Den Europeiska unionens lögner och lagbrott.


 

Den Europeiska unionen orsakar kaos i hela Europa när de snubblar sig fram i den ena självskapade krisen efter den andra utan demokratiskt mandat för något av det de gör.

De nöjer sig inte med att avlägsna valda regeringar och underkänna demokratiska omröstningar vars resultat de inte godkänner. Den Europeiska unionen har nu öppnat Europas gränser för den mest bakåtsträvande och våldsamma kulturen på planeten, en kultur som förkastar varje grundläggande begrepp av mänskliga rättigheter, så vad skulle kunna gå fel?

Dessa invandrare upphörde att vara flyktingar det ögonblick de vägrade att registrera sig för asyl i det första säkra land de anlände till enligt lagen, men EU har vägrat att verkställa den lagen och ta bort alla incitament för länder att kunna övervaka och skydda den yttre gränsen effektivt när de vet att de helt enkelt kan flytta människor på så sätt uppmuntra miljoner fler att komma hit och miljontals fler är nu på väg.

En opartisk observatör som tittar på från rymden kanske tror att människorna i Europa hade tagit farväl av sitt sunda förnuft men det har vi inte.

Vi har tagit farväl av vår demokrati och nu tar vi farväl av vår säkerhet.

EU kunde ha stoppat den här krisen redan från början genom att följa Australiens beprövade framgång med att vända tillbaka båtar och bearbeta verkliga flyktingar redan innan de kommit i land.

Men det var tydligen för mycket sunt förnuft, så istället uppförde man sig med vanlig arrogans och gjorde situationen mycket värre genom att bryta mot lagen.

Jag kan inte betona detta för mycket: EU bryter mot lagen och har på ett effektivt sätt bjudit in hela den muslimska världen till Europa.

Det gör Europa garanterat mer farligt för alla men särskilt för kvinnor, homosexuella och judar. Det garanterar även pengar i fickorna på brottslingar som effektivt tjänar stora pengar på människohandel.

Angela Merkel vill att Tyskland att betala för andra världskriget genom att begå självmord. Hennes galna inbjudan till den muslimska tredje världen innebär att antalet våldtäkter i Tyskland nu skjuter i höjden precis som vi ser våldtäkterna öka lika lavinartat här hemma i Sverige. I själva verket ser vi hur våldtäkterna ökar kraftigt i hela Europa och hon kan personlig ta äran för det.

Alla ni progressiva PK-riktiga galningar med era små ”flyktingar välkomna” skyltar kan även ni ta åt er av den äran.

För trots vad media vill att vi ska tro är de flesta av dessa invandrare ensamkommande unga män och inte barn, och Europas fängelser är redan fulla av muslimska män från tredje världen som inte vet hur man beter sig i ett civiliserat samhälle, så det sista vi behöver är att importera ännu mer av dem, för varhelst muslimska män från tredje världen kommer, dit kommer även våldtäkter, det är en kulturell sak.

Men det är precis vad Europeiska unionen gör, bryter mot lagen för att importera en våldsam misogyni-kultur till Europa som direkt hotar säkerheten för kvinnor och kränker deras mänskliga rättigheter och media står i maskopi med detta.

Om du är en Muslimsk migrant från tredje världen i Europa som har en fallenhet för lite avslappnade våldtäkt då och då, vilket vi vet att många har, kan du tryggt fortsätta att våldta och vara säker på att media kommer att hålla det trevlig och lugnt, de är på din sida.

Hittills har media och polis varit mycket tysta om den epidemi av våldtäkter, barnövergrepp och tvångsprostitution i flyktingförläggningar där saker och ting är så illa att kvinnor och flickor måste sova i sina gångkläder.

Kvinnorättsorganisationer skrev även ett offentligt brev till regeringar i Europa där man kräver separata lokaler för kvinnor för att kunna hålla rovdjur till män på avstånd. – Polisen vill inte tala om alla våldtäkterna eftersom de inte vill legitimera kritik av massinvandring, så ädelt av dem.

Att de i själva verket inte vill legitimera kritik mot att brytalagen är det tyst om men de känner fortfarande ett behov av att varna lokalbefolkningen att inte låta sina barn vistas ute ensamma, inte låta tonårsflickor bära avslöjande kläder och de varna kvinnor att inte att gå till och från tågstationen ensamma om den ligger nära till en flyktingförläggning.

De vet det alla i Europa nu vet, att muslimska män från tredje världen uppfostras från vaggan till att förakta och vara rädda för kvinnor och att behandla dem som underlägsna, och när de kommer till ett civiliserat land i Europa behandlar de europeiska kvinnor på samma sätt eftersom de är för okunniga och ignoranta för att veta bättre, och vi står ut med det eftersom vi är så progressiva och toleranta och medkännande.

Vi gillar inte att prata om det eftersom det kan vara rasistiskt och vi försöker förstå och göra tillägg för dem och den ursäkt för en kultur de kommer från, och vi gömmer oss som ynkryggar bakom tomma ord som integration och mångkultur och applåderar oss själva som sälar för vårt skitsnack om humanism medan Europa blir mer och mer farligt för kvinnor, homosexuella och judar.

Ja i själva verket farligare för alla eftersom med tanke på att den fria rörligheten för människor också innebär den fria rörligheten för jihad, man skulle behöva vara en idiot eller politiker för att inte se vad som kommer.

Islamiska staten hävdar att man redan har tusentals soldater i Europa och mer kommer in varje dag eftersom den europeiska unionens brottsliga försumlighet innebär att Europa inte har några egentliga yttre gränser.
Allvarlig blodsutgjutelse är på väg, ett blodbad som Europeiska unionen är 100 procent ansvarig för, men politikerna med deras personliga livvakter behöver inte oroa sig eftersom det sannolikt inte är de som kommer att mördas.

Den enda anledningen till att något av detta händer är det faktum att Europeiska unionen bryter mot lagen, och om de kan bryta mot lagen varför kan vi inte alla bryta mot lagen? Varför kan inte vi bara göra vad vi vill och ta vad vi vill? -Varför skulle någon respektera lagen när det helt klart inte betyder nånting alls.

Om vi inte stoppar båtarna och inflödet av lycksökare och ekonomiska migranter kommer denna olagliga invasion aldrig att se ett slut, och det är tydligt att EU inte har någon som helst lust att stoppa flödet.

De vill att denna flod av människor ska fortsätta tills Europa med tvång och oåterkalleligt blandats upp med en bakåtsträvande våldskultur som är fientligt inställd till allt humant och demokratiskt vi gör anspråk på.

De importerar barbari, de importerar krig och de visar bortom alla tvivel att de inte är att lita på och Europas säkerhet är i stor fara i deras händer.

Det dags för människorna i Europa att söka asyl från den Europeiska unionen.