Hur man verkligen retar upp den progressiva PK-Eliten!


Jag har blivit tillsagd att gå lite lättare fram när det gäller mina aggressioner mot progressiva PK människor.

”Du kommer inte att ändra någons åsikter genom att förolämpa dem, har man sagt till mig.”

Och det är säkert sant, men man kommer inte att ändra deras uppfattning genom att inte förolämpa dem heller, så vad är egentligen skillnaden?

Att prata politik med en PK-aktivist är som att prata religion med ett Jehovas vittne, om man inte tar det för det skämt det är, kommer man bara köra huvudet rätt upp i väggen.

Eftersom progressiv PK-elit bara hör vad de vill höra och vad de är fast beslutna att höra, oavsett vad som faktiskt sägs, när du klart och otvetydigt förespråkar ett sekulärt samhälle eller demokrati eller yttrandefrihet eller andra civiliserade värden, så kommer progressiva PK-öron bara att höra fördomar, hat, rasism och främlingsfientlighet.

Särskilt rasism, eftersom det är vad de behöver höra, annars skulle de vara tvungna att adressera argumenten och exponera sin skamlösa dubbelmoral. På detta sätt kan de istället attackera din karaktär, vilket ju är vad de alltid gör, och dessa människor bör man ju inte förolämpa. Eller hur?

Men om du nu verkligen vill förolämpa en progressiv PK-aktivist, och uppriktigt sagt har jag ännu att träffa någon utanför den progressiva PK-bubblan som inte vill förolämpa dom, så vet du förmodligen redan att ett bra sätt att göra det är att berätta sanningen när sanningen är felaktig.

Det är verkligen den ultimata skymfen, och naturligtvis ju mer felaktigt desto bättre.

Detta om du känner för att vara lite rättvis i all rättvis ära, eftersom de oftast har enorma problem med att bara bearbeta informationen, så barnsligt hängivna är progressiva att de tror att vad de tror ska vara sanningen, men som naturligtvis inte är det, och aldrig kommer att vara det heller.

Så till exempel, (trigger varning nu till alla progressiva här, kanske du vill anta det normala förfarandet vid denna punkt och sätta fingrarna i öronen om du inte redan har gjort det), kan du börja genom att peka ut för dem att alla kulturer inte är lika, att de inte är ens i närheten av att vara lika och att det bara är någon som har blivit hypnotiserad som skulle tror de var lika.

Du kan sedan lägga till att det är fullt möjligt för personer med svart och brunt skinn att vara rasister.

De kommer naturligtvis att hata detta, eftersom de är progressiva PK-aktivister och därmed tror att om någon har en mörkare hudton, då är all kritik riktad mot något de säger eller gör ett högerextremt hatbrott, särskilt om de talar eller beter sig på ett sätt som inbjuder till löje och förakt.

Ett annat bra sätt att få den progressiva PK-följaren att ilska till ordentligt är att berätta för dem att ingen har rätt att censurera någon annans åsikt oavsett hur kantstötta deras känslor kan ha blivit. Det händer ingenting när man får sitt ego lite tilltufsat, det är ju inte precis så man får lepra av det.

PK eliten kommer verkligen att hata detta, eftersom de är mer benägna än någon utanför en religion att tro att dina och andras tankar och åsikter är föremål för deras moraliska jurisdiktion. – Sådant som en normal person kanske inte skulle hålla med dig om, kommer en progressiv utveckla till något som måste ogillas fullständigt.

För en progressiv PK-följare är det aldrig tillräckligt att helt enkelt ogilla eller att inte hålla med andras åsikter, dessa åsikter måste förbjudas och du måste med alla medel tystas. – Och när du inte tystas är det något som verkligen tycks irritera dem mer än något annat, så det är alltid värt att gnugga in det ordentligt varhelst du kan.

Ytterligare ett ypperligt bra sätt att förolämpa dessa pseudo-liberala idioter, är att berätta för dem att, motsätta sig en federal diktatur i Europa har ingenting med rasism eller främlingsfientlighet att göra och att endast en skadad och paranoid person skulle tro något annat. Det är nåt som verkligen får deras skadade och paranoida sinnen i svall.

Skulle du nu verkligen vilja ge dessa självgoda efterblivna idioter slaganfall med raseri, så ska du helt enkelt peka på Mellanöstern och berätta för dem att det så kallade palestinska problemet är själv-skapat och drivs helt av det råa arab-muslimska judehatet som får stöd av de muslimska heliga skrifterna.

Och för att sedan sätta lite extra stark krydda på det hela, kunde du lägga till att Israel inte är en apartheidstat till skillnad från några av sina ociviliserade grannar och att BDS-rörelsen (Bojkott, Desinvestering och Sanktioner) är en giftig kulturell terroristgrupp full av härsken antisemitisk vänster-fascism, och det är att uttrycka sig vänligt i sammanhanget.

Naturligtvis är det så med religionen med särskilda behov, att allt du säger potentiellt förolämpar de progressiva PK-apostlarna, och att skylla på Islam för någonting alls är självklart helt uteslutet.

Men eftersom Islam har så mycket att skyllas för, skapar detta en typ av kognitiv dissonans i den progressiva PK-hjärnan, som vi vanligtvis förknippar med religiöst troende och fanatiker.

När verkligheten inte kan vara i fyrkant med dogmen, hamnar de på något sätt i en tro på båda delar och ser ingen motsägelse eller skillnad mellan verklighet och dogm, så den progressiva PK-eliten kan mycket väl se att Islam är ett massivt problem i väst.
– Men det kan inte vara så, så då är det helt enkelt inte så.
– Tra-la-la!.. och så stoppar man fingrarna i öronen…

Det är ett sådant olyckligt mentalt tillstånd att det är svårt att inte sympatisera med dem men lyckligtvis inte omöjligt. Så du kan nu fortsätta med att berätta för dem rent ut att Islam är ovälkommet i väst eftersom muslimer själva har gjort det ovälkommet och att det är progressiva självupptagna idioter som dem själva som har hjälpt till med det.

Du kan sen lägga till att Islam är ett allvarligt hot mot allas frihet, särskilt mot kvinnor, judar och homosexuella och att Islam inte har tillfört det västerländska samhället nånting alls av värde.

Allt Islam lyckats med är att ta, parasitera och klaga och orsaka problem vilket har gjort oss andra mindre toleranta, mindre civiliserade, mindre säkra och mindre fria.
Och att om vårt samhälle alls ska överleva med dess kärnvärden intakta, värden såsom yttrandefrihet, frihet av identitet och massor av andra väsentliga friska civiliserade friheter då måste Islam kraftigt och specifikt lagstiftas ut ur alla offentliga inflytanden i alla västländer, permanent! – För allas skull, för tolerans, mångfald och respekt.

Och glöm heller inte att nämna att det bedrägliga propaganda-begreppet Islamofobi inte är ett riktigt ord, utan en oxymoron som inte ger fenomenet någon betydelse alls och alla som använder ordet är en förrädare mot hela mänskligheten.

Detta borde verkligen sätta skruv i den progressiva mentalt trasiga PK hjärnan!

Nu ska du naturligtvis vara medveten om att om du säger dessa saker kommer du omedelbart få ner en lavin av kränkande övergrepp över dig, men var bara lugn, detta är en väsentlig del av hur man behandlas av den progressiva PK-eliten.

Du kommer snabbt få klart för dig att dessa övergrepp på din person är allt de har, och när du tänker på det förnekande och det eländiga moraliska vakuum som kommer från dessa desperata kulturmarxistiska nyttiga idioter, så är det svårt att föreställa sig..
– en högre komplimang eller en mer spektakulär underskrift på din framgång.

5 kommentarer