Jag är kränkt av Islam!


Om du är en person som anser att muslimer har all rätt att vara kränkta av västerländsk kultur, så bör du sluta läsa redan här. – Visst kan Muslimer ha rätt att bli kränkta av vår hemska ickemuslimska kultur och våra seder, men då går det bra att stanna kvar där man kom ifrån.

Allt jag säger till kränkta muslimer är, gör oss alla en tjänst och hålla det för dig själv eftersom ingen gillar en lipsill.

Men nu tänker jag att jag kanske har haft fel om detta och det och kanske bör vi alla vara mycket mer kränkta så ofta som möjligt för att helt omfamna denna nya kultur av reflexmässig kränkthet och ge det all chans att fungera.

Vi i väst har ju många fler anledningar att bli förolämpade av ”fredens religion” än den har, att bli förolämpad av oss.

Jag känner mig kränkt av själva begreppet ”fredens religion” som jag betraktar som en mycket större lögn än något annat vidskepligt nonsens om flygande hästar eller änglar i grottor.

Jag tycker också den Islamiska attityden till kvinnor, homosexuella, judar, icke-muslimer och ateister är djupt kränkande och jag vill understryka hur kränkande jag finner det. Om jag får.

Jag tycker det är förståndsöverskridande, själsligen sönderfrätande och oförlåtligt kränkande! – Var ansöker jag om min ersättning?

Jag vill göra det klart att jag bara känner mig kränkt av Islam eftersom jag känner mig kränkt av grymhet, intolerans och förtryck. Om Islam inte var grym, intolerant och förtryckande, Ja, då skulle jag inte vara lika kränkt som jag är.

Självklart skulle jag fortfarande vara något förolämpad eftersom Islam fortfarande skulle vara påträngande, konfronterande, krävande och hotfullt. Om det inte var påträngande, konfronterande, krävande och hotfullt, skulle jag inte vara lika kränkt som jag är.

Självklart, skulle jag fortfarande vara något kränkt av dess löjliga superkänslighet för kritik och naturligtvis den cyniska manipuleringen av språket. Inte att förglömma!

Så ja, jag känner mig kränkt av Islam på så många sätt att du verkligen inte vill veta det.

– Åh, vill du? Oh ok. Ja, var ska man börja då? 

Jag känner mig kränkt av en religion som anser den kvinnliga hälften av mänskligheten som medfödd underlägsen och bristfällig, och jag känner mig kränkt av att vi alla låtsas som om så inte är fallet när vi alla banne mig vet att det är så och kommer förblir så tills vi göra något åt det, eftersom ingen annan kommer att göra nåt åt det.

Jag är kränkt av att jag lever i ett samhälle där en liten flicka kan tvingas gå runt överallt i en svart säck, är det religionsfrihet eller är det barnmisshandel? Och exakt, vid vilken punkt övergår det från religionsfrihet till barnmisshandel? Utan att den katolska kyrkan är inblandad.

Jag känner mig kränkt av att Sharia-domstolar i Europa tillåts behandla kvinnor i lag som mindre än fullt mänskliga och de tusentals könsstympningar, som inte en enda någonsin har bestraffats trots att det bär teoretiskt fängelsestraff, och jag är förolämpad och generad i lika hög grad av den öronbedövande tystnad om dessa frågor från progressiva västerländska feminister som tycker att vi inte bör tvinga på muslimska kvinnor våra värderingar eftersom det är en uppgift för Muslimska män.

Jag är kränkt av att någon som bränner en Koran kan komma att dömas till fängelse, men om de bränner en bibel blir de det inte.

Jag blir förolämpad när Saudi-finansierade islamiska skolor använder böcker som lär ut våld och hat och inte omedelbart stängs ner och alla anslutna till skolorna blir utvisade med omedelbar verkan.

Jag blir kränkt av att vi tillåter extra onödig grymhet i slakterier för att tillgodose Islamiska vidskepelser och att vi sedan tillåter att köttet säljs och utfodras till våra barn i skolor utan föräldrarnas vetskap eller samtycke. Eftersom vi lärt oss den hårda vägen att om vi inte gör saker på det Islamiska sättet, så blir det problem.

Jag känner mig kränkt av det!

Jag är kränkt av att bokförlagen vägrar röra vissa böcker eller att media inte återger bilder i media utan att pixla, eftersom de är rädda för muslimskt våld och jag känner mig dubbelt kränkt av vårt samhälles fega underförstådda godkännande av detta.

Jag är personligen djupt kränkt av någon som tycker jag är dum och som tror att jag skulle bry mig det minsta dugg om deras noggrant tillverkade känslor, speciellt när det gäller den kulturella terroristens favoritord ”Islamofobi” som är den Islamiska koden för yttrandefrihet, sekulär demokrati och sunt förnuft.

Jag är kränkt av att den som talar för dessa saker sannolikt betraktas som en Islamofob och i förlängningen en rasist eftersom Islam tydligen är en ras, en ras av ganska skiftande etnicitet måste sägas. Men om du pekar ut det, kommer du garanterat att kallas en Islamofob och rasist.

Men vi vet alla att rasism drivs fram av rädsla och osäkerhet som manifesterar sig i sådant som intolerans, överhöghet och separatism. Just de kvaliteter som vi har kommit att förknippa med religionen av permanent kränkthet.
– En religion som gillar att påpeka hur alla andra är psykiskt sjuka.

Om Islam är en ras, och antingen är den det eller inte , låt oss bli klara med hur vi ska ha det i den frågan. Om det är det, så är Islamisk överhöghet rasism och Islam är den mest rasistiska ideologin på planeten. Däremot, om det inte är en ras, så är att kritisera Islam inte rasism.

Så hur ska vi ha det? Är Islam en Ras eller inte?

Svar kan skickas på vykort till rasisterna Stockholms-moskén, en institution som du säkert inte kommer att bli förvånad av att höra kränker mig.

Jag är verkligen kränkt när jag som ofta hör om en gästande predikant i Moskén som öppet uppmanar till mord på homosexuella och inte omedelbart arresterades och deporterades med en rejäl smällare uppkörd i röven.
– Kränkt till graden av slaganfall.

Och jag blir omåttligt förolämpad av att Islam inte erkänner yttrandefrihet såvida inte du predikar mord på homosexuella och oliktänkare, då kan du ha så mycket yttrandefrihet du vill i säker vetskap om att ingen Muslim, extremist eller moderat kommer att kalla dig för vad du verkligen är. En vilde och en komplett galning!

Men om du talar för frihet, mångfald, jämställdhet och verkliga mänskliga rättigheter, är du garanterad att bli klassad som rasist och en Islamofob och du garanteras också att hotas med fysiskt våld.

Jag blir kränkt av sånt!

Och om du inte tar anstöt av det eller om du låtsas att inte bli kränkt, eftersom du inte vill väcka anstöt, då ÄR det något allvarligt fel på dig! 

Inget illa menat!

8 kommentarer