Sverige är inte skonat från terror.


1td

Nu har det alltså hänt, det vi varit rädda för: Vi blev  utsatta för en terrorattack. Det var inte oväntat och många har varnat, försökt upplysa och informera om vad som är det oundvikliga resultatet av den flata migrationspolitik som förts.

Jag läser medias rapportering, jag ser bilderna på en lemlästad kropp sliten i 3 bitar. Jag läser om den 11 åriga flickan som var försvunnen och som sedan rapporteras som en av de omkomna i attacken. – Vad hade hon gjort för ont?

Vi får veta att en ”galen” ensam man har gjort detta, media och politiker vägrar ta sitt ansvar – igen. 2014 ansökte han  om uppehållstillstånd i Sverige, vilket avslogs i juni 2016. I december uppmanades han lämna landet och i februari 2017 överlämnades ärendet till polisen. han avviker dock och mot slutet av februari blir han efterlyst.

I sociala medier har mannen uttryckt sympatier för muslimska grupper som Islamiska staten, Hizb ut-Tahrir och al-Nusra. På Facebook “gillar” han även ett flertal muslimska sidor och grupper. Han är nu anhållen på sannolika skäl, den högre misstankegraden, misstänkt för terrorbrott genom mord.

Här finns också eventuella paralleller till Ikea-morden. – Har han gjort detta för att få stanna i Sverige?

uzbek3-feat

Uzbeken: Akilov Rahmat

Varför har han inte avvisats från landet tidigare? 

Den lama politik som förs är den direkta orsaken till att detta kunnat ske och vi vet vem som är ansvarig för den. Men är det någon som avgår, eller fokuserar på hur detta kunnat ske? – Nej knappast.

Vi uppmanas nu att ”tänka rätt”, kärleksbomba främlingar och agera i antirasistiska manifestationer. Vänstern och feministerna skriker redan om hur SD kommer vinna på denna attack och hur hemskt DET är. Uttrycken för hur hemsk attacken är är något mer sparsamma i samma kraftfullhet. Men jag ser inga SD:are eller så kallade ”högerextremister” sitta och hurra över att SD skulle vinna mark på detta illdåd, de politiska växlarna verkar uteslutande komma från ”fel” håll.

Hur kunde mannen kapa en lastbil som höll på att lasta av, sedan köra bilen i vansinnesfart genom Drottninggatan, krascha in i Åhléns utan att någon sett eller bevittnat att han klivit i eller ur bilens förarhytt, men ses uppträda misstänkt långt senare i MÄRSTA?

Och hur var det med skottlossning vid Fridhemsplan? Medias försök att piska upp stämningen. – Visade sig vara ”Fake News”

Det är dags att politiker och journalister tar sitt ansvar och ställs till svars nu!!