Myten om Islamofobi


islamophobia-islamophilia

Jag har fått många kommentarer från folk som verkar tro att jag hatar muslimer, när ingenting kunde vara längre från sanningen, vilket är ungefär lika långt som Pluto är från Solen.

Men detta illustrerar mycket bra en kvalitet som vi har som människor, att vi tenderar att läsa in vad vi vill se när vi läser nånting, snarare än vad som faktiskt står i texten vi läser.

Detta är naturligtvis också vad som gör de så kallade heliga skrifterna så farliga.

Låt mig göra detta kristallklart. Jag har inga problem med Islam, den Islam där människor bara lever sina liv och ber varje dag utan att bry sig om vad någon annan gör eller inte gör.

Inte heller har jag problem med någon annan religion som har anständigheten att tänka på sin egen verksamhet utan att besvära andra. – Men det är inte den Islam som jag pratar om, och det tror jag vi alla vet – Eller hur?

Jag pratar om det repressiva, våldsamma, intoleranta Islam som anser att mänskliga rättigheter en förolämpning mot Gud, Islam som vill att homosexuella dödas, tillsammans med äktenskapsbrytare och alla andra som tycker att de har rätt till et privatliv. – Men jag hatar inte någon, eftersom hat är för losers. – Hat är bara rädsla med attityd.

Om du hatar något, så är du rädd för det, vilket inte gör dig till annat än en stor feg ynkrygg. Och det du hatar och fruktar vet du att du kommer att dra till dig, eftersom när du investerar så mycket känslor i det, så kommer det din väg. – Garanterat.

Den islamiska fundamentalisten, han hatar Amerika, och Amerika kommer hans väg. – Här i Sverige hatar vi intolerans och gissa vad som kommer vår väg.

Här i Sverige, har det Muslimska brödraskapet arbetar mycket hårt för att övertyga vår regering om att förbjuda allt som kan övervägas vara en förolämpning mot Islam. – Och helt allvarligt, vad är inte en förolämpning mot Islam i dessa dagar?

Jag har svårt att ta allvarligt på denna moraliska indignation från Islam, som kommer som det gör, från människor vars inställning till kvinnor är en skam för hela mänskligheten.

Den verkliga förolämpningen mot Islam är det faktum att i de flesta islamiska stater kan en kvinna bli mördad för brottet att bli våldtagen. Det värsta som kan hända vem som helst i dessa stater är att födas som kvinna. Varje år mördas tusentals kvinnor i muslimska länder av sina egna familjemedlemmar.

Ännu är ingen förolämpad av det tydligen. Ingen kräver en ursäkt för det. Istället, vad får vi? – En öronbedövande tystnad från muslimer, ett mirakel i sig självt.

Enligt kommissionen för mänskliga rättigheter, är 80 procent av muslimska kvinnor regelbundet slagna av sina män. Kom igen, grabbar, skärpning nu va? Ni kan inte skylla er kultur för allt.

Ändå är det dessa människor som anklagar oss för Islamofobi, och detta måste verkligen svida i de politiskt korrekta religiösa undfallande idioterna som styr detta land, eftersom de redan har gjort så mycket för att inrymma alla islamska känslor, även legitimerat påtryckningsgrupper som Muslimska brödraskapet.

Det muslimska brödraskapet låter som ett officiellt organ, men det är faktiskt bara en extremistisk grupp av fanatiker som vill förvandla Sverige till en islamisk republik.

De skulle förstås aldrig erkänna detta offentlig, inte mer än vår egen regering någonsin skulle erkänna att de låter ske medvetet, men vi vet alla att de verkligen gör det.

Och de älskar att anklaga personer av Islamofobi, ett helt påhittat ord och en uppenbar lögn.

  • En fobi definieras som en irrationell rädsla eller fruktan för något, och det är sant att många människor fruktar och skräms av tillväxten och utbredningen av Islam, men det finns inget irrationellt i det när man tittar på bevisen.

I länder där Islam har kontroll finns det förtryck, där är tortyr, det finns inte några mänskliga rättigheter och det finns ingen yttrandefrihet.

Och om det Muslimska brödraskapet får som de vill, skulle detta vara ett av dessa länder, och jag skulle vara arresterades och torterades för att jag skriver detta inlägg.

Detta är inte ett trossystem som jag vill se uppmuntras, och det finns inget fobiskt i det; Det är bara sunt förnuft.

Den riktiga fobin ligger inom Islam själv och i alla religioner, som med sin sjukliga rädsla för logik och reson, vet att de kan förlora alla sina vanföreställningar i ett ögonblicks logiskt resonerande, eftersom dessa vanföreställningar i religion är som solljus för en vampyr.

Det är där den verkliga rädslan är, och det är där det verkliga hatet finns.