Polisskolan 2?


Den flata svenska polisen visar upp sin inkompetens ännu en gång. Det är pinsamt, riktigt pinsamt nu. Hur det mer och mer liknar scener ur den amerikanska komedin POLISSKOLAN, än riktiga polisinsatser.

3 Kvinnliga poliser och en ordningsvakt får rejält med stryk och sin bil förstörd av 1 invandrare på ett boende. Polisen hade kallats till platsen då en man försökt tända eld på kläder och uppvisat ett hotfullt beteende. (Se filmen längst ner i inlägget)

http://www.expressen.se/nyheter/stockholm/mannen-gar-till-attack-mot-polisen-med-sten/

Det är heller inte nog med att mannen lyckades läxa upp 3 beväpnade poliser, en av poliserna tappar även sin fjäderbatong som blir liggande på marken och gör det möjligt för mannen att ha kunnat plocka upp den och därmed ha tillskansat sig ett vapen. Lyckligtvis gjorde inte mannen det, utan lät den ligga. Tanken slår mig dock vad han hade kunnat åsamka poliserna för skador om han tagit upp den.

Polisen uppvisar inga som helst kunskaper att bekämpa en våldsam person och det liknar mest en parodi på polisarbete. Att dessa ”flickor” har kunnat bli poliser övergår mitt förstånd.. Kanske skulle de ha mer framgång med att använda batongerna till annat.
(Vad gör du med batongen, kärring snut, kärring snut ….. ) Säkert känner många igen de raderna…

Med facit i hand, invoterade poliser, lägre intagningskrav på polisskolan och försämrade resurser visar den här filmen precis hur flata och otillräckliga den svenska polisen är idag. Poliser som genom reformering är totalt verkningslösa att skydda både sig själva och allmänheten..

Det är kanske inte så konstigt att Ygeman och Eliasson väljer att skicka ut sin polisstyrka att jaga smutsiga nummerplåtar, jaga cyklar utan lyse och göra stora polisinsatser på hotellrum där ”molnfilmare” ligger och sover.

Den svenska polisen duger inte till mycket annat.

e14ba49d-9237-4b45-bf7c-4a4b56f3ebe4
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wB70L/polisen-varnar-for-smutsen–som-kan-ge-dig-boter

680
http://www.expressen.se/nyheter/pers-rum-stormades-av-insatsstyrkan/

Det rikstäckande folkutbytet och således folkmordet på den svenska befolkningen går enligt planerna, polisen är totalt verkningslös, vi har ingen militär som är rustade för att hantera de alltmer utbredda riskområdena (no-go zonerna) och den svenska allmänheten är nu fritt villebråd. Det skulle förmodligen inte ta landets kriminella invandrare och återvändande IS terrorister mer än en dag att inta landet och därmed sätta hela Sverige i krigsläge. och sen börjar slakten ….

Vi får hoppas att mitt i allt elände att åtminstone de 87 procent av de röstande svenskarna har fått vad de ville ha och röstade för.

 

2 kommentarer

 • THIS IS THE SWEDISH POLICE AGAINST A MIGRANT… ”WE REALLY HAVE A POLICE FORCE TO BE PROUD OVER”….. (I better buy myself a GUN…..)!!!!

  Gilla

  • Thomaz Wiberg

   Ja, allt fler gör det.. skaffar vapen. Och inte helt utan anledning.. när svensk polis inte har mer att erbjuda får vi antingen försvara oss själva…eller ringa Ghostbusters!!

   Gilla