Mitt hjärta blöder !


bleeding-heart-shirt-women-s-t-shirt-by-american-apparel

Jag fick häromdagen ett meddelande från en kär vän på Facebook. Hon har en vän i sin tur som kommit i kläm med myndigheter och försäkringskassa.

Jenny Tidemo och hennes dotter som båda lider av ärftlig kronisk genetisk sjukdom har blivit utförsäkrade och står nu helt utanför samhällets skydd och hjälp. Hon skrev på sin Facebooksida om sin historia och jag blev chockad över hur hon behandlats av myndigheter. Läs hennes historia på Facebook här nedan.

Ett alternativt media: Svenska Dissidenter har snappat upp Jennys historia och skrivit en artikel om henne. Den kan du hitta här: http://svenskadissidenter.se/jag-har-fatt-nog-av-fornedringen-en-kronika-om-det-svenska-skyddsnatet/ 

Det gör mig så ont att se en historia som det här, i Sverige idag..

Det öses enorma summor pengar på den ”nya” befolkningen från ”fredens religion” så till den grad att sjuka och behövande Svenska människor bokstavligt talat offras tio deras fördel, nästan varje dag ser vi hur gamla, sjuka, handikappade och behövande renas ut ur systemet och lämnas åt sitt öde, ett öde där många väljer att ta sina liv.

Senast tog en 90 årig man sitt liv då han nekats vårdplats, och för inte så länge sedan tog en pappa sitt liv i sin källare efter att Försäkringskassan nekat honom vård och ekonomisk hjälp och istället klippte av alla band och utförsäkrade honom, med orden att han var för lat för att arbeta ..

Det synes mig att vårt eget skyddsnät nu används emot oss, vår regering, våra myndigheter tar medvetet livet av människor genom att neka dom det skyddsnät de betalat för.

Jag har kontaktat Jenny och försöker hjälpa henne, med alla medel jag kan. Hon har för mig kunnat styrka sin berättelse till 100 procent och jag vet att hennes historia inte är helt unik idag..många är drabbade.

Jag har skänkt henne ekonomiskt stöd och försöker hjälpa henne med att nå ut till fler människor för att få ut den här historien. Hon riskerar snart att förlora sin bostad.

Hon kan inte ta emot hjälp direkt, då sociala myndigheter har full koll på hennes konton och alla eventuella inkomster så jag ber er som vill hjälpa Jenny att kontakta henne, läs hennes historia och de inlägg som finns, om ni vill hjälpa Jenny, så har jag satt mitt eget Swish till förfogande, ni kan hjälpa henne genom att swisha ett bidrag till mig, hon har godkänt detta på sin Facebooksida. .. Jag kommer se till att hon får alla bidrag kontant i handen och på sätt se till att inga bidrag tas ifrån henne… ni finner mitt Swishnummer i flödet av svar på henne inlägg, där hon även bekräftar att hon litar på mig.

Jag hoppas detta når ut till godhjärtade människor, alla bidrag stora som små hjälper .. även en tia kan göra skillnad ..