Detta är ett inlägg om lögnare, fegisar, fascister och hatmånglare.


Människor frågar mig ofta hur jag kan rösta på Sverigedemokraterna, allt jag hör är hur rasistiska de är och hur odemokratiska och vilka höger-extremister de är, så jag gick till deras hemsida och läste den tämligen noggrant och letade efter rasism och fascism naturligtvis, eftersom media ständigt berättar hur ”högerextrema” de är, men jag är lite förbryllad eftersom allt jag kan hitta är en hälsosam respekt för mänskliga rättigheter, demokrati och rättsstatsprincipen.

Inte en pust av rasism eller fascism, och inte en antydan av högerextremism av något slag. -Har jag missat något?

Jag inser vilket minfält jag kliver in i här här eftersom jag har märkt att alla som inte fördömer SD som extremhöger, fascister och rasister, direkt avskrivs som just extremhöger, fascister och rasister.

Men om jag brydde mig om mitt personliga anseende skulle jag ha slutat att göra inlägg i min blogg för länge sen, jag bryr mig faktiskt inte om vad andra tänker om mig. Jag bryr mig om vad jag tycker om mig själv, och jag bryr mig om sanningen.

Och från mina observationer, så är sanningen den att SD inte är problemet. De är bara ett symptom på ett större problem som ingen vill adressera eftersom alla verkar vara oerhört rädda för sanningen.

Det finns ett ord för det – Veritophobia 1

Så ni ser, vi har en fobi här trots allt. När blev alla så rädda för sanningen?

Vi har redan insett att sanningen kränker Islam, och när Islam är kränkt, så är våldet aldrig långt borta.

Därför har vi anpassat våra rättigheter och friheter så att vi inte längre kan tala fritt vad vi tycker och tänker utan rädsla att bli arresterade. Vi har skruvat oss som kringlor för att inrymma en aggressiv maktreligion som föraktar allt vi står för.
Inte för att vi står för så mycket längre, eftersom alla våra värderingar har blivit helt ut och in och snedvridna.

Vad som är rätt är fel, vad är fel är rätt, vad som är rätt är rätt. Vi vet inte om vi kommer eller går längre, och det är ett symptom av ett tillstånd, ett tillstånd hos människor som inte riktigt tror på något eftersom de inte har någon anledning till det längre, och som aldrig har behövt försvara något av värde i deras liv, människor som inte längre vet hur man gör.

Ingen har påstått att SD inte har sin andel av rötägg, men jag kan inte hjälpa att tänka att om det var en rörelse av medelklass universitetsstuderande som media skulle porträttera så skulle det låta på ett helt annat sätt.

Men eftersom det är främst arbetarklassens män de så desperat vill ska vara fascister och rasister, då det är mest denna grupp som röstar på SD och eftersom arbetarklassens män tydligen har en politisk åsikt som måste vara en våldsamt undermänsklig åsikt, så blir det ju just dessa som får bli utpekade, vare sig det är sant eller inte.
De är ju alla fotbollshuliganer och rasister i hjärtat ändå.

Strunt samma att deras demonstrationer alltid är lugna, de kan vara arbetarklass men de är inte dumma och de vet vad som skulle hända med dem om de inte var fredliga. Och hur ska de annars få sina röster hörda?
– Lugna gatan i protest är allt de har.

När våld uppstår, har det alltid initierats av en pöbel av medelklassens vänster ligister som ironiskt nog kallas ANTIFA, som dyker upp med den uttryckliga avsikten att med våld stampa på yttrandefriheten. Och detta beror på att ANTIFA, trots dess dygdiga klingande namn, faktiskt är en front för det hårda socialistiska arbetarpartiet som är full av arga medelklass offer som fortfarande hatar sina föräldrar, som inte skulle känna igen en dags hederligt arbete om det så bet dom i röven och som räds arbetarklassen eftersom de hatar och fruktar dem.

När dessa självgoda kretiner inte våldsamt försvarar Islamisk jihad eller är upptagna av att skrika åt personer som förespråkar demokrati, som de också betraktar som fascister.

Men dessa vänster extremister ANTIFA är de riktiga fascisterna, och det är dessa människor som polisen bör fokusera på, de extrema nötskallarna i utkanten av hård-vänstern, nötskallarnas utkant, den stalinistiska flygeln.

De övertalade en massa politiker och andra offentliga personer att registrera sina verksamhetsmål genom att ljuga och kallar sig antifascister, således för att prydligt själva förvärva licens att öva politik av den militäriska sorten, att verka utanför lagen, och att uttryckligen stödja och använda våld för att tysta åsikter de ogillar.

Om någon annan politisk organisation uppträtt såhär det skulle de genast stängas ner, men polisen, politikerna och medelklass media är alla så livrädda för sanningen att de snarare tvångsmässigt fokuserar på ett symptom på problemet och ger de riktiga fascisterna frikort.
___________________________________________

1 Veritophobia
1. Visa tvekan eller vägran att erkänna eller erkänna att något är sant, eller att acceptera begreppet sanning i sig själv. Vanligtvis kommer detta av rädsla för att förolämpa någon eller hållas ansvarig för någonting konstant.
2. Avvisande av absoluternas existens.
3. Nedvärdering av människor som bekänner något som sant eller osant.
4. Att vara i förnekelse. Ger upphov till konstant skepsis och tvivel på allting.

Källa: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=veritaphobic

2 kommentarer

 • Veritofobi, d.v.s. en ologisk rädsla för sanningen, har ungefär 100% av mänskligheten drabbats av mer eller mindre, men det finns flera individer som kan börja leda oss ut ur djungeln. Denne man nedan är utmärkt anser jag:

  https://en.wikiquote.org/wiki/Vernon_Howard

  …han finns även på Youtube.

  Sanningssökande är en snårig väg med många täta buskage som döljer den och att söka sanningen kan vara en riktig utmaning, en extrem bergochdalbana. Vissa ser det som att skala av lager på lager av en lök, kanske för att det skapar gråt.

  Vissa ser det som att man likt en fågel slutar äta frön på en åker så att man blir lättare och därför får flygförmåga. Man kan också se det som en flod som flyter alltmer långsamt och att smutspartiklarna då sjunker till bottnen och att floden blir klar.

  Problemet när man börjar närma sig sanningen är att det börjar bli svårt att kommunicera den med de som är kvar i djup osanning. Meditation och tålamod är essentiellt i sanningssökande och i kommunikation, anser många med mig.

  Gillad av 1 person