När grisar flyger!!


flygande gris

Ibland måste man bara skratta, även när man inte vill.

Som ni kanske vet, så är våra ”vänner och allierade”, saudierna värd för en kartell islamiska diktaturer kallat OIC (det är organisationen för islamiska brottslingar för vanliga dödliga som dig och mig) som i åratal har gjort sitt bästa för att utrota demokrati och yttrandefrihet genom det stående skämt och rasistiska tredje världen påtryckningsgruppen vi känner som FN.

De sa att de hade gett upp sin kampanj förra gången det röstades ned av den civiliserade världen, men det har visat sig att de ljög som vanligt, och Saudi är nu igång med att planera och driva ännu en gång frågan för en global hädelselag som ska kriminalisera all typ av kritik mot islam som rutinmässigt lämnar tusentals män i muslimska länder med inget annat alternativ än att starta upplopp, döda människor, och våldta kvinnor.

Och, naturligtvis, gör detta oundvikligen att resten ser på muslimer som skurkarna i världen och så kan vi ju inte ha det, så en lag som förbjuder all kritik måste genast till. Man skulle behöva ett hjärta av sten att inte sympatisera med de stackarna, eller hur?
– Och sympatiserar gör vi ju, naturligtvis.

Självklart, det ju det sista vi vill göra här i multikulturella PK liberala västvärlden är ju att förolämpa den känsliga balansen i regimer där mord och lemlästning av sitt eget folk kallas rättvisa. Det är självklart att vi helt konsumeras av förödande skuld vid blotta möjligheten att orsaka den minsta kränkning mot en brutal ideologi som föraktar allt vi står för.

Men ja, det är bara det att efter två decennier av obeveklig islamisk kulturterrorism, med allt gnäll och klagomål och där vi kallas rasister om vi protesterar, så börjar det äntligen gå upp för många av oss att det fria ordet är nu det enda som håller den kloliknande hand Islam är, från att sluta sig runt våra halsar.

Tyvärr, även hur kränkande det än är, skulle vi riktigt gärna vilja kvarhålla det absolut nödvändiga fria utbytet av idéer och åsikter som har gjort den västerländska civilisationen den mest framgångsrika på planeten, och som har gjort den så oändligt överlägsen på alla sätt jämfört med den islamiska så kallade civilisationen att de kan lika gärna vara på olika planeter, och många av oss önskar uppriktigt att de var så  – med all respekt.

Vi önskar ju också att våra ”vänner och allierade” skulle växa upp och accepterar att deras djupt obehagliga religion är bara heligt för dem, och det är så det kommer förbli. För resten av oss, är det fria ordet långt mer heligt, eftersom när det angrips så är det så mycket mer på spel än bara känslor.

Jag är inte alltid så stor på känslor i övrigt, men jag tycker att det är särskilt svårt att bry mig om de känslor som yttras av människor som är mer förolämpade av ord och bilder än de är av våldsam förföljelse av verkliga människor i namn av sin religion.

När man tänker på de saker som de kunde vara förolämpade av, om de hade ett uns av mänsklig anständighet, som mord, våldtäkt och stympning av kvinnor och flickor i den muslimska världen, men det verkar inte påverka dem alls, men de vill att vi ska passa på vad vi säger så vi inte sårar deras känslor.

Om jag inte visste bättre skulle jag svära på att de hade ett sinne för humor.

Vad som inte är så roligt, naturligtvis, är att här i Europa har de redan lyckats få flera personer åtalade som brottslingar bara för att de berättar sanningen om deras religion, eftersom de finner sanningen om sin egen religion kränkande.

Tja, åtminstone har vi något gemensamt.

Sanningen om deras religion är att våra ”vänner och allierade” tror att om de kan utnyttja vår egen självdestruktiva liberala kultur och neutralisera yttrandefriheten, om de kan förgifta öppen diskurs vid källan och därmed förfalska alla andra friheter, så kan de lamslå vårt samhälle på en grundläggande nivå, – och de har faktiskt helt rätt där.

Men det kan bara ske om vi låter det hända, och om vi är ryggradslösa nog att fördöma våra barn och barnbarn till en värld som är mindre fri än den vi föddes in i, helt enkelt att undvika att kränka ett gäng, slingrande religiösa fascister, då kommer historien med all rätt att fördöma oss som generationen av ynkryggar och judas som sålde ut civilisationen. – Lyckligtvis har de senaste tjugo åren av islamisk mobbning väckt upp många av oss till att se att detta inte kommer att tillåtas.

Det fanns en tid när vi tog yttrandefrihet ganska mycket för givet i väst, men inte längre. Vi har sett hur lätt det kan skäras bort, och vi har kommit att förstå hur bräcklig yttrandefriheten är, och hur mycket som står på spel. Och det är helt och hållet tack vare den nuvarande generationen av permanent förolämpade islamiska kultur-terrorister.

Det är tack vare deras obevekliga kampanj för att försöka utrota yttrandefriheten som det fria ordet, ironiskt nog, nu aldrig kommer tillåtas att dö, inte i en uppsjö av krokiga FN-resolutioner och inte i en miljon tillverkade upplopp.

Det är större chans att grisar bokstavligen kommer att flyga! Även om långt ifrån Saudi Arabiens luftrum, hoppas jag, eftersom det skulle vara onödigt respektlöst våra ”vänner och allierade”, särskilt om de råkade vara gay grisar.

Tänk bara vilket välkomnande scenario det skulle vara i världens mest andäktigt homofobiska, jag menar islamska rike.

Men jag antar att det kanske skulle bero på hur många grisar vi pratar om. Om det är bara en handfull, skulle vi förmodligen undvika en diplomatisk incident, men om vi pratar om miljoner, eller kanske (Gud Förbjude) miljarder homo grisar som flög lågt i formation över Saudiarabien som en stor skadlig flottilj av inkontinenta zeppelinare som utplånar solen.

Tja, jag tror inte att det är något någon vill se, så jag föreslår att det ögonblick dessa svin blir luftburna att någon skulle vara där för att fånga upp dem, och styra bort dem från våra ”vänner och allierade” och undvika onödiga obehag.

Nu har ju dessutom detta rike av lättkränkthet valts in i FN´s organ för mänskliga rättigheter och kvinnorätt… en oxymoron som på alla sätt strider mot allt förnuft och man undrar ju givetvis hur detta kunde ske…

Svaret är inte alls svårt att förstå, det handlar om OLJA, makt och petrodollar. Den universella valutan för all olja i värden och grundpelaren i världsekonomin.

Vi är helt enkelt utsålda för ”några få dollar mer”