Det är så lätt att vara rasist nuförtiden. Alla kan göra det.


Du behöver inte ens ha rasistiska åsikter för att vara rasist idag.
Allt du behöver är en önskan att leva i ett sekulärt samhälle, så är du rasist, vilket är ungefär det värsta någon kan vara, förutom pedofil, våldtäktsman eller svensk journalist.

Du vet vad jag menar med ett sekulariserat samhälle, ett samhälle där alla är fria att tro och tycka vad de vill, utan att påtvinga sina övertygelser på andra, och där det inte finns särskilda religiösa privilegier av något slag.

Som till exempel ingen onödigt grym slakt av djur för själviska och primitiva religiösa skäl, ingen tillåtelse att hota alla andras säkerhet genom att gå runt offentligt i en mask, inga religiösa skolor som indoktrinerar barn med makt och separatistidéer innan deras sinnen är fullt utvecklade, inga religiösa kläder i skolor, ingen befrielse från lektioner av någon religiös anledning, inga bönerum eller någon annan form av särskilda religiösa villkor för alla på en arbetsplats, inga offentliga pengar för någon religiös grupp, ingen ekonomisk ersättning för förolämpade religiösa känslor, och lika behandling inför lagen för alla utan undantag.

Om det är det slags samhälle du vill leva i, så är du en rasist.
Att du inte skäms över dig själv! Din jävla rasist!

Lika rättigheter för kvinnor är dessutom en djupt rasistisk idé som inget verkligt mångkulturellt samhälle bör tolerera för en sekund. Vem som helst som bejakar det bör öppet och falskeligen förtalas som rasist, för sammanhållningen inom gemenskapens skull.

Är du emot könsstympning eller att innesluta små flickor från topp till tå i svart presenning?

-Tänk noga över hur du svarar på det, eftersom, om du är emot det, så är du en rasist.

Mer än 90% av så kallade ”hedersmord” utförs av muslimer, men säg inte det högt, för då är du en rasist.

Om du har invändningar mot sättet propagandaordet ”islamofobi” har tillåtits att fästa sig som en parasit till ordet ”rasist” och suga livet ur det, så är du sådan stor rasist att du kan lika gärna bära en vit huva och bränna kors.

I själva verket, om det fanns någon rättvisa, skulle du vara utdriven från ditt arbete och få dina barn omhändertagna, din jävla rasist.

Så, som ni kan se, om du vill vara rasist är det mer än tillräckligt att bara vilja ha ett sekulärt samhälle. 

Men det är ännu bättre om du vill ha demokrati också, då kan du vara dubbelrasist
-och det är ju skönt att ha det alternativet.

Du ser, här i Sverige har vi bekvämt indelat det rasistiska epitetet på så sätt att om du vill ha ett sekulärt samhälle, så är du en islamofobiskt rasist, och om du vill ha demokrati är du en xenofobisk rasist, och om du som jag vill ha en sekulär demokrati, då är du så outplånligt rasistisk att du måste ha ett hakkors tatuerat i pannan.

Du förstår, sekularism och demokrati låter mycket trevligt i teorin, men tyvärr är det o-islamiskt, och o-islamiskt betyder automatiskt anti-islam och om något är anti-islamiskt så är det, du har gissat det, rasistiskt.

I verkligheten är det ju tvärtom, är det inte? Det är islam som är anti-sekularism och anti-demokrati och vill utrota båda vid första bästa tillfälle, men du är fortfarande en rasist.

Vad menar du med att du inte förstår?
-Det är inte meningen att du ska förstå. Det är meningen att du ska hålla käften och böja dig, din jävla rasist!

 

2 kommentarer