uttrycka sig utan att fara med hårda ord fram här. räcker väl med att säga -Ja se dessa socialister.”
 • 2012SSU Norrbotten polisanmäls och krävs på 1,2 miljoner av landstinget efter fusk med bidrag till ledarutbildningar. Landstinget betalade ut 1,9 miljoner kronor till SSU. Nu kräver de minst 1,2 miljoner kronor tillbaka, eftersom ungdomsorganisationen under flera år fuskat till sig bidrag.
  ”Vad är det egentligen med socialister och deras begär till andras pengar? ”
 • 2012SSU Helsingborg har tagit emot 800 000 kronor i felaktiga bidrag. visar det sig att även Socialdemokraternas ungdomsförbund och Ung vänster har tagit emot felaktiga bidrag på närmare 800 000 respektive 300 000 kronor från Helsingborgs stad, uppger hd.se. I förra veckan rapporterades det att Sverigedemokraternas ungdomsförbund sedan 2004 har tagit emot närmare 900 000 kronor i bidrag på felaktiga grunder från kommunen.
  ”Så här är det i verkligheten inom socialismen, det du inte kan få på laglig väg fuskar du dig till. finns ett otal exempel på detta förfarande.”  
 • 2012Nasim Malik från Kalmar kritiseras för att på ett möte i Indien ljuga om sin bakgrund.
  ”Inte mycket att orda om utom att detta känner vi igen från alla asylsökande som till 90% vi inte vet VEM dom är då dessa konsekvent ”tappar” sina pass men inte mobiler. Och vi vet alla att detta på intet sätt har ifrågasatts av socialisterna.”
 • 2012Ilmar Reepalu fäller de kritiserade orden om att SD infiltrerat den judiska församlingen i Malmö för att spä på sitt muslimhat och erkänner samtidigt att Malmö inte längre klarar tillströmningen av invandrare. När Ilmar Reepalu beskriver situationen i Malmö för muslimer och judar hävdar han att judiska församlingen i Malmö infiltrerats av Sverigedemokraterna.
  – SD:are har infiltrerat den judiska församlingen för att på så vis driva sitt muslimhat, säger Reepalu i intervjun som publiceras i dag.
  Han hävdar att han sett SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth, som har judisk börd, på judiska församlingens möten.
   –Sedan får jag höra att han är brorson till en av de ledande inom församlingen. Och att SD stenhårt driver sin antimuslimska kampanj genom att säga att man är för den judiska gruppen. Det störde mig väldigt mycket, säger Reepalu. Judiska församlingen hävdar att Reepalu bygger sina uttalanden på felaktigheter.
  ”Alla vet vi vilka som är antisemiter, VEM är inte Palestinavänliga och Hamas vänner samt till Al-Aqsa-martyrernas brigader och med band till al-Fatah-partiet. Gruppens medlemmar utgörs främst av medlemmar ur Tanzim, en militant ungdomsorganisation inom al-Fatah ( Socialisterna systerorganisation ). Dessa är hatiska mot Israel. Ja socialisterna och detta är fakta. Detta får vi bevis för hela tiden.” 
 • 2012Marcus Arnesson från Göteborg skickar hundratals hotbrev till människor i hela landet, flertalet under en moderat politikers namn. Den socialdemokratiska val- och kampanjarbetaren greps i Göteborg. Han är misstänkt för att ha skickat ett stort antal hotbrev till både kända och okända personer. Flera brev handlar om rena döds- och våldtäktshot. Han har också utgett sig för att vara det moderata kommunalrådet Jonas Ransgård som skickat breven, vilket gör brottet extra allvarligt.
  ”Ja detta är socialism, gör något fult och skyll på oppositionen. Lite kommunistisk agenda över det hela eller ”false flagg” som så totalt misslyckades.” 

2011

 • 2011Bengt Bohlin från Borås åtalas för sexuellt ofredande. När polisen kom hänvisade Bohlin till sin höga ställning. Polisen larmades till restaurang Brasseriet sent en lördags kväll i början av april. Då stod politikern utanför krogen. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, berättar för polisen att mannen på dansgolvet helt plötsligt kom fram och tog henne hårt om båda brösten och ”gnuggar runt”, som det står i förhöret. Kvinnan uppfattar det som mycket kränkande. Hon pekar ut honom på plats.I förhöret uppger hon också att hon inte sett Bohlin innan han tog henne på brösten.  Bohlin är enligt polisens bedömning berusad. Han berättar för polisen att han är ”jävligt bra” på att dansa och förklarar att han möjligtvis kan ha kommit åt kvinnans bröst då han dansade. Han var snabb med att berätta att han är en högt uppsatt politiker i Borås. Polismannen uppfattar det som att Bohlin vill att han ska ha detta i åtanke vid sin samlade bedömning. Ja dessa socialistiska politiker som tror att bara för att dom är socialister så ska de ha en egen ”gräddfil”
 • 2011Johanna Wall stjäl 540 000 för att betala skulder. Genom grova bedrägerier förde den socialdemokratiska politikern över pengar till partikassan. Samtidigt misstänks hon ha förskingrat pengar från partiet.
  – Jag har fört över en hel del till mig och sedan betalat räkningar och skulder, säger hon i förhör. Kvinnan hade både en rad förtroendeuppdrag i sin hemkommun och jobb på partihögkvarteret på Sveavägen i Stockholm. Då blev hon åtalad för två grova brott: bedrägerier på 189 000 kronor och förskingring av 351 000 kronor. Hon ska ha fört över stora summor från ett vårdföretag hon jobbat på till Socialdemokraternas partikassa i hemkommunen. Och som kassör i den lokala partiföreningen ska hon ha betalat privata räkningar och skulder med partiets pengar. Allt från sms-­lån till hemkörning av varor har betalats med partiets pengar. I förhör berättar politikern att problemen började när hon skilde sig. Paret hade tagit stora lån, när äktenskapet tog slut fanns skulderna kvar.
  ”Ja dessa socialister och andras pengar.”
 • 2011Omar Mustafa från Stockholm försvarar ökänd islamist.  Omar Mustafa va då ordförande för Islamiska Förbundet i Sverige (IFIS), och har som sådan utmärkt sig för att hårdnackat försvara att den antisemitiske Salah Sultan inbjudits som gäst till organisationens stora konferens.
 • 2011Toni Lappalainen döms för förtal av en Sverigedemokratisk riksdagspolitiker. 50 dagsböter och 5 000 kronor i skadestånd lyder domen.   domen noteras att han som socialdemokrat publicerade nidbilden av Thoralf Alfsson (kalmar) på socialdemokraternas nätportal s-info och att den därmed fick stor spridning.       
 • 2011Håkan Juholt betalar tillbaka 160 000 kronor till riksdagen efter den uppmärksammade hyresaffären.
  ”Håkan Juholt lärde sig inte då han fuskat med bilersättningen, vilket inte förvånar ett dugg då dessa socialister inte är smartare än en strumpa”
 • 2011: Kommunpolitikern Aho Dulan, stoppas av polisen i Södertälje med 0,84 promille alkohol i kroppen. Intill Dulan återfann man också en skarpladdad pistol. För det dömdes syrianen Aho Dulan (S) då 55 år och förtidspensionär till två månaders fängelse, ett straff han fick avtjäna i fotboja med samhällstjänst. Att han är lite disträ och inte minns vem han köpt pistolen av är tydligen inget att bry sig om. Däremot fick Aho Dulan Årets Guldkringla av Södertälje kommun år 2008 för hans envisa och engagerade nattvandrande i Hovsjö, Södertälje. Ur juryns motivering:  ”Om alla vore som Aho och hans nattvandrande vänner och grannar då skulle vi helt enkelt kunna stryka ordet ”problemområde” ur ordlistan. Aho Dulan är en förebild, ett föredöme och väl värd en hel korg med guldkringlor.”
  ”Ja man inser ju att nämndemännen va politiskt tillsatta och socialister som uppenbart inte har något emot att deras egna springer omkring i fyllan med skarpladdade pistoler på sig.”

2010

 • 2010Aqba Ar-Rawi (S) från Landskrona kritiseras hårt för valfusk . De två valförrättarna på stadsbiblioteket är på fredagen upptagna med en kö av väljare som ska rösta i förtid. Under tiden finns Aqba Ar-Rawi (S), 41:e namn på kommunvalsedeln, längre in i lokalen. Han hjälper väljare att hitta rätta valsedlar, och stoppa in dem i rätt kuvert. Rätt valsedlar är i det här fallet är socialdemokraternas egna. Vid ett tillfälle står han bakom valskärmen tillsammans med två av dem som ska rösta. Väljare som sägs ha svårt med svenskan.
  ”VAD är det med dessa socialister och deras röstfusk? Detta är inte den förta eller den sista i deras parti som gjort detta. Fängelsestraff skulle detta renderat i tycker vi då det är ett angrepp på demokratin.”  
 • 2010Roger Sandlund från Haparanda döms för jaktbrott.
 • 2010: Lars-Olof Hägred, politiker och nämndeman från Östersund, drar kniv inne på en bensinmack.
 • 2010Anita Engström från Skellefteå åtalas för stöld av en dator på Coop. S-politikern Anita Engström, 43, som åtalats för stöld av en bärbar dator erkänner att hon tagit datorn men säger att hon saknar uppsåt.
  – Jag var stressad och glömde helt enkelt bort att betala den, sade hon under tisdagens rättegång.
  ”Ja du va nog stressad då du stal datorn. Vad är det socialistiska politiker och andras egendom? ”
 • 2010Mikael Sjölund från Sollefteå ertappas med att har fått över 100 000 i felaktiga ersättningar.
  ”Nog ser man om man får 100 000 kr extra på banken eller?” 
 • 2010Jörgen Danielsson, landstinget Sörmland, har fått hundratusentals kronor i felaktiga arvoden. Skyller på föregångarna.
  ”Nog ser man om man får flera 100 000 kr extra på banken eller? Tala om att dessa kommer med underliga bortförklaringar.”
 • 2010Björn Olov Hallberg från Munkfors har skulder hos Kronofogden på 54 000 kronor efter uteblivna räkningar.
 • 2010: Två socialdemokrater köper sex av prostituerade i en övernattningslägenhet som ägs av LO. Strax efter klockan tre på natten gick spanarna in i LO-lägenheten. Dörren var olåst så poliserna gick in. Den ene socialdemokraten stod naken medan en prostituerad kvinna utförde oralsex på honom. Den andre mannen låg i en säng tillsammans med en avklädd kvinna. De hade betalat 1 000 kronor till kvinnorna som inte är folkbokförda i Sverige.
  ”Svin som utnyttjar kvinnor som sitter i klorna på öststatsmaffian. Men socialister är socialister!” 
 • 2010: Riksdagsledamoten Yilmaz Kerimo anklagas för att ha förskingrat miljontals kronor under hans tid i Assyriska föreningen. Grova anklagelser riktas mot riksdagsmannen och S-ordföranden Yilmaz Kerimo (S) i en hemlig rapport som LT kommit över. Där hävdas att stora pengasummor försnillades i Assyriska föreningen under hans tid som ordförande. Kerimo avfärdar kritiken som en ”fantasiprodukt”. Rapporten beställdes av Assyriska riksförbundet kring årsskiftet 2007-2008 efter rykten om förskingring av pengar under Yilmaz Kerimos tid som ordförande 1998-2004. En särskild granskningskommitt tillsattes, och ett halvår senare redovisades resultatet till riksförbundet. I rapporten, som hållits hemlig sedan 2008, slås fast: ”… det har förekommit oegentligheter vad gäller redovisningen av medel tillhörande fastigheten Assyriska kulturhuset”
  ”Varför hålla denna rapport hemlig om det inte är sant? och varför? Jo för att detta handlar om en socialist”
 • 2010Abdo Goriya, toppolitiker i Stockholm, misstänks för att ha planerat en kidnappning av en diplomatdotter. ”HAN ÄR FÖRVIRRAD.” eftersom hans syfte bara varit gott”, säger Stockholmspolitikerns försvarare, tv-advokaten Clea Sangborn. 
  ”Ehh när man planerar att kidnappa någon så undrar jag HUR detta syfte skulle kunna vara ”gott” Tycker advokaten verkar lika förvirrad som dennes klient.”
 • 2010Iqbal Bashir Butt, ledamot i barn- och ungdomsnämnden i Sigtuna döms för misshandel av en kroggäst.Den socialdemokratiske politikern Iqbal Bashir Butt hoppar nu med omedelbar verkan av sina politiska uppdrag efter att tingsrätten dömt honom för att ha misshandlat en gäst på den restaurang där han jobbade som dörrvakt. Han har erkänt att han tilldelade gästen tre till fyra slag med batong i självförsvar, men nekar till brott.  Butt överklagade domen, först till hovrätten och sedan till Högsta domstolen.  Den 9 juli i år beslutade Högsta domstolen att det inte finns skäl att pröva fallet. Tingsrättens dom med samhällstjänst i 50 timmar står därmed fast. Om fängelse hade valts istället skulle påföljden ha blivit en månads fängelse.
  ”Han skulle dömts till fängelse då han var väl medveten  om detta och p.g.a den ställning han hade så visste han om Sveriges rikes lag. ”
 • 2010: Stockholmspolitikern Hasan Dölek pekas ut för valfusk. Hasan Dölek var nummer tio på Socialdemokraternas riksdagslista i Stockholm, men enligt TV4 Nyheternas granskning finns det många frågetecken kring de åtta föreningar som nominerade Hasan Dölek. Tre av föreningarna är helt nya och har endast ett fåtal medlemmar. Representanter för dessa föreningar svarar undvikande när TV4 Nyheternas reporter ringer och ställer frågor.
  Suck! En förening ska ha minst fem personer i styrelsen, men en av de föreningar som nominerade Hasan Dölek har endast fyra medlemmar – och tre av dessa är släktingar till Dölek.
  ”Som vanligt så är det så här med sossarna.”
   

2009

 • 2009Sven Engvall från Västerås döms till fängelse för rattfylla.
  ”Inte mycket att säga mer än SKÄMS FÖR FASEN! Han kunde lika väl kört över din gamla mamma!” 
 • 2009Wanja Lundby-Wedin och ett flertal fackpampar lät sina respektive bo gratis på lyxhotell i Italien, men lät bli att redovisa förmånen för Skatteverket. Deras fruar och män bor gratis på lyxhotellet i Italien. I flera år hade facktopparna Wanja Lundby-Wedin, Sture Nordh och Nina Jarlbäck låtit bli att redovisa förmånen för Skatteverket. -Jag har hela tiden gjort rätt för mig. Enligt italiensk lag är det ingenting som ska förmånsbeskattas, säger Wanja Lundby-Wedin.
  ”Problemet var ju bara att det var med SVENSKA skattemedel och inte med ITALIENSKA, HUR svårt kan det vara att vara ärlig som socialist?” 
 • 2009Wanja Lundby-Wedin godkände ett avtal som gav AMF:s avgående vd, Christer Elmehagen, en pension på 62 miljoner. LO-medlemmarna rasar och strax efter lämnar Wedin posten i AMF:s styrelse.  uppmanade LO-distriktet i Västsverige sina medlemmar att flytta pensionspengarna från AMF.
  – Gå till ett bolag som inte håller på med sån där skit, sa ordföranden Hasse Andersson.
  ”Man kan verkligen undra vad detta berodde på? Nej det gör man inte då man vet att socialister håller varandra om ryggen och alla ger varandra pengar om de kan. Att sko sig som socialist på våra skattepengar har idag blivit en sport.” 
 • 2009: Kyrkopolitikern Börje Silk från Bandhagen döms för att ha utnyttjat två barnbarn sexuellt. Han fick fyra års fängelse för våldtäkt på sina barnbarn. Tingsrättens dom visar att han har begått övergreppen under flera år medan han suttit barnvakt. Mannen ställde upp och passade de två barnbarnen flera gånger i veckan i sin dotters bostad. Han ska då ha tvingat dem att se på pornografiska filmer och att sedan berätta vad de tyckte. Därefter ska han ha förgripit sig på dem. Brotten pågick i tre år tills det äldsta av barnen närmade sig tioårsåldern och det yngre var sex år. Då upphörde politikern med sina övergrepp. Till sist avslöjades vad han haft för sig när ett av barnen gick i terapi och polisanmälan skedde förra året. ”Politikern har dömts mot sitt nekande.
  ”Jag säger bara att dessa pedofiler ska kastreras för att inte utgöra ett hot mot fler barn.”
 • 2009: Riksdagsledamoten Per Svedberg raglar omkring onykter efter en julfest, endast iklädd kalsonger, och kräver sex av en kvinnlig partikollega. Svedberg sitter fortfarande kvar i riksdagen.
  ”Detta måste vara ett akut läge för Per Svedberg då han helt enkelt fått det socialistiska vida berömda ”kåtslaget”
 • 2009: En kommunpolitiker i Stockholms län åtalas för hemfridsbrott efter att berusad trängts sig in hos en sovande familj, hamnat i slagsmål med mannen och tillbringat natten i fyllecell.  Kommunpolitikern minns att han i våras besökt en nattklubb i sitt bostadsområde. Den kraftiga berusningen gör att han inte minns varför han ringde på och trängde sig in hos familjen.
  Kommunpolitikern valde att lämna sina politiska uppdrag strax före julhelgen.
  – Ärligt talat måste jag ha fått något i glaset på krogen. Jag drack en del öl under kvällen men så här stora minnesluckor får man inte enbart av det, säger kommunpolitikern.
  ”Jo du hej på dig med, vem tror du går på detta? DU va nog den som krökade på lite för hårt här.”
 • 2009Annelie Rudolfsson från Lysekil avgår efter en polisanmälan om förskingring. Bakgrunden är den polisanmälan om förskingring av 55 000 kronor som gjordes av Rudolfssons fackförbund SKTF:s lokalavdelning i november förra året. Rudolfsson förde som kassör över pengarna till ett eget privat konto.
  ”Så va vi där igen med socialister och andras pengar, varför är andras pengar så begärliga kan man undra? Anneli Rudolfsson har sedan 1992 haft en rad olika politiska förtroendeuppdrag i Lysekil, där hon sitter i kommunfullmäktige för socialdemokraterna. Rudolfsson sitter också i regionfullmäktige.”
 • 2009: Kommunpolitikern, Charles Eriksson från Ödeshög, hotar att misshandla partikollega Madelaine Vilgren under ett årsmöte. Kvinnoförnedrande ord som ”kärringjävel” ekar mellan väggarna. Han dömdes till 40 dagsböter för att ha hotat sin partikollega Madelaine Vilgren.
 • 2009: Trelleborgspolitikern och ungdomsledaren Baki Krasniqi, döms till 80 dagsböter för vapenbrott. Det var i februari i år som polisen vid en husrannsakan i Krasniqis lägenhet hittade en tårgasspray och 14 skarpa patroner i kalibern 7,65 millimeter Arbetarekommunens ordförande Sten Björk, har dock fortsatt fullt förtroende för Krasniqi och menar att det hela var ett dumt misstag. 
  ”Hur man kan ha förtroende för en människa i detta läge är för mig obegripligt, men sådana är dom dessa socialister.” 

2008

 • 2008Ulf Andersson från Wilhelmina åtalas för grovt jaktbrott och döms året efter till villkorlig dom och böter. 
 • 2008: Fackordföranden och riksdagskandidaten Heléne Larsson döms till 60 dagsböter för barnmisshandel.  -Jag erkänner. Men det är inget jag tycker ni ska skriva om, säger Heléne Larsson till Politikerbloggen.  I samband med att Heléne Larsson genomgick en skilsmässa polisanmäldes hon av sina barns pappa för misshandel. Hon ska ha slagit två barn som är mellan 10 och 15 år gamla. Heléne Larsson tycker inte att Politikerbloggen ska uppmärksamma brottet. Hon menar att det är ex-maken som försöker förstöra för henne.
  ”Som vanligt så försöker socialister skylla på andra, men detta är verkligen ett avskyvärt brott som hon utsatte sina barn för.”
 • 2008Mahmoud Haidar, nämndeman i Kalmar, avvisas från en krog, varefter han och en vän misshandlar en person på gatan. Trots blodfläckar på Mahmoud Haidars kläder från den misshandlade och flera vittnesmål om att Mahmoud Haidar brottat ner den misshandlade och att sedan hans kamrat Shefqet sparkat den misshandlade i huvudet 3-4 gånger när den misshandlade låg på marken frias Mahmoud Haidar från åtalet om misshandel. Att Mahmoud Haidar detagit i bråket råder det ingen tvekan om när jag läser domen. I Tingsrättens bedömning skriver man följande.”Besvärande för Mahmoud Haidar är att blod från N.N påträffats på dennes kläder. I målet har emellertid från flera håll lämnats uppgifter om att Mahmoud Haidar och N.N brottats med varandra. Blodfläckarna kan ha hamnat på Mahmoud Haidars kläder vid en sådan närkontakt”.
  ”Det märkliga i Kalmar Tingsrätts dom är att det inte omnämns med ett enda ord att Mahmoud Haidar tidigare gjort sig skyldig till misshandel (2004). Han dömdes då till vård inom socialtjänsten. Normalt brukar alltid tidigare belastning i brottsregistret påverka nya påföljder men det gäller tydligen inte socialdemokratiska nämndemän. Han döms till 50 dagsböter för hot mot tjänsteman.”
 • 2008: Luleå-politikern Mohammed Chaker häktas efter att ha misshandlat sin dotter i fem års tid. Mannen hade sedan flera år förtroendeuppdrag för Socialdemokraterna i Luleå kommun. Enligt protokollen på kommunens hemsida var han en aktiv mötesdeltagare 2009. Sedan början av april 2010 satt han dock suttit häktad, misstänkt för misshandel av sin dotter.
  I åtalet beskrivs kränkningarna av dottern som startade 2005. Sedan dess ska han vid upprepade tillfällen ha misshandlat henne genom slag och sparkar.
  En måndagskväll i oktober 2009 slet han dottern i håret och tog strypgrepp på henne samtidigt som han hotade att döda henne. Inte långt senare tog han tag i dotterns hår och dunkade hennes huvud så hårt i en vägg att hon blev medvetslös.
  Mannen ska även via telefon till en bekant ha hotat att han skulle döda dottern.
  Åtalet handlar om olaga hot och grov fridskränkning.
  Åklagaren skriver i åtalet att hoten och misshandeln har varit ett led i en upprepad kränkning av dotters integritet ägnat att skada hennes självkänsla.
  ”Ja så har vi säkerligen detta hedersrelaterade våld i detta brott.”  
 • 2008Bathal Batti från Sandviken åtalas för anstiftan till mord efter ett bråk om underhåll där två familjer är inblandade. Batti frias, men hans släktingar döms till två års fängelse. Dock kvarstår misstankarna och fallet kan komma att tas upp på nytt. Det är Battal Battis 26-årige systerson som säger att han och de två andra släktingarna uppmanades av Battal Batti att söka upp den andra familjen. Och de skulle använda vapen om det blev nödvändigt. Christer Sammens tog över förundersökningen när kritik riktades mot Mikael Hammarstrand. Bland annat hade han beskrivit Battal Battis familj som patriarkal med hedersrelaterade sedvänjor och att Battal Batti var hövdingen.
  Ja vad ska vi säga här?”

2007

 • 2007SSU skämmer ut sig i Bryssel.Det var i början av juni 2007 som delar av socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, åkte till Bryssel för att ha EU-utbildning. Resan slutade med fest på Hotel van Belle där de bodde och det slutade med att en städerska fick torka upp bajs på ett av rummen där SSU:arna bodde. alltså på allvar nu.
  ”HUR vidrigt är inte detta på en skala från 1 till 10? Kan tilläggas att den som ”bajsade” erkände aldrig dådet.”
 • 2007Håkan Juholt (Igen, populär kille den där Håkan!) debiterar riksdagen dubbla kvitton för en en hyrbil och sin privata bil samtidigt för att åka med den bilen mellan Stockholm och Oskarshamn – samtidigt som han har haft en hyrbil. Mest uppseendeväckande är två tillfällen, den 16 februari och 22 mars 2007, då Juholt har kört jättemycket bil. Faktiskt både hyrbil och egen bil Samtidigt, och i två olika städer. Enligt kvitton från Avis. Juholts reseräkning till Riksdagen och hans eget reseprotokoll så har S-ledaren lämnat tillbaka en hyrbil i Stockholm klockan 16.00 den 18 februari. Men enligt hans testprotokoll har han en timme tidigare satt sig i sin egen Saab och påbörjat en resa från Oskarshamn till huvudstaden. Drygt fyra veckor senare inträffade något liknande. Juholt hyrde den 22 mars en hyrbil i Stockholm för att åka till Oskarshamn, men har också begärt ersättning för egen bil på samma sträcka. Totalt har Juholt hyrt bilar för 184 421 kronor vid 94 tillfällen. Ibland handlar det om att han flugit till eller åkt tåg till en ort där han behövt bil under dagen. Men iögonfallande ofta handlar det om att Juholt hyrt bil till eller från hemstaden Oskarshamn. I mer än hälften av de 70 hyrtillfällen där reseräkningarna visar var bilen hämtats eller lämnats, så är det i Oskarshamn. Och vid 30 uthyrningstillfällen kopplade till Oskarshamn ser man hur långt Juholt har kört: totalt 11 706 kilometer.
  ”Är detta inte att sko sig och att totalt sakna moral ja, då vet jag inte vad”
 • 2007Jan Hammer, kommunpolitiker i Västerås döms till villkorlig dom och dagsböter efter att ha misshandlat sin sambo. Jan Hammer var tidigare ordförande både i styrelsen för flygplatsen och det kommunala bostadsbolaget Mimer. Dessutom satt han i kommunfullmäktige och som ersättare i kommunstyrelsen.Men i samband med åtalet tog han time-out från politiken.Jan Hammer dödes i av tingsrätten till villkorlig dom och 80 dagsböter för att han i samband med en fest i november 2005 misshandlat sin sambo. Både han och sambon nekadetill anklagelserna vid rättegången men tingsrätten dömde honom baserat på vittnesmålen.
  ”Inte mycket att orda om här, skitstövlar finns överallt.”
 • 2007: Riksdagsledamoten Magdalena Streijffert, låter bli att redovisa högt uppsatta partikamraters privata inköp för en sammanlagd summa på 150 000 kronor. Då hon var ordförande i Socialdemokratiska studentförbundet så tillhörde Magdalena Streijffert S-toppen. Dels fick hennes studentförbund årligen en miljon kronor i bidrag från partiet, dels satt hon med som adjungerad i partiets mäktiga verkställande utskott.
  ”Detta beteende är vanligare än man tror hos socialisterna och visar den kultur som framodlats under alla dessa år vid regeringsmakten. Hon är inte längre riksdagsledamot.”
 • 2007Monica Rydin, fullmäktigeledamot i Surahammar döms av tingsrätten till 70 dagsböter efter att plockat bort Sverigedemokraternas valsedlar i en vallokal under valdagen. Tingsrätten funderade ett tag på fängelsestraff, men nöjde sig med böter. Rydin sitter inte kvar i kommunfullmäktige, vilket hennes make Arne dock gör. Detta tilltag är ju ytterst allvarligt och skulle renderat i ett fängelsestraff anser jag. Detta kallas röstfusk! Som vi nu ser så döms socialdemokrater inte till speciellt stränga straff, man kan ju undra varför?”
 • 2007Niklas Sörman, SSU, döms till böter för dataintrång mot sitt egna partis interna nätverk. De fällda är den förre Expressenreportern Niklas Svensson, den före detta pressekreteraren i Liberala ungdomsförbundet Per Jodenius och SSU-aren Niklas Sörman. Men de två tidigare profilerna i folkpartiledningen Johan Jakobsson, 36, och Niki Westerberg, 39, frikänns helt. Tingsrätten skriver i sin dom att det saknas bevisning mot de två. Åtalet bygger på de uppgifter som lämnats av Per Jodenius och för att en medåtalads uppgifter ska räcka till fällande dom krävs att denne är ”fullt trovärdig”. Det anser tingsrätten inte att Per Jodenius är. Niki Westerberg åtalades för anstiftan till dataintrång och ska enligt Per Jodenius ha uppmanat honom att logga in på SAPnet.den före detta pressekreteraren i Liberala ungdomsförbundet Per Jodenius och SSU-aren Niklas Sörman. Men de två tidigare profilerna i folkpartiledningen Johan Jakobsson, 36, och Niki Westerberg, 39, frikänns helt. Tingsrätten skriver i sin dom att det saknas bevisning mot de två. Åtalet bygger på de uppgifter som lämnats av Per Jodenius och för att en medåtalads uppgifter ska räcka till fällande dom krävs att denne är ”fullt trovärdig”. Det anser tingsrätten inte att Per Jodenius är.
  ”Niki Westerberg åtalades för anstiftan till dataintrång och ska enligt Per Jodenius ha uppmanat honom att logga in på SAPnet.”

One thought on “Låt oss granska lite Socialisthistoria! – Här hittar vi allt mellan lätt och tung kriminalitet.

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: