Är svenska folket verkligen rasister, eller ligger det nånting annat bakom?


Frågan är i högsta grad relevant, då i alla fall jag personligen som växt upp i ett Sverige där man alltid visat tolerans och nyfikenhet mot främlingar och främmande kulturer.

Redan som 9 åring under tidigt 70-tal då man började åka med charter allt mer och semestra i andra länder åkte även jag tillsammans med min mamma till olika länder. Däribland även muslimska länder som t.ex. Tunisien.

Vid besök i Moské tog man seden dit man kom och mamma som inte fick gå in iklädd shorts accepterade seden och kulturen och täcke sina ben. Det var inget konstigt med det och inte protesterade vi mot det, som om vi hade blivit kränkta på nåt vis.

Inte heller under min skolgång såg man någon utstuderad rasism. Jag hade skolkamrater från Turkiet, Jugoslaven, Tjeckoslovakien och flera andra länder men inte var de utsatta för rasism. De var heller inte förfördelade med specialregler, bidrag eller andra förmåner som fri läkarvård och tandvård. De levde heller inte på socialbidrag. Deras föräldrar arbetade som vilka andra människor som helst som bor i Sverige.

Visst hände det att mobbing förekom, såväl mot dessa barn som mot svenska barn, men inte kallades det rasism. Det var de gamla vanliga orsakerna, fräknar, hästsvans, fula skor eller nåt annat typiskt löjligt som barn kan retas om. Det var ALDRIG någon som mobbades för sin härkomst.

Sen en dag beslutades att våra gränser skulle öppnas, en strid ström av ”flyktingar” vällde in i landet och började likt virus att suga ut den svenska välfärden.

Bidrag på bidrag, särbehandling, särskilda lagar och regler, respektera deras religion oavsett vad de gör, normalisera våld och våldtäkter.

Normalisera kulturyttringar som anses ”normala” i deras hemländer men som inte fungerar i ett civiliserat land som Sverige.

Inga utvisningar när nya människor inte kan acceptera våra lagar och inga straff när de begår hemska brott, för det är ju synd om de stackarna som inte lärt sig spelreglerna.

Man lär sig den hårda vägen, så är det för oss alla, och jag fick lära mig tidigt att ta konsekvenserna för mitt agerande, varför ska inte nya svenskar som kommer behöva lära sig på samma sätt? Frågar jag mig!

Jag är inte ensam om att fråga mig detta, och när jag och alla andra som tänker klart och resonligt protesterar mot detta så kallas vi rasister.

Men det är ju inte de nya svenskarna vi protesterar till, utan den regering som skapat den här situationen. Personligen är jag inte alls emot dessa nya människor, jag har inga problem att acceptera dessa människor. Jag har däremot väldigt svårt att acceptera vad de gör och förstår inte varför jag ska acceptera detta beteende.

För mig är det enkelt som fan, om jag kommer hem till dig och du inte vill att jag ska spotta på golvet eller bajsa i din soffa så måste jag acceptera dina regler och låta bli det. Vill jag bajsa i soffan så får jag väl göra det hemma hos mig.

Nu är ju resonemanget med att bajsa i soffan väldigt hårt och till sin spets men jag tror du förstår andemeningen.

Så varför är jag då rasist när jag inte vill att min gäst eller inneboende eller nya medlem i mitt land ska bajsa i min soffa?

Det är klart jag inte är rasist för det, jag är emot ett politiskt system som inte är vettigt nånstans. Det är politiker och tyckare, artister och ”vetare” som nånstans helt tappat all sans och reson om vad som är rimligt som är problemet.

Det pågår en agenda att byta ut ett helt folk och för att lyckas med det behövs en enorm splittring som resulterar i att man kan styra folket i jämn takt mot avgrunden… som lämlar.

Det är människor som har en agenda och en egen vinning som skapat en obefintlig rasism och kastat epitetet i ansiktet på oss för att skifta fokus från vad de själva håller på med. (Titta inte på mig, titta på den där jävla rasisten!)

Jag är inte rasist, svenskar är inte rasister generellt. Vi har blivit rasister därför att precis som i affären, när brödet eller frukten är dålig så går vi till kassapersonalen med en skopa ovett istället för att klaga hos butikschefen eller den som är ansvarig för brödet eller frukten. På samma sätt riktar vi vår avsky mot de nya människor som kommer hit.

De stackarna som inte kan spelreglerna och inte behöver lära sig nånting, inte ens språket trots att de får extra bidrag om de slutför SFI (Svenska för Invandrare), vilket förresten inte gäller alla invandrare.

Är du från Kina, Uruguay, eller kanske Bolivia så får du inget extra bidrag om du lär dig svenska på SFI, det får du bara om du är muslim, det samma gäller den fria sjukvården och tandvården. Kommer du från andra länder har du inte flyktingstatus, du är bara en vanlig immigrant.

Det är BARA den muslimska kulturen och muslimer som får all den här särbehandlingen, då det är deras RELIGION vi ska acceptera, respektera och ge extra utrymme, oavsett vilka yttringar de tar sig friheten att praktisera.

Så när vi svenskar klagar, så är vi alltså rasister och värre…

Men vi är inte rasister av naturen, vi är inte födda rasister eller ens rasister av eget val, vi har skapats till rasister och missnöjda medborgare, i syfte att demonisera oss för att rikta bort fokus på de riktiga skurkarna, lögnarna och galningarna som drabbats av kollektiv masspsykos.

En kommentar

  • Mauritz Fredriksson

    Håller helt med dig! Har läst lite i koranen för att försöka förstå Islam och dom läror den predikar. problemet är ju att den som följer koranens ord inte alls behöver följa några andra lagar och regler var i världen dom än befinner sig. Lagarna i koranen står över alla andra lagar. Varför är dom svenska politikerna så slätstrukna så att man tillåter folk som kommit hit, må så vara på flykt, att tillämpa dessa lagar som inte är en religion utan ett sätt att förhålla sig till andra människor. Alla otrogna är deras fiender och skall bekämpas med våld. Deras gud är alltid barmhärtig i dom fallen. Vi måste stoppa Islamister. Ser att kungen var till Örebro för att be om förlåtelse för att deras moske brann ner. Själv är jag humanist.

    Gillad av 1 person