Några ord om Hijabs, Burkor och rasism.


 

Jag har anklagats många gånger för att vara rasist för att jag talar högt om dessa vansinniga plagg av förtryck. Några har även kallat det hets mot folkgrupp, som om jag är någon slags nynazist.

Ge mig en ”break” va? Jag är inte ens en katolik.
Naturligtvis, vill jag inte förolämpa muslimer. Tror ni jag är galen på nåt sätt?

Men jag tror egentligen inte någon intelligent Muslim är så förolämpad av det jag sagt egentligen. Jag har faktiskt haft kommentarer från muslimer som till och med håller med mig.

Däremot, har jag inget emot idén att kränka ett gäng politiskt korrekta åsnor som tycks vara det verkliga problemet.

Om någon av er oärliga så kallade progressiva feminister läser detta inlägg, vill jag säga till dig; att ha en åsikt om muslimska kvinnor som täcker sina ansikten inte är rasism och genom att kalla det rasism som du gör så devalverar du helt enkelt det ordet ännu mer att det redan har devalverats av människor som du.

Jag bryr mig inte om din ras, om du går runt bland allmänheten med ansiktet täckt och klädd som en gigantisk plastpåse, då tror jag att det är något allvarligt fel med dig. Och detta har inget att göra med religion, eller Gud, eller något sådant. – Det är en social fråga.

Detta är en kontrollerande sak som har införts av män; okunniga, fega män som är alltför osäkra i sig att låta kvinnor vara sig själva.

Det är ett uttalande av segregation och separation, och det är en uppsåtlig vägran att assimilera. Och alltför ofta används det cyniskt som ett politiskt vapen för att orsaka splittring i samhället.

De insisterar på att arbeta som lärare klädd i denna dräkt, fullt medvetna om att det kommer att orsaka problem eftersom barnen inte kan höra vad de säger. Så allt hamnar i domstol eftersom det är vad de egentligen ville och var ute efter hela tiden och då kommer alla nyhetssändningar igen, eftersom vissa muslimer har gått fullt ut med deras sätt att vara kränkta, ännu en gång.

Jag tror att om någon kvinna i ett fritt land som Sverige, medvetet bär denna symbol för förtryck, vilket är vad det är, så är det en förolämpning mot alla modiga kvinnor i muslimska länder som redan har dött fruktansvärt i sina försök att skaka av detta löjliga medeltida nonsens. – Och du hjälper inte till genom att kalla det rasism, att tala upp mot detta. – Jag tycker att du borde skämmas. Om du tror att det är rasistiskt, tror jag att det är du som har problem, inte jag.

Jag bor i Sverige, och vi är ett väldigt tolerant samhälle. Vissa människor säger att vi är alltför toleranta för vårt eget bästa, men jag är stolt över hur toleranta vi är, och det är därför vi tolererar människor som kallar oss rasister medan de samtidigt kallar oss kafir och djävlar.

Vi tolererar människor som lär sina barn att hata judar. Vi tolererar människor som använder yttrandefriheten för att protestera mot yttrandefriheten.

Vi tolererar även människor som föraktar de värden som gör detta land till den sortens ställe de vill komma till oavsett vilka repressiva helveten de kommer från som de inte kunde komma ut ur fort nog.

Vi kunde inte vara mindre rasistiska ens om vi försökte, och vi försöker hela tiden, eftersom vi vet, att vara tolerant innebär att vi måste tolerera intolerans och vi måste tolerera personer som inte vill tolerera oss, och det är vad vi gör i Sverige – Hela tiden.

Vi böjer oss bakåt för muslimer, alla muslimer, nästan så långt som vi har börjat böja oss för vansinniga progressiva PK feminister och annat löst folk, och det är hela vägen bakåt så långt det går.

Och du kan ta det som du vill.