Sverige – Ett land av dårar!


Rape

Sveriges politiker har inte rätt om mycket, men man får intrycket av att de tror sig vara en förebild för resten av världen, och de har de rätt i.

Deras något bisarra beslut att ganska nyligen erkänna ”Palestina”, ett land som inte finns, är ganska gripande, eftersom, som det nu ser ut, Sverige självt inte kommer att finnas länge till.

Det verkar som om varje nyhet som kommer ut från det här landet är mer störande och bisarrt än den förra, men vi har begått kulturellt självmord så entusiastiskt och så länge, att man nu har en känsla av att en brytpunkt har uppnåtts, och att det, för oss alla, bara handlar om att vara åskådare till den grymma utvecklingen och hoppas på att vi överlever. – Men det kanske vore bättre om vi inte gjorde det, så vi slapp leva i skiten.

Men svenskarna verkar vilja ha det så här, och det är ju det viktiga, eller hur?

I sista valet 2014 fick vi ny regering i Sverige, och bara 13% röstade på det enda partiet som motsätter sig oinskränkt islamisk massinvandring, vilket betyder att alla andra, hela 87% röstade på partier som föresatt sig att hålla dörren på vid gavel för en ohållbar flodvåg av människor från tredje världen, och för alltid. De här 87 procenten har vi använt som slagord nu en tid.

Så, om inte annat, ser det ut som om Sveriges förvärvade status som våldtäkts-huvudstad i Europa nu är säkrad. Det är t.o.m. så att, förutom för sin antisemitism, är Sverige numera mest känt för invandrarvåldtäkter.

Jag undrar om det finns något samband mellan att Sverige är Europas våldtäktshuvudstad och att svensk polis gjort sig till åtlöje inför hela Europa.

För mig verkar det som om det kanske finns en viss orsak och verkan där någonstans. – Muslimska invandrare i Sverige vet att de kan göra vad de vill.

De kan starta upplopp och bränna bilar, och t.o.m. attackera polisen med stenar, som de gjorde nyss, igen, i Stockholm, utan att bli arresterade eftersom det skulle kunna ”provocera” dem.

Följaktligen vet muslimer i Sverige att pöbelvälde fungerar, och att polisen är rädda för dem, vilket betyder att hela svenska samhället har skäl att vara rädda för dem, för, när det börjar gå hett till, vem ska du ropa på? Scouterna?
– Eller ”Ghostbusters” kanske?

Men det är något helt annorlunda med den tappra svenska polisen när en konstnär ställer ut några målningar i ett galleri som några människor kan välja att uppfatta kränkande.

Då blir de riktigt hårda grabbar. Han blir omedelbart häktad, släpas inför skranket och får sex månader i fängelse, för den svenska polisen och den svenska staten är väldigt bra på att arrestera och straffa folk för fredliga inbillade kränkningsbrott, men när man ska handskas med muslimska invandrade ligister i upplopp gör man försvinnande litet.
 – Ja, man försvinner helt enkelt.

Nyligen har man även börjat jaga smutsiga nummerplåtar och cyklister utan lyse, det är minsann riktigt bra polisarbete det. Och deras feghet ser till att muslimskt våld bara blir värre, för det blir det alltid, och att det blir de vanliga svenskarna som drabbas, som vanligt, särskilt kvinnor och barn.

Sverige är kanariefågeln i kolgruvan.

Det visar vad som är på gång på vår ”progressiva” planet, och det är därför detta angår hela Europa.

Trots att vi haft ett val, är den nuvarande svenska regeringen den svagaste på årtionden, för ingen vill prata eller samarbeta med det parti som fick det tredje största antalet ledamöter riksdagen, och det betyder att de nästan en miljon människor som röstade på Sverigedemokraterna i själva verket fått sina röster sönderrivna och bortkastade.

I dagens Sverige är demokrati ett hot som måste oskadliggöras, precis som yttrandefriheten är ett hot som måste kriminaliseras.

Liksom i det gamla Sovjetunionen har man inte råd med någotdera eftersom man strävar mot att skapa ett konstgjort samhälle utifrån en planskiss som inte klarar närmare granskning.

Och man har givit denna en närmast religiös innebörd så att en samhällsdogm har etablerats, och detta har lett, oundvikligen, till att hädelse nu blivit ett problem, så vem som helst i Sverige som uttrycker en felaktig åsikt om muslimsk invandring, kan nu bli arresterad.
 Om polisen inte är för upptagen med att försvinna inför muslimskt våld.

Så när blir Sverige fyllt med muslimer? Kort sagt: Aldrig.

Man har så till den milda grad pratat in sig i ett hörn, och demoniserat alla som ifrågasätter massinvandringen, att den snarast måste begränsas, att man lika gärna kan slå ihop klackarna och göra nazist-hälsningen. – Det är otänkbart.

Så det kommer bara att fortsätta och fortsätta, i all evighet. Hundra tusen eller fler per år, varje år, år efter år. – Det kommer aldrig att sluta.

Inte ens när det finns en moské i varje gathörn som brölar böneutrop fem gånger om dagen i högtalare, rakt i örat på dig.

Detta är framtiden, Sverige, och ingen förtjänar den bättre än vi.

Ja, vi är verkligen en strålande ”progressiv” ledstjärna, en riktig förebild för alla.
– På samma sätt som den som dyker med huvudet före i en fingerborg med vatten, är en förebild för oss alla.

Men klart är, att det är så här majoriteten vill ha det i vårt land, annars skulle vi väl inte varit dumma nog att ha röstat fram det, mer av samma sak
– fler muslimska upplopp som polisen inte gör något åt, fler våldtäkter och rån och socialt våld från en aggressiv, ständigt växande kultur mitt ibland oss som föraktar oss och allt vi står för – och mer fegt backande inför allt detta.

Vi förtjänar att se vår kultur förstöras. Vi är uppenbarligen inte den värdig.
Vi förtjänar vad som kommer, men våra barn och barnbarn gör det inte, och det är de som kommer att få betala priset för vår oansvariga enfald och feghet.

De ska svära ve och förbannelse över vad vi gjort dem, speciellt kvinnorna.
Vi – ett folk av förrädare. Vi – ett samhälle av lämlar. Vi – ett skepp av narrar.

Detta är på allvar, Sverige.

Nu strömmar tidvattnet in, och det strömmar inte ut igen, så det är bäst vi förbereder oss för vad som komma skall.

Sätt pannan i golvet, ändan i luften, se till att klä in våra döttrar och hålla dem ur synhåll, för vi har bokat en enkel biljett till 600-talet, och det är ajöss med Sverige.
Nästa hamn: Swedistan.

 

2 kommentarer