Om sanningen ska fram.


Jag har märkt att många människor idag som tidigare skulle ha hänvisat till sig själva som liberala eller på vänsterkanten nu föredrar termen ”progressiva”.

Förmodligen eftersom det låter mer … ja, progressivt.

Men det finns en skillnad mellan att vara liberal och vara progressiv. Jag gillar liberaler, men jag gillar inte progressiva.

Även folk på vänstern är OK om de är rätt sorts vänster, men progressiva ger mig kalla kårar. Progressiv låter som en positiv ord, eller hur? Fullmatat med löftet om den ljusa nya morgondagen.

I själva verket innebär det att röra sig gradvis, successivt, bit för bit, mot ett allt mer reglerat, kontrollerat och mindre fritt samhälle där gruppidentitet övertrumfar allt och varje spontan anmärkning är ett potentiellt hatbrott.

Vi kommer att ha mer och mer jämlikhet, och mer och mer av allas rätt till allt, och när vi har haft all jämlikhet och rätt till allt vi kan tåla, och lite till, så kommer vi att ha ännu mer av det, vare sig vi vill det eller inte.

Det är samma agenda som den revolutionära marxismen, de bara vill göra det gradvis, progressivt. – Du vet, som en sjukdom.

En liberal är en person som kommer att försvara din rätt till yttrandefrihet även när de inte håller med dig. En progressiv är en person som kommer att försvara någon annans rätt att tysta dig eftersom de finner dig och dina åsikter stötande.

En liberal ser värdet i fritt utbyte av idéer och åsikter medan en progressiv ser dessa saker som ett hot mot sammanhållningen i samhället.

Liberaler gör vad de tror är rätt och riktigt. Progressiva gör vad de tror är politiskt korrekt, rätt och fel komma inte ens in i frågan.

Liberaler tenderar att leva och låta leva. Progressiva tenderar att reglera och censurera och lägga sig och störa eftersom progressiva alltid vet bäst för alla. –  – Det är en gåva de tror de har.

För en liberal, är språket ett verktyg. För en progressiv är det är ett vapen, den verkliga innebörden av ord är irrelevant så länge de kan användas som tunga trubbiga instrument för att tysta och slå ner på människor.

Eftersom progressiva betraktar sig själva som de enda sanna skiljedomarna i vad folk bör och inte bör tillåtas att tänka och säga, och de känner sin fulla rätt att högljutt skrika ner yttranden de ogillar så att ingen annan ska få höra dem.

Progressiva studenter är särskilt angelägna om detta, medan en liberal är öppen för en annan synvinkel. – För en progressiv, finns det ingen annan synvinkel.

Om du inte är progressiv måste du vara längst till höger – En populist, och om du har en dunkel bild av islam måste du vara islamofob och rasist. – PUNKT SLUT.

Så vad är du? Liberal eller progressiv? Du kan inte vara både och. De två är motsatser, på samma sätt som förstånd och galenskap är motsatser.

Mångkulturalism är det ultimata progressiva ledordet naturligtvis, en regnbågsfärgad pralin som, liksom alla progressiva ord (Inklusive ordet progressiv) innebär motsatsen till vad det säger.

Det finns inget mångkulturellt med ett islamiskt getto, och här i progressiva Europa har islamiska getton varit den huvudsakliga frukten av mångkultur. Som ett resultat kan judar inte längre vistas i flera europeiska städer utan att attackeras av gäng av muslimska invandrare, men ingen i media vill prata om det. – Det är inte progressiv nog.

Förutom då möjligen Anders Lindberg på Aftonbladet som gärna vurmar för ännu mer mångkultur. Han skulle som progressiv journalist beskriva en oprovocerad attack på en ensam Judisk invånare av ett gäng muslimska ligister (om han rapporterade det alls) som en konflikt mellan samhällen, eftersom han som progressiv journalist inte är intresserade av sanningen. – Om sanningen är felaktig.

Och detta gäller särskilt här i Skandinavien och Sverige vars media är oklanderligt progressiv och därför oklanderligt halal och full av samma typ av kulturhyckleri som fick Pim Fortuyn mördad i Nederländerna och som sedan låtsades vara chockad om det efteråt.

Här i Sverige är pressen direkt subventionerad av den progressiva regeringen för att dölja sanningen och effekterna av den suicidala progressiva invandringspolitiken. De vill inte att folk ska veta att vårt tidigare civiliserade och fredligt land nu är Europas våldtäkt-huvudstad, en situation som förvärras av medias vägran att etniskt identifiera brottslingar eftersom denna information inte är progressiv.

Det kan vara till hjälp för allmänheten, och etiskt rätt och riktigt att ge människor en sann bild av verkligheten, men det är inte progressiv, så det måste vara fel.

Sanningen måste vara fel om sanningen är felaktig. Som en följd av detta är det statistiskt bevisat en av fyra svenska kvinnor kommer att våldtas under sin livstid, och det kan de tacka progressiva journalister för.

Men om du tror att svenska journalister är de progressiva avskum och de absoluta moral-drägg av mänsklighet som de är, så är du naturligtvis helt korrekt.

Men säg nu välkommen till ett par nya utmanare från andra sidan bron i Danmark.

Du kommer inte ha hört talas om den här historien var som helst i media eftersom man är alltför upptagna med att gräva upp kändisskvaller för att göra något verkligt för att skydda yttrandefriheten, medan människor som gör något verkligt med stor risk för sin egen säkerhet, rutinmässigt skildras i media som extremister och hatare.

Men vem är extremist? En man som uttrycker en icke-våldsam åsikt, eller den så kallade journalist som jagar honom genom gatorna i hopp om att kunna identifiera och tala om var han finns, för en framtida islamisk mördare?

För en tid sedan när den danske fritänkaren Lars Hedegaard tvingades flytta från sitt hus efter ett mordförsök precis vid hans ytterdörr av en islamisk fanatiker, följdes flyttbilen av ett par  principlösa skitar till skadedjur som äckligt nog visade sig vara en journalist och en fotograf som ville avslöja hans nya adress, men som endast hindrades från att göra så, när de stoppades, TVÅ gånger av polisen.
Och de var upprörda över händelsen de också, som om polisen på något sätt förhindrat rättvisan i de progressiva journalisternas jakt på ett scoop.

http://www.expressen.se/nyheter/lars-hedegaard-blev-beskjuten-vid-hemmet/

Senare blev Lars Hedegaard även dömd att betala 10.000 kronor för att ha KRÄNKT personen som försökte mörda honom då han hängde ut denne med namn efter dådet.

https://www.b.dk/nationalt/lars-hedegaard-doemt-for-at-kraenke-mistaenkt-attentatmand-her-er-dommen

Är jag den enda som tycker att dessa två ynkedomar till journalister bör vara de som sätts i fängelse för vad de försökte göra?

Åtminstone borde deras bilder och namn ha varit på framsidan på varenda tidning i den fria världen. – I stället fick vi ingenting, knappt en viskning.

Om inte för internet, skulle ingen ens veta att denna skandal ägt rum.

Men vi vet allt som finns att veta om varje kändis som med nån sorts huvudlös vettlöshet uttalar sig i media om de mest bisarra saker (som de naturligtvis inte själva behöver leva med).

Yttrandefriheten har blivit en mycket farlig verksamhet i Europa, och media är på fel sida. – I slutändan, vad är det att säga om så hätsk och oansvarig mentalitet?

Kanske finns det ett ord på danska som skulle göra rättvisa till två sådana fult sinnade avkommor av mänsklig skräp, jag kan inte tänka mig ett nog starkt ord ens på svenska. ”Kackerlacka” räcker liksom inte riktigt. Det är en grov förolämpning mot kackerlackan, som är ädelt i jämförelse.

På engelska skulle jag nog använda ord som: Scumbag, scuzzbucket, slimeball.
Men inte ens något av dessa ord kommer ens nära.

Ah, naturligtvis! NU kom jag på det, gjorde inte du? – Progressiv.