Progressiv Feminism – Horor till Islam!


 

Om du i likhet med mig vill leva i en värld där män och kvinnor är helt lika inte bara i teorin men i själva praxis också då måste du vänja dig vid att kallas rasist av kvinnor som kallar sig feminister, progressiva feminister för att vara exakt, eller tredje vågens feminister som de är ibland kallas nu.

Personligen är jag glad att kallas en massa fula namn om det hjälper att på något litet sätt dra uppmärksamhet till det uppenbara faktum att progressiva feminister är förrädare mot sitt kön.

Det är helt och hållet tack vare deras giftiga inflytande att när det kommer till Islam går orden feminist och hycklare tillsammans lika smidigt ihop som orden kuklös och jihad.

Kan jag säga så? Jag frågar eftersom jag läste nyligen att en ökänd grupp av hårdföra progressiva feminister med alla skruvar lösa, har värvats för att hjälpa till med att censurera sociala medier och slå ner på yttrandefriheten som är så stötande på människors känslor så jag skulle måste nog vara försiktig med vad jag skriver numera.

Alla vet vi att feminismen har blivit moraliskt korrumperad av fega progressiva feministers vägran att konfrontera det största hotet mot kvinnor i världen idag.
– Det muslimska kvinnohatet.

Jag säger det igen för er flickor som fortfarande har fingrarna i öronen.
– Det muslimska kvinnohatet.

Vi vet alla att ni vill ignorera det, ni kunde inte ha gjort det mer självklart.
Men det skulle vara trevligt om ni bara då och då kunde säga något kritiskt om det bara för att försäkra oss om att ni inte riktigt helt är de principlösa hycklare vi alla tror att ni är. – Inget illa menat!

Det verkar som om den enda gången progressiva feminister gör något väsen av sig om muslimskt kvinnohat är när de skriker åt folk och kalla dem rasister för att de motsätter sig det muslimska kvinnohatet.

Men progressiva feminister är inte verkliga feminister. Det finns fortfarande en del verkliga feminister kvar, det är bara det att deras röster inte hörs så mycket eftersom de tenderar att berätta den obehagliga sanningen om Islamisk invandring och dess konsekvenser för kvinnor, och ingen vill höra talas om detta.

Så det är fingrar i öronen och ”rasist, rasist, alla män är våldtäktsmän” som skanderas av den progressiva feminismen, som hörs istället.

En sak som progressiva feminister älskar, är att utmana patriarkatet så länge det inte är det muslimska patriarkat som behandlar kvinnor som ägodelar.

Du får inte utmana det, för då är du en rasist.

Om någon annan utmanar det bör du kallar dem rasister och kvinnohatare om de svarar tillbaka, och du tror att du kan komma undan med det.
– Så länge det inte är en muslimsk man så klart!

Eftersom muslimska män inte kan vara kvinnohatare eller rasister då det skulle vara rasistiskt. Muslimska män står nämligen i toppen av progressiv känslohierarkin av orimliga överkänsliga människor som man alltid måste komma överens med och aldrig förolämpa, det gäller då särskilt de med stora ohygieniska buskiga skägg.

De ligger högst upp på toppen av högen av de pojkarna, och de står även högt över alla högljudda svarta lesbiska kvinnor om du nu kan tro på det.

Detta innebär naturligtvis att regeln nummer ett om progressiv feminism är att du aldrig någonsin ska uppmärksamma den svåra situationen för kvinnor i den muslimska världen som missbrukas och förföljs varje dag av muslimska män.

Kvinnor och flickor som med våld gifts bort med äldre män och straffas om de bli våldtagna, då det är deras fel när männen inte kan hålla kuken i byxorna.

Och vad du än gör så prata inte om de tusen kvinnor i Pakistan som mördas varje år av medlemmar av sina egna familjer. Om du gör det är du en högerextremistisk rasist och du kommer att uteslutas från den progressiva bubblan, supéinbjudningar kommer snabbt att sluta komma och sedan kan du lika gärna begå självmord.
– om du inte har något emot att jag säger så.

Det progressiva förräderiet om islamiskt kvinnohat är så total att vi bevittnar den verkliga feminismens död.

Det är nu en sådan total brist på trovärdighet att ingen tar det på allvar längre. Feminismen ses nu endast som ett lekhage för lipsillar och mobbare. Censurerande, småsinta och självupptagna harpyor som hatar att vara kvinnor och som vill att alla andra ska kompensera dem för det.

De är inget annat än oförbätterliga horor till islam och i synnerhet till muslimska män som de så ivrigt försvarar på bekostnad av kvinnors rättigheter, det är som om de har en ohälsosam önskan att bli dominerade av muslimska män.

Jag menar inte att de nödvändigtvis är attraherad av dem, de föraktar dem förmodligen så lika som de föraktar alla män, men naturligtvis som de progressiva de är, föraktar de sig själva ännu mer för att vara så rasistiska om det och omedvetet vill de straffas för det.

Det är den enda förklaringen för deras beteende som verkar ha mening så antagligen kunde en islamisk invasion av Europa inte ha kommit vid en bättre tid eftersom ingen vet hur man straffar en kvinna som en man från den muslimska tredje världen, som säkerligen är den mest otillräckliga mänsklig varelse på denna planet.

Uppfostrad av sin mor till att inte ha någon som helst respekt för eller visa hänsyn till kvinnor och för dum och självisk för att veta bättre.
Hans horisont börjar i slutet av hans penis där hans hjärna ligger.

Naturligtvis säger jag inte att alla är såna, jag vill ju inte vara någon form av rasist, jag är säker på att det bara är några få dåliga äpplen av alla de som importerats från ”dåligt äpple landet”, landet för våldtäktskultur.

Och miljontals fler dåliga äpplen är på väg! Ni lyckliga damer!

Vem kommer att stoppa dem? Grekerna? Och snart när Europa översvämmas uppifrån och ner av tredjevärlden muslimska ”dåliga äpplen” så gör de vad de gör bäst, de gör sig själva grundligt ovälkomna.

Sen kan progressiva feminister med sina ”flyktingar välkomna” skyltar finna ut den hårda vägen när det är för sent, att vad de önskade är inte är vad de egentligen ville ha. När kvinnors säkerhet och frihet i Europa så småningom blir så begränsade att de på ett effektivt sätt förpassas tillbaka till skuggorna.

Det blir mycket olyckligt, men vad kan vi göra om tredjevärlden muslimska män insisterar på att obeslöjade kvinnor ber om att bli antastade, vilket är precis vad de gör.

Vem kommer att protestera mot det? Bara en rasist med säkerhet, eller en högerextrem hatmånglare.

Absolut inte en progressiv feminist, hon vet sin plats!

RELATERAT INLÄGG: Förbannelsen av progressiv feminism!

3 kommentarer