Det senaste från Bryssel


 

De senaste händelserna i Bryssel har bekräftat för oss i Europa det vi länge misstänkt, att vi styrs av fanatiska, rösthorande kulturella apologeter som inte kan vänta med att demontera vårt europeiska arv för att visa hur kulturellt känsliga de är och som gärna skulle se oss alla leva under sharialag så länge det håller dem vid makten.

Som resultat har vi nu en situation i Europa, om det nu är halalkött för danska skolbarn eller tyska domare som citerar sharia.

Polygami är nu legaliserat i Tyskland nu, bara för Muslimska män så klart, eller en italiensk domstol som tillåter en muslim att brutalt slå sin dotter, fall där vem som helst annan skulle bli fängslade för samma gärningar.

Islamska värderingar importeras nu i parti till Europa och införs på en population till vilken de är ungefär lika välkomna som ett melanom.

Ingen annan religion får dessa privilegier och vissa människor i Europa är så arga på denna smygande islamisering av deras kultur att börjar att protestera mot det när de är tillåtet.

Den 11 september i år kommer protester dock inte att tillåtas i Bryssel, eftersom en fredlig demonstration med avsikt att markera årsdagen av terrorattacken den 9/11 – 2001 med en tyst minut utanför Europeiska Parlamentet har förbjudits av borgmästaren i Bryssel.

Vissa medlemmar ur ”fredens religion” kan reagera våldsamt och vi vill ju inte förolämpa människor som dansar på gatorna den 9/11 då de firar attacken som en glädjens dag, – Det skulle ju vara respektlöst.

Innan nu någon bestämmer sig för att kalla mig rasist eller Islamofob ännu en gång, så kan ni bespara er ansträngningen. Islamofobi är inte längre etiketten av skam det en gång var om det hade varit ett mer ärligt ord.

Tack vare radikal islam och det är öppna hat mot allt vi står för så är att kalla någon i Europa för islamofob mer sannolikt att tas som en komplimang än en förolämpning och våra politiker har bara sig själva att skylla för det eftersom de måste inse är att i Europa avvisar vi oss sharia helt och hållet, inte eftersom det är annorlunda utan eftersom det är barbari.

Ja, vi hade en gång också stympning och ohygglig död i religionens namn, vi kallade det inkvisitionen, men så kom vi till våra sinnens fulla bruk, vågar jag säga det?

Vi blev mer civiliserade, och innan någon påminner mig om att Islam bevarade antika vetenskapliga kunskaper när Europa fortfarande gick igenom dessa mörka tider av inkvisition, ja det är mycket lovvärt men man får ju intrycket av att Islam inte skulle gör det nu eftersom modern Islam, om du ursäktar uttrycket verkar vara mer om att förstöra antika statyer än att bevara antika texter, förutom sin egen gamla text så klart.

Resultatet av det finns för alla att se i vilket land som helst där Islam har kontroll, särskilt i ledande sunni stater som Saudiarabien eller ledande Shia stater som Iran, både barbariska regimer med brutal järnåldersvärderingar och vi vill inte att det i Europa längre.

Jag är ledsen att vara så rasistisk och Islamofobisk och allt det där, men vi har sett hur varje eftergift till Islam är den tunna änden av en ännu större kil som tränger allt längre in i Europa och vi vill inte ha religiösa poliser som patrullerar våra gator, inte någonstans eller för någon.

Vi vill inte ha legaliserad våldtäkt, amputation, stening, halshuggning eller någon av de andra rättsliga uttryck den islamska rättsvetenskapen vill tillföra där en mans ord är värt dubbelt så mycket som en kvinnas, så länge han inte säger att han är hemligt homosexuell naturligtvis, det skulle vara en hake och ett dilemma för domaren som då inte skulle veta vem som ska stenas till döds först.

Vad jag skulle vilja veta från våra politiker om de nu kan avvara ett par sekunder och kliva av gräddsås-tåget är: – När är det dags att sluta visa respekt för Islam?

Kommer det att bli när de tar bort ditt vin och din öl eftersom de ogillar det, skulle det göra det för dig? Eller kanske när din fru är sönderslagen för att hon visat sitt ansikte offentligt, eller kanske du hellre vill vänta tills din dotter är våldtagen och att hon sedan även straffas för att ha blivit våldtagen då hon begått brottet att ha sex utanför äktenskapet. Skulle du visa mindre respekt för islam då eller kommer du fortsättningsvis att vara kulturellt känslig och suga i dig på samma sätt som du suger i dig nu?

För om så är fallet då är mitt råd för framtidens folk i Europa: – Var inte en kvinna och tänk inte ens tanken på att vara homosexuell.

Jag undrar hur lång tid det kommer att ta innan den första europeiska personen faktiskt stenas till döds för äktenskapsbrott och om det blir populärt blir det knappast någon kvar i Frankrike. Där just äktenskapsbrott är det mest vanliga brottet.

Även om det nu är inte riktigt sant egentligen för enligt nuvarande födelsetalsberäkningen kommer Frankrike att vara i majoritet ett Muslimskt land ändå om cirka 50 år. – Men något säger mig att ingen kommer att öppna någon champagne över det.

Övriga världen har sina kritiker om vad som sker här i Europa som vi vet, många tror att européerna är ryggradslösa och jag tror de är rätt.

Ja vi konfronterade Hitler på den tiden men bara efter en hel del påtryckningar. Vi kunde se det komma en mil ifrån, men vi agerade bara när vi inte längre hade någon val och då var det för sent, och vad värre är, de flesta människor som lever i Europa idag har aldrig behövt kämpa för den friheten de åtnjuter, så jag tror att vi har glömt vårt sanna värde och det är just därför våra politiker känner att de kan kasta bort allt billigt till förmån för deras egna eländiga karriär.

Så jag säger: Kulturkänsligheten kan dra åt helvete, vissa saker är viktigare. Fredliga protester och yttrandefrihet är inte förhandlingsbara och alla som känner sig förolämpade av det, kan fan i mig fortsätta med att vara förolämpade då.

Personlig trosuppfattning bör stanna personlig, det har ingen plats i andra människors liv. För århundraden sedan kan religionen ha haft en roll att spela för att upprätthålla social ordning men nu är det ett hot mot samma sociala ordning, det är ett hot mot världsfreden uppriktigt sagt, och jag tror att dess roll allvarligt bör omprövas i alla civiliserade länder. Vi måste devalvera tron som valuta, särskilt här i Europa om vi ska överleva, vi måste sätta stopp för alla religiösa eftergifter.

Låt oss bevisa för världen att de har fel och visa dem att vi verkligen har en ryggrad kan vi sätta ett exempel om hur man får religionens cancer ut det det offentliga livet för gott.

Det kan verkligen behövas, särskilt då till borgmästaren i Bryssel, våra politiker här hemma och deras muslimska väljare som håller dem vid makten…
För tillfället.

9 kommentarer

 • Thomaz Wiberg

  Snälla Björngunnar, artikeln handlar inte om vem som utförde dådet, jag återger vad Borgmästaren i Bryssel har förbjudit och varför ..med min kommentar om saken ..
  Vem som ligger bakom 9/11 kan man skriva en separat artikel om…jag kanske gör det också nån dag …

  Gilla

  • Det handlar inte om 911 utan om praktiskt taget all ondska som drabbar oss.
   Borgmästaren i Bryssels är bara en liten med dock pusselbit i hela bilden, för vad vi vill veta är, om det finns en bild och Isåfall vilka som ligger bakom och vilka syften de har.
   Helt klart ligger de bakom importen av araber och negrer och lika klart är att folk är rädda för att uttala sig, så även du vilket framgår av din kommentar.

   Gilla

   • Thomaz Wiberg

    Jag är absolut inte rädd att uttala mig, det borde klart och tydligt framgå av min blogg och dess innehåll. Att jag begränsar mina svar just här och nu beror på att det du frågar efter hör hemma i en annan artikel eller krönika…jag håller mig gärna till sakfrågan i varje artikel.
    Däremot har du fått mig att redan nu börja spinna på en mer ingående artikel om just 9/11, historien och spekulationerna bakom..rykten, påståenden och teorier …jag tar gärna upp just saken om 9/11 när jag skrivit nåt om just det ….då kan vi ta diskutionen i rätt sakfråga.

    Gilla

   • Det är inte fel sakfråga, du var den som nämnde 911 och jag vill att vi skulle komma fram till varför borgmästaren säger det han säger.
    Förstår man inte händelsen i sig så förstår man inte borgmästaren påbud.
    Själv tycker jag inte det är egendomligt men att det sker i samma mening som muslimer är talande.
    Underförstått vi skall inte döma alla muslimer…
    Men, ju mer man studerar historia desto vanskligare framstår det att massimportera dem, om det nu handlar om religion och Huuuh,!, inte gener, för nämner man det ordet tar fan bofinken.
    Mina egna erfarenheter efter att ha varit i både Turkiet och Israel och jag har ingen egen dålig erfarenhet av muslimer.
    Alla kristna är inte guds bästa barn, om vi tittar på den norske prästen i Knutby te. X.
    Sveriges politiker, kan det bli sämre?

    Gilla

 • Du må har rätt i sak men jag slutade läsa när du skrev att muslimer var bakom 911.
  Du får ta reda på fakta, det räcker för muslimernas del och för dem som utförde Wtcdådet och deras hantlangare i riksdagshuset.

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Du får nog läsa en gång till vad jag faktiskt har skrivit.
   Jag har inte alls skrivit någonstans att muslimer låg bakom 9/11.

   Jag har skrivit:

   ”Den 11 september i år kommer protester dock inte att tillåtas i Bryssel, eftersom en fredlig demonstration med avsikt att markera årsdagen av terrorattacken den 9/11 – 2001 med en tyst minut utanför Europeiska Parlamentet har förbjudits av borgmästaren i Bryssel.

   Vissa medlemmar ur ”fredens religion” kan reagera våldsamt och vi vill ju inte förolämpa människor som dansar på gatorna den 9/11 då de firar attacken som en glädjens dag, – Det skulle ju vara respektlöst.”

   Ingenstans i den texten står det att muslimer ligger bakom dådet…däremot att vissa muslimer kan komma att agera våldsamt…

   Jag begär inte mycket av folk som läser min blogg, men att de har ”basic” läsförståelse och faktiskt förstår vad de läser utan att lägga egna tolkningar i mina ord är önskvärt…Du besitter faktiskt ingen rätt att misstolka eller lägga in din egna tolkning eller dina egna ord i det jag skriver..

   Att kunna läsa en text och se vad som är skrivet är viktigt om man ska kommentera det man läst.. annars blir det väldigt fel…

   Gilla

 • Bra analys! Märkligt att så få av oss reagerar mot de oönskade?
  samhällsförändringarna!

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Ja, det håller jag med om, märkligt är det… men folk är antagligen så itutade nu att de är rasister för minsta motståndstanke..

   Gilla

   • Då vill jag att du talar om vilka det var som sprängde Wtc!
    Tala också om vilka det var som satte igång massimporten av rasfrämlingar och vilket syftet var och är med den importen.
    Du ondgör dig över Hitler som lyckades ena ett av detta efterfrågade folk mycket plågat folk.
    Inquisitionen var inte ond utan helt nödvändig för att sortera ut Marranos , medeltiden var en mycket bättre tid än den livsfientliga do som vi nu tvingas uppleva.
    Det du har helt rätt i är att politiker av alla partier är mutkolvar, liksom EU är deras skapelse, jag antar att de ärliga människorna helt sorterats ut från det yrket.
    Sist var det en ungersk kvinna i SD som inte tyckte det var lämpligt att indikerade folkslag ägde all media i Sverige, utslängd blev hon ur Storebrors parti.
    Så gå till källan av det problem som vi nu alla lider av, vem sprängde Wtc?

    Gilla