Det fina hatet


17362002_10154860554341084_551511464041643153_n

En vän på Facebook (Bechir Rabani) Skrev ett mycket starkt inlägg på Facebook som jag gärna vill återge. Det är verkligen bra skrivet och illustrerat. 

 
De selektiva ”antirasisterna” och ”femi-narcissisterna” sitter helt passiva och förnekade medan våra kvinnoförtryckande kulturer förpestar Sverige. Inte ett ord om hedersbrotten och våldtäkterna på ”zvennehurur”. De sitter fega som kycklingar och avvaktar tills ”rasism” dyker upp istället. Då jävlar vågar de att visa sitt selektiva medmänskliga hyckleri.

De behöver hittepå ”rasism” för hålla uppe sin identitet. De måste hålla ”rasismen” igång för att slippa konfrontera de verkliga problemen.
Fegare människor får man leta efter.

Dagliga våldtäkter idag som sker pga en brutalt skev kvinnosyn utifrån. Ser man inte sambandet mellan importen av män från länder där fri kvinna betraktas som en”zvenneh*ra” och de senaste OS i gruppvåldtäkter/hedersbrott i Sverige, där kvinnan ÄR fri, så är man en del av problemet. Tror ni att man väljer svenska offer av en slump vid våldtäkt? Glöm det, ni är fria och lever i synd, ni förtjänar det. Det är attityden idag mot svenska kvinnor.

Idag har vi vuxna män med riktiga barn i skolor och aktiviteter pga det omfattande åldersfusket som godhets-hycklarna har vurmat för. Idag måste kvinnor tänka tio ggr om, för att kunna ta sig hem säkert. Det är inte det Sverige som jag växte upp i, i vartfall inte på 80-90 talet. Betvivlar att det var sämre innan dess.

Man vågar inte att peta på dessa problem pga rädslan för ”rasismnazismfascism”. Så då uppoffrar man istället barn, hbtq-personer och kvinnor likt offerlamm på det ”mångkulturella” bordet. Det som ”de goda” inte tycks fatta, är att deras barn och barnbarn kommer att få ett levande helvete i framtiden, framförallt kvinnor, barn och hbtq-personer.

Sverige liknar mer och mer våra hemländer pga fegheten att inte våga konfrontera radikal islam eller invandrare. Vi är ju ”offer från krig”, alla bruna är lidande offer, vi kan omöjligt göra fel eller ha skyldigheter. Det är det som man idag definierar som ”antirasism”.

Jag förstår inte hur man kan se sig själv i spegeln och leva med detta.

Om du inte vågar att se sambandet, så är du medskyldig till allt lidande som den misslyckade migrationspolitiken har förorsakat.

Alla förstörda kvinnors liv, alla drabbade barn, allt hedersförtryck och alla tårar som dagligen spills från anhöriga, DITT FEL!

En kommentar

 • Det är bra skrivet!
  Jag har ytterligare tankar om ämnet..
  Man skall alltså inte ens tro eller inbilla sig att man kan komma hit och trakassera överfalla,våldta
  svenska kvinnorbara för att man har en skev och efterbliven, stenålders kvinnosyn som inte hör hemma i denna tidsålder. Något som ingen annan kultur i världen har.
  Men, tyvärr deras egna unga kvinnor och tjejer, småflickor får offra sig och lida väldigt mycket för den
  klan-styrning och hederskultur som de själva har skapat. Där hot, våld, tortyr är vardag.
  För giftermål skall ju flickorna vara riktigt unga.också 12-15 år (barn) enligt den snedvridna sexistiska kultur
  de själva skapat och lever i. Detta ständiga våldförande på kvinnor, unga kvinnor och barn måste få ett slut !
  Vi har riktigt usla ( inte värda namnet) kvinnoföreningar och s.k ”Kvinnoföreträdande partier” samt handlingsförlamade feminister i det här landet, som inte reagerar, protesterar och förbjuder och verkar för
  hårdare straff (utvisning) mot den växande ”avarten” män som begår överfall och våldtäkter på kvinnor.
  Detta är ju ett fullständigt hån, ett förakt mot alla kvinnor i landet!
  Att detta får fortsätta utan att denna inkompetenta s.k feminist-regering lyfter ett enda finger?
  Ett stort tyvärr att vi har en sådan ignorant, feg och passiv regering fylld av marionett-dockor som inte kan skapa
  en enda självgående tanke…På vad som är rätt och fel – På vad som är brott och på vad som kräver straff.

  Gilla