Det är bra att vara anti islam


anti-islam

Jag är alltid lika road av när folk anklagar mig för att vara anti-Islam, som om det är en dålig sak, och som om jag har försökt att dölja det och de på något sätt har kommit på mig.

”Aha, nu ser jag vad du är. Du är bara en sån där anti-Islam.”
– JA! Grattis Sherlock! Det är jag verkligen, precis som alla andra vettiga människor på jorden.

Varför är jag anti-Islam?
Av den enkla anledningen att islam är anti mig, och det är anti varje grundläggande värdering jag håller.

Om jag skulle inrymma islams värderingar i mitt liv, skulle jag behöva bryta mot allt jag tror på och alla sunda värderingar jag håller högst i livet.
– Jag tycker det är ett orimligt krav, och som sådant är det naturligtvis typiskt islamiskt.

I allmänhet, gillar jag inte att vara anti någonting. Jag föredrar att vara för istället för emot. Men det finns ingenting i islam att vara ”för” om.
Hela religionen är byggd på en grund av fördomar, orättvisa, och omänsklighet, och jag är anti alla dessa värderingar.

Folk säger: ”Du bara fokuserar på de dåliga sakerna om islam.”
– JA! Jag måste erkänna att om du ignorerar de dåliga sakerna:

– Den aggressiva separatismen, överhögheten och sociala intoleransen, den obevekliga speciella inlagan och falska klagomål, hatpropagandan, den misogyna inställningen på psykopatnivå, hedersmorden och könsstympningen (som sanktionerats av profeten, för övrigt), det rabiata gay och judehatet, hot, censur, och det ständigt närvarande hotet om våld över sociala frågor.
– Ja, då finns det inte mycket fel med islam. Det är helt kosher, om ni ursäktar uttrycket.

Problemet är när man tar bort dessa saker i islam så finns det ingenting kvar. Det finns inget islam längre eftersom det definieras av dessa saker, och vi kan se bevis på detta med egna ögon.

Vi kan se att var än denna religion går i världen, för det garanterat med sig intolerans, konflikter och social uppdelning, och om det får övertaget, kommer sedan förföljelse och slutligen monstruös grymhet och folk blir alltid mindre fria. – Särskilt kvinnorna.

Eftersom jag håller dessa åsikter om islam som religion, blir jag ofta falskt anklagad för att hata muslimer också, när det i själva verket är så att många av muslimerna jag har träffat i mitt liv har jag tyckt om som individer. Jag gillar bara inte nånting om deras religion eftersom det inte finns utrymme för egna val.

Det är en absolut upprörande ideologi, och om du hittade på islam från början till slut idag, skulle du låsas in för ditt eget bästa. Islam tar fram det värsta i mänskligheten, och det ger makt och myndighet till våldsamma sadistiska vildar.

Islam har inte tillfört något positivt till väst av den enkla anledningen att det inte har något positivt att ta med hit.

Dess inflytande på denna jord har varit överväldigande negativ, och vi skulle alla ha det bättre utan den, inklusive muslimer. – Särskilt de kvinnliga.

Varje ideologi som predikar död till någon förtjänar ingen sympati eller respekt alls i ett civiliserat samhälle. – Det förtjänar inte ens skenet av respekt.

Död åt avfällingar, död till hädare, död till äktenskapsbrytare, död till homosexuella. Döden, döden, stympning och död, predikas i moskéerna, för det är skrivet.

Och det är det som är problemet. Det ÄR skrivet.

Vilken religiös skrift som helst kan vara ett farligt vapen i fel händer (vilket alltså är mänskliga händer) och den islamiska skriften är särskilt farligt eftersom det är särskilt inflammatorisk och våldsam.

Hat mot icke-muslimer går igenom skriften som en röd tråd. Läs det själv och se.

Vem som än väljer att följa denna skrift kan ta på sig att vara intolerant och våldsam, och känna sig dygdiga med det.

Och det är verkligen skrämmande och inte alls särskilt hjälpsamt eller hälsosamt att så många muslimer tar sina skrifter långt allvarligare än någon förnuftig människa borde.

I vissa delar av världen, om du så mycket som tittar på Koranen på fel sätt, så riskerar du att lynchas på plats.

Tanken att detta är bara en annan religion och att alla religioner är lika illa är inte bara skrattretande, det är faktiskt kränkande, och det är kränkande för de många offren för islam och jag menar inte historiskt, UTAN HÄR OCH NU!

Just nu förföljs och mördas människor varje dag av muslimer, och här är den viktiga biten av det – Det sker av rent religiösa skäl.

Det är ren ondska, och VAR tror du att det kommer ifrån?
”Var inte vänner med otrogna”
”Den mest avskyvärda av djur är otrogna”
”Döda otrogna var du hittar dem”, och vidare i samma bana går det, och den som finner något av detta stötande, har uppenbarligen en fobi.
Det är rätt. De är något fel på dem, de är islamofober!

Så ja, jag är mycket anti-Islam, som du ser, på så många sätt att jag verkligen inte har tid att räkna upp dem alla här, men jag är speciellt anti barnäktenskap.

Är du anti barnäktenskap? Såklart du är.

Jag önskar att Islam var anti barnäktenskap, men det är den inte, så jag är anti-islam, och jag har inte fått något val i frågan eftersom barnäktenskap är oförlåtligt.

Och medan vi är inne på ämnet, att sätta en islamisk huvudduk på en liten flicka är också oförlåtligt. Genom att göra det sexualiserar man barnet eftersom huvudduken handlar om män och våldtäkt.

Man talar då om för barnet att det kvinnliga håret driver muslimska män galna. Det är inte något som stör andra män, lustigt nog, bara muslimska män.

Och eftersom muslimska män aldrig ska behöva stå till svars för vad de gör mot en kvinna eller en flicka, (därför Allah inte skulle vilja det), så om de ser hennes hår så kan de våldta henne, och om de gör det, kommer det att vara hennes eget fel.
– Det är vad huvudduken egentligen handlar om.

Att sätta en på ett barn är en akt av sexuell och psykisk misshandel, och det borde vara mot lagen.

Slutligen vill jag bara säga att i det förflutna har jag ofta dragit på mig en hel del kritik för att jag menar på att islamisk kultur på något sätt är lite sämre än västerländska kulturer just för att det hyllar värden som jag anser djupt ociviliserade och barbariska.

Detta har inte precis gjort något för mitt rykte i vad vi kan kalla den ”progressiva” världen (vilket bekymrar mig djupt, som ni säkert kan föreställa er…INTE!), så jag skulle vilja ta tillfället i akt att försöka klargöra dessa kommentarer, om jag får.

Naturligtvis är den islamiska kulturen är inte bara lite sämre.
Det är mycket sämre. Och inte bara för den västerländska kulturen, men för alla kulturer. Dess värden är en förolämpning mot mänskligheten.
– Hela mänskligheten, Inklusive muslimer. – särskilt de kvinnliga.

Jag hoppas jag har kunnat reda ut några av oklarheterna – om det nu fanns några.

20476561_10155594481143343_3452000609426655031_n