Förbannelsen av progressiv feminism!


De säger att ett av de mest sällsynta ljud i hela naturen är ljudet av en västerländsk ”progressiv” PK-feminist som otvetydigt fördömer islamiskt kvinnohat.

Jag hörde ett rykte en gång om att någon hört det en gång, men att det snabbt drunknade i en gäll kör av ”Islamofob” och ”rasist” – rop och aldrig hördes igen.

Jag är ateist, men ofta frestas jag att bli religiös bara så att jag kan be Gud att hålla en särskild plats i helvetet för ”progressiva” PK-feminister som ursäktar eller ignorerar islamiskt kvinnohat av kulturella skäl.

Kvinnor som är snabba att fördöma olämpligt språk på Twitter och som alla är intellektuella näbbar och klor när det kommer till kristendomen, men som vid första åsynen av en månskära, magiskt verkar avdunsta som älvor i dimman.

Ja, jag pratar om er. Ni kvinnor som tryggt utmanar vardaglig sexism men som drabbas av dövhet och blir helt stumma i närvaro av islamiskt kvinnohat verkar inte inse att ni i själva verket är kvinnofientliga, och bokstavligen ger feminism ett dåligt namn. – Jag säger det igen och igen, om du vill vara kulturellt känsligt mot Islamiskt kvinnohat, så kan du inte vara feminist.Det är omöjligt.

Om du är det, kommer du automatiskt vara rasist eftersom, i din egen vridna ”progressiva” PK-syn, när det gäller islam, är feminism lika med rasism, precis som allt annat som gör något som utmanar islamisk överhöghet.

Vi vet alla att ordet ”rasist” är som kryptonit för er ”progressiva”. Inom er bubbla av villfarelse, har det förstorats så mycket att det tornar upp sig över allt ni tänker och säger, och ni skulle hellre bli skjutna med elpistol än ha det någonstans nära er, så när ni ser det komma, springer ni åt andra hållet, och trampar ner kvinnor och barn i er flykt om det behövs.

Ni blundar inför religiöst betingad hustrumisshandel, tvångsäktenskap, hedersmord, könsstympningar, organiserade våldtäktsgäng, sharia-domstolar som behandlar kvinnor som mindre än fullt mänskliga, och att små flickor tvingas klä sig som nunnor.
-Blunda för islamiskt kvinnohat eller är du en rasist, din rasist.

Vilken västerländsk kvinna som helst som tänker besöka ett arabiskt land just nu, särskilt Dubai, bör tänka över att besöka en psykiater först.

Nyligen, när en norsk kvinna gjorde misstaget att anmäla för polisen i Dubai att hon hade blivit våldtagen, och eftersom hon inte hade fyra manliga vittnen, blev hon anklagad för äktenskapsbrott och gavs ett längre straff än våldtäktsmannen.

Dessa fall är vanliga i bakåtsträvande varbölder som Dubai där islamiska värderingar gäller, och där äktenskapsbrott är ett allvarligare brott än våldtäkt, även när du inte gjort det och våldtäktsmannen har.

Denna typ av bakåtsträvande, fula inställning till kvinnor råder i stora delar av den islamiska världen, och det importeras medvetet i parti in i det västerländska samhället, oemotsagt och okorrigerat tack vare den vansinniga ”progressivt” PK-riktiga visa om att alla kulturer är lika, naturligtvis utom den västerländska kulturen, som är sämre, – och detta gör livet farligare för kvinnor.

Norge och Sverige brukade vara bland de säkraste länder i världen för kvinnor. Nu är de mest kända för sin höga nivå av islamisk invandrar-våldtäkt som ingen i regering vill erkänna eller göra något åt eftersom det skulle vara rasistiskt. –Följaktligen, norska och svenska kvinnor är inte längre säkra i sina egna länder, av kulturella skäl.

Ja, Sverige är så ”berikat” av islamisk invandring att svenska kvinnor statistiskt har en 25% chans att bli våldtagen under sin livstid.
– Men åtminstone är de inte rasister, och det är huvudsaken.

Ingen kan enas om vad orsaken kan vara, men det ”progressiva” samförståndet är att det inte kan ha något att göra med den kvinnofientliga religion alla islamiska män delar, och att det måste vara samhällets fel på något sätt.
– Och för att vara rättvis, är det till stor del vårt fel.

Vi har importerat miljontals människor från 3: e världen de senaste åren, och det från de mest underutvecklade muslimska länderna på jorden, ofta från de mest underutvecklade stam-områden där kvinnor drabbas av fruktansvärd behandling, där är de regelbundet blir slagna i hemmet, där barnäktenskap och så kallade hedersmord är utbredd och där ett våldtäktsoffer riskerar att bli våldtagen igen på polisstationen om hon rapporterar det – om hon inte redan blivit mördad av sin egen familj.

När vi importerar den kulturen i vårt samhälle okritiskt, ofiltrerat, utan krav på integration, vad förväntar vi oss ska hända? Och vem kan vara förvånad när det händer?

Vi sanktionerar även officiellt islamiskt kvinnohat i Sverige nu. Vi har gjort det respektabelt. Vi tillåter Islam att diskriminera kvinnor enbart för att de är kvinnor. Om någon vågat behandla en person på det sättet baserat på ras i stället för kön, skulle det bli riktigt offentligt tumult.
– Så var är feministerna med sina protester och demonstrationer?

Faktum är att kvinnors rättigheter är mindre viktiga, eller hur? Och är, i själva verket förhandlingsbara när det gäller att blidka en religion som uppfanns av män till förmån för män som straffar kvinnor för att bli våldtagen av män.

Principen har nu etablerats i Sverige att vi inte i själva verket är lika. Vissa människor är sämre av kulturella skäl, och de är alla kvinnor.

Så, förlåt mig för att vara rakt på sak om detta, flickor, men det finns viktigare saker att bli arga över än stötande språk på Twitter eller sexistiska kommentarer om ert utseende.

Men jag vill säga att eftersom, till skillnad från er, tror jag att befrielsen av kvinnor från Islam är lika brådskande av politiska orsaker för hela mänskligheten som avskaffandet av slaveriet.

Det finns inget utrymme för artighet eller känslighet, och det finns ingen anledning för denna känslighet. Islams behandling av kvinnor, hela synen på kvinnor, är en synd, och om det finns en Gud, så är det vad han kommer att straffa för om han straffar något alls.
-Det är inte kulturellt annorlunda. Det är kulturellt sämre.

Det är ett fult eko av medeltidens mörka år, och jag kan för mitt liv inte förstå varför inte varenda kvinna på jorden motsätter sig det islamska kvinnohatet med hela sitt hjärta och själ.

Men, som vi alla vet, många av dem gör det inte. – Särskilt inte de som borde veta bättre. I stället, ursäktar de det, göder det och de tolererar det på andras bekostnad eftersom deras dumma ”progressiva” PK-politik har tagit över deras sunda förnuft.

Om du tar emot och göder det islamiska kvinnohatet, legitimerar du den och bjuder in den i ditt eget liv och i dina barns liv för det kommer din väg. 

Du bidrar då också till att kvinnor i 3:e världen som misshandlas varje dag fortsätter att vara misshandlade och behandlas som egendom, liksom deras döttrar och barnbarn hela vägen ner längs linjen.

Varför skulle dessa länder ändra sina sätt när vi i väst göra det fullständigt klart att vi OK med deras vidriga kvinnohat av kulturella skäl?

Det är tur att du ”progressiva” PK-feminist är ideologiskt klok nog att ignorera verkligheten av kulturella skäl, annars hade du kanske inte kunna sova gott om natten.

 

Relaterat inlägg: Progressiv Feminism – Horor till Islam!