De extremt kriminella psykopaterna som styr inom media och politik.


Tycker folk i Sverige att det är dags och börja prata om vad som sker i landet eller ska vi fortsätta att kalla dom som ser det okontrollerad massinvandring som ohållbart, för rasister?

Läs lite av vad Jan Malmberg skriver i denna lilla krönika ..bra skrivet.

östersund

Då har 4 kriminella mörkhyade våldtäktsterrorister våldtagit unga svenska tjejer i Östersund, under de senaste dygnen. En av våldtäkterna är en gruppvåldtäkt, och i det andra fallet släpades en 18-årig tjej i en gränd och våldtogs av – vad man kan läsa ut från det bristfälliga signalementet – någon slags ”häftig”, ”cool”, narkotikakonsumerande afrikan.

Varför hände detta? Det hände för att ni socialister, ni marxister, ni feminister, och ni 7-klöveräckel, älskar lögner.

Ni är mentalt svaga. Ni är djävligt svaga. Så ni letar hela tiden efter en mobbargrupp att tillhöra, på grund av er patetiska brist på styrka.

De extremt kriminella psykopaterna som styr inom media och politik, är själva kriminella mobbare. Detta vedervärdiga slödder vet om att resten av er är extremt svaga mobbare, så de gör som alla mobbare gör – målar ut en viss grupp av personer i samhället, i Sveriges fall, framför allt unga vita män med hög intelligens och hög förmåga till kritiskt tänkande och som därmed är mot den kaosartade kriminella massinvandringen samt andra anti-socialister och anti-massinvandringskaosare, som hemska människor som ska förtryckas.

Sanningen är naturligtvis att det är helt tvärtom, att det är anti-marxisterna och anti-massinvandringskaosarna som har rätt och som är de goda – men det förstår inte ni svaga, hopplösa, korkade idioter i den svenska befolkningen.

Den mentala programmeringen och mobbarinstruktionerna ni får från de marxistiska mainstream-medierna och 7-klövermarxisterna, tar överhanden, och er hjärna upphör att fungera, och ni går med i mobbningen.

Från detta sinnessjukt vidriga tillstånd vaknar ni hopplösa svaga mobbare alldeles för långsamt, oftast bara i grupper om en och en, och ibland som nu med våldtagna tjejer, i bästa fall familj om familj.

Ni är så djävla dumma i huvudet, ni svenska folk, så ni har under flera decennier inte förmått uppbringa tillräckligt med mental kraft att motstå följande uppenbara lögner:

– Att Sverige berikas av okontrollerad massinvandring från 3:e-världen. Total lögn.
– Att den kaosartade massinvandringshorden var barn som vi måste tycka synd om. Total lögn.
– Att massinvandringshorden från 3:e-världen var högt utbildade. Total lögn.
– Att massinvandringskaoset behövs för att rädda vår åldrande befolkning. En smutsig kriminell total lögn, invandrare åldras också era djävla satans korkade mobbar-idioter.
– Att vi inte hade islamistiska terrorister i Sverige. En sinnessjukt kriminell total lögn.

Ni marxistiska 7-klöver-mobbare inom politik och mainstream-medier, har ljugit om ALLTING, och ni har alltså dragit in vanligt hopplöst svenskt folk i detta socialistiska helvete.

Sverige har inte berikats av 3:e-världen-invandring. Nej. Malmö är så ”berikat” att staden sedan länge går massivt back ekonomiskt och måste stjäla pengar från andra kommuner.
Den kriminella fabulerande socialistiska marxistiska feministiska helveteskommunen Sandviken, ja, denna idiotiska kommunistkommun ljög för några år sedan ihop en kriminell rapport med kriminella lögner, där sossehelvetet påstods ha gått plus 0,5 miljarder SEK på massinvandringen.

Kriminella pissblaskan DN basunerade ut detta stort – och ni korkade, svaga, marxistiska mobbare, delade denna ”nyhet” okritiskt och använde denna lögn som ett argument.

Men så avslöjades det för några veckor sedan att det bara var en kriminell lögn att Sandviken gick plus på massinvandringen. Nä istället visar det sig att den socialistiska helveteskommunen Sandviken nu ligger på minussiffror. Så allt snack om lönsam massinvandring från 3:e-världen, var bara kriminella lögner, från början till slut. Endast kriminella socialistiska, feministiska, marxistiska, Socialdemokratiska, Vänsterpartistiska, Miljöpartistiska total-lögner. En socialistisk bluff rakt av.

Inte heller var massinvandrarna några slags djävla barn. Nej, statistik från RMV som har gjort faktiska undersökningar på delar av invandrarhorden, låter meddela att om man hårdrar siffrorna, så är bara ett lågt ENsiffrigt tal, kanske 5%, av de rätteligen kallade masskommande migrantvuxna, möjligen barn. Resten är vuxna, och lögnare, lögnare som i många fall troligen har ljugit om sin ålder för att få en chans att hamna nära svenska flickor i högstadieåldern, så att de kan utnyttjas.
Massinvandringshorden från den 3:e-värden var absolut inte utbildade heller. Denna lögn sprack redan förra året i det marxistiska helveteshålet Tyskland, där det visade sig att bara ett tiotal av miljoner ”flyktingar” hade fått jobb.

Vad sa de kriminella socialisterna inom politik och media om detta? Jo, det pumpades ut mängder med artiklar om hur Sverige och Europa översköljdes av sjuksköterskor, ingenjörer, läkare, forskare, med mer. Sanningen? Ja, den är så djävla katastrofal, så att till och med den socialistiska Socialdemokratiska parasiten YLA Johansson nyligen påpekade att utbildningsläget med massinvandringshorden är katastrofalt uselt, och man kan från det inferera att de därmed saknar i stort sett all kunskap som krävs för att fungera i den svenska ekonomin.

Inte heller behövs massinvandringskaoset för att rädda vår åldrande befolkning.
Detta är också en sinnessjukt kriminell lögn. Först babblade socialisterna i flera decennier om att vita kvinnor skulle föda färre antal barn, och med hjälp av feministisk propaganda gjorde man så att kvinnorna särade på benen för vem som helst, vilket ledde till minskad manlig produktivitet (alla vet att äcklen som kvinnorna lärde sig att bjuda ut sig till var mestadels värdelöst slödder som inte var produktiva) och minskat antal kärnfamiljer, samt exploderande kvinnlig psykisk ohälsa. Denna groteska förintelse av svenska kvinnors värdighet samt förintelsen av den svenska kärnfamiljen som var den ekonomiska och innovativa motorn som gjorde Sverige starkt, dessa enorma brott mot Sverige feministerna, marxisterna och socialisterna och Socialdemokraterna och deras medparasiter, för ”framsteg”.

Sen kom de kriminella socialistiska, feministiska, marxistiska lögnarna på, att ljuga om att invandrarna behövs för att rädda den åldrande befolkningens pensioner med mer.

Men, det är ju nästan bara invandrarmän som man har släppt in i landet. Och de är framför allt här för att knulla vänsterns feministförstörda batikhäxor, har det ju kommit fram.

Så massinvandringshorden med invandrarmän från 3:e-världen ökar INTE befolkningen på rätt sätt!!! Varför fattar inte ni socialistiska idioter detta??? Gangbangs med infertila batikhäxor är knappast att ersätta en åldrande befolkning på rätt sätt!!!

Nä, vad som skulle hänt, är att socialisterna och feministerna ALDRIG skulle ha fått sprida sin farliga feministiska propaganda till svenska kvinnor med start 1970-talet. Kvinnor är primärt framtagna för att kläcka ur sig barn fram till de är cirka 40 år gamla, och uppfostra barnen tills de är åtminstone 13-14 år. Det finns numer studier som visar på att hemmafruar som uppfostrar barnen, ökar på barnens hjärnvolym och förbättrar deras intelligens – långt efter att ungdjävlarna har ploppat ut!!! Dessutom verkar hemmafruar vara de lyckligaste, trots all kriminell propaganda om att kvinnor prompt ska ut i näringslivet och göra karriär.

Och så slutligen möttes vi av ett erkännande från SÄPO för någon månad sedan, om att det nu finns tusentals löst springande islamistiska terrorister här i Sverige. Tusentals islamistiska terrorister.

Som INGEN har koll på. Många av dessa deltar garanterat i denna pågående våldtäktsterrorism mot svenska tjejer.

Även om terrorismen i Sverige ljög de socialistiska marxistiska feministiska avskummen i mainstream-medierna och 7-klövern om. Dessa vedervärdiga 7-klöver-socialister menade på att ”Sverige är så bra så ingen vill angripa oss hähähä”.

Bara dagarna innan den islamistiska terrorattacken i Stockholm tidigare i år, så satt en totalhavererad socialistisk (förmodligen miljöpartistisk) mobbarfjant i svensk TV, och skrattade åt Ryssland som dagarna innan hade råkat ut för en terrorattack i St. Petersburg.

Den sannolikt Miljöpartistiske mobbaren sa uttryckligen att ”Ryssland tar inte hand om sina muslimer”, och ”hen” menade alltså på att:
1) upplevt bristande ”omhändertagande” ( = bidragsregn…) skulle vara en ursäkt för någon att begå terrordåd och andra våldshandlingar,
2) att Sverige gör rätt som tar in kostsamma icke-arbetande terrorister och strösslar bidrag åt dem så att de inte våldtar någon eller spränger någonting. Garanterat satt resten av äcklena i vidriga marxistiska MOBBAR-Stockholm och skrockade nöjda med åt denna troligen miljöpartistiska satans-kommentar.

There you have it, socialist-feminist-marixstiska mobbardjävlar. En total sågning av alla era kriminella lögner, som ni tror på och spelar med i för att ni är svaga, inte tål någon smärta, och därmed vältrar er i lögner.

Ert brottsliga undanflyende från sanningen, ligger bakom helgens invandringsrelaterade våldtäktsorgie i Östersund. Ni är medskyldiga. Alla socialister, feminister och marxister i Sverige och Väst har del i dessa brott. Ni har med flit förstört Sverige, bara för att ni vill vara mobbare och vara med i vad ni uppfattar som ”det vinnande laget”.

Det är den enda drivkraften bakom era kriminella socialistiska lögner. Att få vara på rätt sida. Precis så resonerade ett otal kriminella diktator följande pissbrottslingar genom historien.

Ni äckliga 7-klövermedlöpare är precis likadana. Om ni undrar varför diktatorer kunnat göra sjukliga saker genom historien, så behöver ni bara ta en titt i spegeln, en titt på era egna hopplösa, fega, socialistiska, feministiska, marxistiska mobbare-ansikten – så ser ni problemet klart och tydligt.