En särskild sorts hat!


are-muslim-anti-semitic

Jag har jobbat på några tankar, jag hade tänkt att skriva om ett tag, om Islam och antisemitism. Självklart, vill jag inte såra någons känslor här, men jag skulle vilja klargöra något för alla er människor som är för dumma, fördomsfulla eller bara rent okunniga för att se det själva. – Inget illa menat.

Antisemitism har inte varit ett stort problem här i Europa sedan kriget mot nazisterna, men plötsligt är det nu det igen. Vad kan vara orsaken till detta?

-Någon som vill ta en vild gissning och säga vad det är?

Jag vill egentligen inte heller säga vad det är, men jag kommer säga det ändå.
– Det är massmuslimsk invandring.

Varje Jude i Europa i dag som favoriserar den massmuslimska invandringen måste antingen vara obotligt ”progressiv” eller helt enkelt sjuk i huvet.
– Vilket egentligen faktiskt uppgår till samma sak.

Judar drivs ut ur Europa av muslimsk antisemitism, och resten av oss låter det ske eftersom vi inte har modet att konfrontera det och kalla det vad det är och med tanke på hur Judar har behandlats historiskt i Europa, så är att kalla detta beteende fegt och förkastligt inte nära nog att göra det rättvisa.

Dessa ord är bara artiga eufemismer för det moraliska fördärv som egentligen pågår.

Politikerna börjar nu att låtsas som att de bryr sig om problemet eftersom de egentligen inte har något val, så de säger saker som: ”-Vi måste göra mer” för att stoppa denna våg av antisemitism som vi inte längre kan ignorera, även om vi egentligen inte vill.

-Vi måste göra mer, men vi kommer inte att göra nåt, eftersom vi inte ens förmår oss att nämna problemet vid dess namn ifall någon skulle bli kränkt. Ledsen för det alla Judar.

Folk säger ofta till mig: ”Inte alla muslimer hatar judar. Det är Israel de hatar. ”Du är bara en rasist”.

Naturligtvis hatar inte alla muslimer judar, men det avgörande är att religionen Islam hatar dem. Det står svart på vitt i skrifterna, som fanns långt innan staten Israel någonsin var påtänkt och med tanke på hur allvarligt muslimer tenderar att ta sin religion, så är det oundvikligt att många av dem kommer att hata judar bara för att de är judar, och bevisligen är det många av dem som gör det också, vilket är anledningen till att varje anti-israeliska protester som är fulla av muslimer snabbt förvandlas till en anti-judisk hat-fest.

Att påpekade detta gör inte mig eller någon annan till rasist.

Dock, att förneka detta inför de bevis som finns gör dig till en fegis och en lögnare, speciellt om du kallar dig journalist.

Den Islamiska skriften talar om för muslimer att de ska se fram emot den dagen de utplånar Judarna – Inte Israeler, Judarna.

Och det är därför vissa hadither har införlivats i stiftelseurkunden av den islamiska terroristgruppen Hamas. Det är också därför islamiska terrorister gör stor sak av att söka ut judar och döda dem först.

-Inte israeler. Judar.

För några år sedan, i Gaza var det ett tragisk, onödigt krig eftersom folket i Gaza frivilligt hade valt denna terroristgrupp av judehatare, med vetskap att de upprepade gånger skulle anfalla Israel, och att vetskapen om att Israel skulle så småningom hämnas, och att många människor skulle dödas.

Detta är antingen en speciell typ av dumhet, eller en speciell typ av hat.

Och det är ett hat som är endemisk i den muslimska världen, när opinionsundersökningar visar att en majoritet av människor har åsikter om Judar som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle, men vi i Europa är så upptagna med att importera denna mentalitet i massor som en del av vår mångkulturella regnbågs-koalition av suicidala dumheter och moraliska fegheter.

Vad kan möjligen gå fel med det?

Tja, fyra personer döda på en Judisk stormarknad är en sak som kan gå fel. Judar misshandlade och attackerade på gatorna i Europeiska städer medan myndigheterna gör sig ursäkter för de muslimska angriparna, beväpnade vakter på Judiska skolor, ursäkter för muslimska folkmobbar som anfaller synagogor, och en massflykt av Judar från Europa är vad som kan gå fel.

I själva verket pågår det redan. Antalet Judar som lämnar Frankrike för Israel fördubblas för varje år, och detta kommer att fortsätta över hela Europa eftersom vi inte har modet att konfrontera detta, eller ens mod att kalla det för vad det är.

Jag vet att vi har blivit nedslagna av politisk korrekthet och relativism, men har verkligen ingen något samvete längre, eller är det bara en gammaldags idé nu för tiden? – Att ha ett samvete

Islam har infört många fula saker till det västerländska samhället, och denna våg av antisemitism är bara en av dem, men det är en med en mycket vass egg, och vi har ett ansvar att trubba till den eggen och att platta till den rakt av eftersom vi inte kan ha detta i vårt samhälle och kalla oss civiliserade eller fria.

Och det första vi behöver göra med detta nya fenomen i Europa av muslimsk antisemitism är att kalla det vad det är och åt helvetet med någons känslor.

Det är muslimsk antisemitism, är det inte så, muslimer? Ni vet sanningen.

Det är muslimsk antisemitism, politiker. Inte antisemitism generellt från vaga ospecificerade mystiska källor.

Det är muslimsk antisemitism, journalister. Sanktionerat av skriften, och du journalist borde skriva ner det, ifall du glömmer bort det, för det kommer du att göra!

Det är muslimsk antisemitism, Ni ”progressiva” judar, det kommer inte från höger, som du gärna vill tro, och de dåliga nyheterna är att det kommer för att ta dig, och när det gör det, kommer ingen att göra något åt det eftersom det skulle vara rasistiskt.

Om detta hände någon annan grupp av människor skulle hela mänskliga-rättigheter branschen vara över det. Men de bryr sig inte ett dugg om Judarna, och de har aldrig gjort det, vilket är varför förintelsen tilläts hända till att börja med.

Samma förintelse som många muslimer lär sina barn aldrig hände, eftersom de hatar judar så mycket. 

Även om de är glada att erkänna det när det kommer till att klaga, då heter det att muslimer är de nya Judarna av Europa, som vissa islamiska professionella offer älskar att göra.

I själva verket är Judarna de nya Judarna, så där är inget nytt. Muslimer är de nya nazisterna. 

Inte alla muslimer, naturligtvis, men tillräckligt många av dem att göra en skillnad och en mycket obehaglig skillnad faktiskt.

Och ju fler muslimer att vi importerar till Europa, ju farligare kommer det att bli för Judar, antingen tills vi odlar en kollektiv ryggrad och konfronterar detta smutsiga giftiga muslimska hat, eller till alla Judar har drivits ut.

Så, utan att sätta alltför fin punkt på det, HUR SKA VI HA DET?