Faran med demokratin och åsiktsfriheten – Ett gissel som måste bekämpas!!???


yttrande

Den här krönikan bör intas med en stor skopa ironi och en ännu större skopa sarkasm!! Serveras helst varm som en käftsmäll!!

En undersökning nyligen visade att 41% av svenskarna vill kriminalisera något som kallas hatpropaganda, och det särskilt i sociala medier, det är det samma som progressiva (PK-Eliten) kallar ”Yttrandefrihet som vi inte gillar.”

Genom att kriminalisera detta vill de effektivt upphäva demokratins viktigaste grundsten, yttrandefrihet för att skona människors känslor.
-Visst är det hänsynsfull av dem?

Du ser, yttrandefrihet medför inget annat än problem i den moderna världen eftersom det ger människor rätt att uttrycka sina åsikter fritt och säga saker som är sant men felaktiga.
-Vem trodde det var en bra idé?

I själva verket är hela Sveriges grundlag mycket ohjälpsam och o-progressiv med sin upptagenhet av individuell frihet, och alla dessa universella friheter som yttrandefrihet innebär är tillräckligt för att skicka en kall rysning längs ryggraden på vilken självgod PK-människa med självrespekt som helst.
– Om de hade någon självrespekt eller ryggrad.

Nu är visserligen värdena i Sveriges grundlag ett av skälen till Sverige är en sådan human supermakt och vi har lyckats aktivera vår ”öppna hjärtan” kultur för att berika världen så mycket mer än något annat land i mänsklighetens historia och visst är det Sveriges värden den enda anledningen till  att världen idag är inte en jättelikt Sovjetunionen om man ska tro svensk media och svenska journalister, och självklart så kan vi inte då eftersträva att envist försvara denna mest grundläggande frihet och vägledande princip när vi vet hur mycket oro och trubbel det kan orsaka?
-Är vi verkligen sådana barbarer?

Så kom igen nu Sverige och böj er för programmet, ingen annan har yttrandefriheten längre, varför skulle vi ha det?

Har du inte hört talas om rättvisa och jämlikhet och framför allt lika värde?
Alla talar om det numera, för inte vill du väl hålla oss fastkedjade vid dessa primitiva förflutna värden för evigt?
-Vad är vi? Grottmänniskor?

Du förstår, de som kämpade och byggde upp vårt land och som kämpade för demokrati och rättigheter hade ingen aning om hur världen skulle utvecklas i det 21:a århundradet eftersom de var rationella människor som aldrig kunde har tänkt sig ett progressiv tänkande även om de hade gått på droger, och om de var här idag de skulle tro att vi blivit helt galna.
-Det är så långt från dagens moderna idéer de kunde komma.

De såg yttrandefrihet som en befriande dygd eftersom de inte har nytta av progressivt PK tänkande att vägleda och utbilda dem. För dem var de ljusa tydliga värderingar av upplysning fortfarande fräsch och livfull och inte som de är nu, obekvämt utspädd, så de tog ingen hänsyn till effekten av att yttrandefriheten skulle såra människors känslor eller att självbilden skulle få en törn, eftersom i deras egna sinnen, var sanningen bara sanningen och känslorna var bara känslor och när det gäller självbild, så hade den inte ens uppfunnits ännu.
-Det var en annan värld.

Vad vi i Sverige behöver förstå är att känslor är den nya sanningen och sanningen är den nya hädelsen i denna modiga nya progressiva värld
vi lever i.

-Jag är ledsen, sa jag modig? Jag menade fega naturligtvis!

Så, all kritisk opinion ska med rätta betraktas som en form av övergrepp och alla behöver skyddas från övergrepp, vad sägs om våra mänskliga rättigheter?

Ja! Vi vet alla att yttrandefrihet är viktigt för ett friskt och levande samhälle men vissa saker är viktigare än så.

Ja! Vi vet att det är ankaret till alla våra grundläggande friheter och att utan det, är vi helt utlämnade åt skrupelfria politiker.

Ja!, Ja! Vi vet att om vi förlorar yttrandefriheten så förebådar det nedgången och slutligen det fall av den västerländska civilisationen som vi känner den…

…men det är ett litet pris att betala för lite tillfälligt lugn!

Yttrandefriheten är provocerande och det kan orsaka splittring mellan samhällen, vad kan vara värre än det?

Och ändå vill vi som kämpar för yttrandefriheten, vi är de människor i Sverige som fortfarande envist vill upprätthålla det som är en grundläggande mänsklig frihet som inga hala politiker ska har rätt att ta bort.
– Att vi inte skäms över oss själva?

Vi är i otakt och vi är ur linje eftersom det är pinsamt för all de som redan har blivit mobbade till att ge upp vår födslorätt, vi gör deras feghet mer iögonfallande och det är förödande för deras känslor och sin självbild.

Och vi ska inte tro att vi helt fräckt ska kunna ta våra protester till en bastion av yttrandefriheten mot världen och effektivt erbjuda en fristad för alla kriminella som vill yttra sig rätt men felaktigt.

Om vi gör det, är det bara en tidsfråga innan någon utländsk EU domstol uttalar att vår grundläggande demokratiska rätt till yttrandefrihet strider mot folkrätten och allas mänskliga rättigheter att få våra känslor tillgodosedda!

Och med vikten av den progressiva opinionen på sin sida eftersom det tydligt redan är så vi ska leva, det kommer att finnas gott om folk i domstolar och regeringar villiga att stödja en lagstiftning som neutraliserar den viktigaste demokratiska frihet vi har, men samtidigt låtsas som om de upprätthåller den, men bara så länge det åtföljs av massor av fläsk-finansiering som de kan slösa bort för att bli omvalda.

Det progressiva PK tidvattnet kommer i Sverige och det är oåterkalleligt, inte minst eftersom nästa generation som en dag ska ta över noga programmeras av en progressiv etablering som håller yttrandefrihet och demokrati med allt det representerar i ett moraliskt överlägset förakt.

Särskilt vid universiteten där morgondagens ledare programmeras i detta nu, i dessa traditionellt liberala institutioner finns det ingen demokrati eller yttrandefrihet längre eftersom det bryter mot det ”säkra rum” av studenter som är ungefär så liberala som Stalin när det gäller att höra och tolerera ovälkomna åsikter, eftersom de har varit avsiktligt felutbildade och programmerade att tror att de vet bäst för alla och att vara intoleranta, undertryckande och trångsynta av alla de rätta progressiva orsakerna, allt för att hjälpa till att styra samhället där det inte vill gå för sitt eget bästa.

-Du vet vilken riktning de styr mot!

Denna mentalitet som demokrati och yttrandefrihet innebär är inte bara en olägenhet eller ett hinder som måste övervinnas, det är ett brott mot mänskligheten och det är dessa människor som kommer att styra Sverige om ett par decennier och detta är politikerna, domarna och de smarta advokaterna av i morgon.

Så dagarna av irriterande, besvärande yttrandefrihet är tydligt numrerade.