Folkets Demonstration i Trelleborg


20170304_134316

Då var det alltså den 10:e Demonstrationen som gick av stapeln i Trelleborg denna gång. Att det blev i Skåne denna gång tackar jag extra mycket för, det började ta på orken att åka till Stockholm från Landskrona varannan månad under hela 2016…så denna gången fick jag en kortare resa som hjälpte till att hålla orken och entusiasmen uppe.

Våra talare var lysande som alltid och som ny talare såg vi Anna Svensson som fick lite delad kritik för sitt tal på Facebook, trots det tycker jag personligen hon ändå gjorde ett bra tal där det viktigaste budskapen om korruption och ohederlig media tydligt kom fram.

Annelie Sjöberg var i sitt esse och som vanligt presenterade hon ett kanonbra tal som jag i efterhand fick veta att hon filat på ända in i sista minuten mer eller mindre för att få klart.
Så en stor kram till Annelie (vilken hon så klart fick motta också)

Johan Widén inledde med att tala om bland annat Peter Springare som var dagens tema och även Bechir Rabani som startat den nya rörelsen Megafonerna som du kan läsa om här på bloggen fick ett omnämnande.  Applåder för Bechir Rabani!

Hans Erling Jenssen från Danmark kom sedan och hade en del väl valda ord att förmedla och honom ska vi lyssna mer på tycker jag, han har huvet på skaft och är en bra talare.

20170304_121112

 

 

 

Vi hade även prominent besök av Stefan Thorsell, författaren av boken M/S Estonia som jag varmt kan rekommendera dig att läsa..vill du ha tag i boken så kontakta mig så förmedlar jag kontakten vidare till Thorsell.

 

 

 

 

 

Stödet för Peter Springare var stort i publiken och många ville visa sitt stöd genom att införskaffa knappen för att visa sitt stöd, vilket även du kan göra. Titta in på länken i menyn här ovan som heter ”Visa ditt Stöd”.. jag hade en påse med 300 knappar med mig och hade bara runt 50 med mig hem..

Så till sist så lägger jag upp livesändningen här nedan, om du inte var på
plats och ännu inte hunnit se den eller hittat den på Facebook så är den alltså här. 🙂

https://www.facebook.com/fdliveochinfo/videos/1885026988411054/

Och till allra sist!!! Tack!! Till alla som kom, talare, funktionärer och framför allt TACK!! till alla i publiken, alla trevliga, glada vanliga medmänniskor som kom för att demonstrera och visa stöd för oss på Folkets Demonstration, Peter Springare och så klart sig själva.. NI, som kom, och som stod i kylan som kröp på oss till slut men som stod ut för att visa ert missnöje och er ändå så lysande förhoppning om ett bättre Sverige.. TACK till er ALLA!

Som en liten fotnot här längst ner ska jag ge AFA och Ung Vänster ett litet extra omnämnande och ett litet tack för gott skratt och en roande underhållning då de med sin nya taktik att istället för att stå och skrika som galningar nu försökte sig på nåt nytt!!!

De tänkte till lite, med varierande framgång och kom fram till att de skulle vara med och demonstrera tillsammans med oss med sina egna skyltar som kreativt framställts med kritor och andra vänliga ”fingerfärger”.. budskapen var väl inte helt lyckade men man får ge dom guldstjärna i boken för sina försök..

En extra eloge till tjejen med ett stort NEJ TACK på … på den skylten stod det:
Kaffe med VITT… NEJ TACK… henne önskar jag lycka till med livet i fortsättningen men en liten undran om hon ens själv hade klart för sig vad den skylten egentligen förmedlade.

Och en liten notering om killen med skylten där det står:
”Om du svänger till vänster i en högersväng, får du se mer av VÄRDEN.. jag undrar vilka värden han talar om . .eller kanske han egentligen menade VÄRLDEN men missade den dagen i skolan då man lärde ut hur det stavas … (kanske dags att återgå till skolbänken?)

Tack för att läst och tack för besöket ! ❤