En bot för Islamofobi?


islamofobia.jpg

Människor fortsätter att tala om för mig att jag har en hemsk fobi, denna ”Islamofobi” som sprider sig, och det får mig att känna mig riktigt nere i gängorna. Jag känner mig som en pestbärare. Så gick jag till läkaren för att se om där fanns ett botemedel mot denna ”Islamofobi”. Min läkare blev lite häpen.

Han sa: ”Jag vet inte vad jag ska föreslå för att råda bot på det. ”Kanske odla skägg och börja klä dig i pyjamas”?

I rättvisans namn tror jag att han skämtade, annars hade jag givetvis haft skäl att göra honom uppmärksam på den anmärkning, och kalla honom rasist och vidta rättsliga åtgärder för att få honom avregistrerad som läkare.

I den rådande situationen sa jag: ”Finns det inget du kan göra för mig, Doktorn”?

Han svarade: ”Var inte löjlig nu. Det finns ingen sådan diagnos. Det sitter i ditt huvud ”.

Jag sa: ”Så du säger att jag är en hypokondriker”?

Han sa: ”Jag antar att du är det på ett sätt, och jag vill hjälpa dig med det,” men jag har helt slut på placebo ”.

Så jag tänkte: ”Ja, det är ju bara typiskt. Det är just i krishärdar som dessa såhär i livet ”som en person verkligen behöver en placebo”.

Lyckligtvis lyckades jag hitta en akut homeopat som kunde ge mig ett par sockerpiller, som jag hoppas kommer att göra susen. Om inte, måste jag nog gå hardcore med zonterapi, och kanske även få min aura läst.

Eller så kanske jag bara ska börja gå med skägg och pyjamas, som rekommenderas, men bara om det inte är rasistiskt.

Jag bör kanske påpeka i detta skede att jag verkligen inte gått till någon läkare.  Jag hittade precis på det. Och jag säger detta eftersom jag vet från min korrespondens att folk redan försöker ta reda på hans namn så att de kan få honom åtalad för rasism.

Så du som läser detta kan nu lugna ner dig. Det har verkligen inte hänt.
Det var bara ett skämt. Och det är ganska lämpligt egentligen eftersom ”Islamofobi” också är ett stort jävla skämt, och ett ganska sjukt och smaklöst sådant.

Ganska länge här i Sverige vi nu hört dessa mycket oroande berättelser om en våg av attacker och våldtäkter och denna flodvåg av ”Islamofobi” sveper som en löpeld över landet, trots att vi vet vilka som begår dessa brott, men som vi inte ska veta.

Alla tidningar skriver om den. Även utländska tidningar skriver om Sverige som Europas våldtäktshuvudstad.

Media vet mycket väl att dessa människor har ett egenintresse i att bevara myten om ”Islamofobi”, men de fortsätter att återge allt som händer på ett sätt som får oss att tro att det har ju alltid varit så här, som om det skulle vara sant.

Förmodligen eftersom det är bekvämt, till skillnad från den riktiga sanningen, vilken ofta kan vara obekväm, som exempelvis det faktum att de flesta av dessa så attacker av muslimer visade sig vara just sant.

I verkligheten är botemedel för ”Islamofobi” ganska enkel.

Det är för människor som borde veta bättre, och som faktiskt vet bättre, att sluta sprida propaganda som papegojor, eftersom vi har alla sett igenom det nu. Alla vet att detta ord uppfanns medvetet för bara några år sedan med det uttryckliga syftet att ge bakåtsträvande islamiska värderingar dragkraft i ett samhälle där de inte är välkomna och de inte hör hemma.

Vi vet det inte beskriver ett verkligt fenomen utan en så kallad ”Oxymoron”, och att det är helt enkelt ett rått försök att införa en hädelselag för icke-muslimer, att stigmatisera kritiker av islamisk överhöghet falskeligen som rasister och att stänga dem ute.

Det fungerar inte, och det kommer aldrig att fungera, eftersom ordet har varit så allmänt utsatt som en statistiskt bevisbar lögn att de enda personer som det stigmatiserar är lögnarna som fortfarande använder ordet.

Om du använder detta ord, förorenar du effektivt integriteten hos alla dina egna åsikter eftersom alla kan se att du använder det i full vetskap om att det är en lögn, och att du därför har ett oärligt sinne som man inte kan lita på.

Ett sinne så verklighetsfrämmande, i själva verket, att kanske du borde vara den som bör se en läkare…OMGÅENDE!