Jag ska rösta MOT allt du står för! -Demokrati är underbart


 

Som ni kanske vet, tror jag att det inte finns mycket fel med denna värld som inte kunde botas med mer demokrati. Det är en viktig säkerhetsventil för ett sunt samhälle, och jag kan inte berömma det tillräckligt nog. Och det finns aldrig någon anledning att inte rösta, eftersom även när det inte finns något som är värt att rösta på, så behöver du inte leta länge för att hitta personer som är väl värda att rösta emot.  Och de flesta av dem ställer inte upp i något val.

I mitt fall, kan det vara praktiskt taget vem som helst från cancerhärden i den förvirrade åsiktsmaskinen full med korkade PK folk, kulturrelativister och censurerare som verkar ha hela det västerländska samhället i sina fuktiga händer.

Rosa fluff trams, vänsteranhängare, rättvisekrigare, skränande antirasist-utopister; Vad än dessa människor vill ha, så vill jag göra helt tvärtom, och lite till, enbart till förmån för min moraliska hälsa.

Jag är allergisk mot skränande aktivisters värderingar! Dom ger mig utslag.

Så, om du tror att alla kulturer är lika, och att allt som är fel med världen är västs fel, då röstar jag mot dig. Om du tror att gruppidentitet bör vinna mot individuell frihet, så ska jag rösta emot dig och mot den grupp du identifierar dig med.

Jag behöver inte någon att rösta på, så länge du är i närheten. Om du tror att känslor är mer viktigt än sanningen, då röstar jag mot dina känslor, och mot din sanning. Och om du är den första personen att nämna ras i en politisk debatt, är chansen stor att det är du som är rasisten!!  – Jag röstar mot rasism, och mot dig, din rasist.

Jag röstar mot alla som tycker att en våldsam reaktion är ett giltigt svar när demokratin inte går som man vill, precis som de hysteriska anti-Trump demonstranterna i Amerika som härjade som dårar under valkampanjen och som nu inte kan acceptera att Trump faktiskt vann valet.  – Ju mer arga och frustrerad de människorna är, desto gladare blir jag.

Och jag kommer alltid rösta emot dem genom att rösta för vad de inte vill, även om jag egentligen inte vill ha det heller. Jag röstar emot alla som tror att de har rätt att övervaka någon annans åsikter. Yttrandefriheten är absolut icke-förhandlingsbar, vad än några slemmiga politiker säger så är det grunden till vår civilisation, och om du förorenar detta så förorenar du floden och dödar allt liv i den.  – Jag röstar mot det.

Och om du är den typ av dumskalle som gillar att göra anspråk på det fria ordet när du skriker åt människor för att tysta dem, så är du en lömsk och hycklande skithög (självklart) och du har ingen rätt att kalla någon en bigott.

Definitionen av en bigott är någon som inte kommer att lyssna på en annan synvinkel.
Det är du som är bigott, din bigott. – Och jag röstar emot dig.
Jag röstar mot alla hat lagar och mot någon som är dum nog eller korrupt nog att stödja dem.

Om något betecknas som hat i denna värld, så är det den islamiska läran, och tills vi börjar åtala denna, och de människor som predikar den, har de ingen lag för fritt yttrande eller ett moraliskt ben att stå på, om du tror att de har det, gissa vem jag rösta emot.
Särskilt om du är en polis som selektivt upprätthåller lagar för att blidka muslimska känslor. – Hej igen, Dan Eliasson

Jag röstar mot dig med storlek 46 i skor och du borde ha en sån spark i arslet att du kunde smaka mitt skoläder, och om du hade någon personlig integritet du skulle rösta mot dig själv, din förrädiska samhällsmupp.

Ordet ”idiot” uppfanns åt dig Dan Eliasson. Jag röstar mot idioter.
Och om du tycker att jag inte ska använda ordet ”Idiot” eftersom det är stötande så har jag andra ord, imbecill och efterbliven t.ex., och jag röstar med extrema fördomar mot idioter och efterblivna.

Och jag kan göra detta eftersom, till skillnad från dig, har jag inte blivit handikappad av politisk korrekthet. Lyckliga mig!

Så du kanske är en homosexuell man som stöder Islam.
Hej, Jonas Gardell, och du vill gå på demonstrationer och parader runt i din
”Bögar för muslimer” -T-shirt och i små rosa shorts. Om de någonsin får tag på dig, skulle det inte finnas något kvar av er att rösta emot, din poserande korkskalle, men under tiden ska jag rösta emot dig med rosetter på.

Och om du är en skränande kvinnlig journalist som gillar att visa hur icke-rasistiskt du är genom att skylla alla män för muslimska våldtäkter och sexuella övergrepp, skulle jag rösta mot allt du står för om jag trodde att du stod för något alls.
 – Men behöver du inte mig att rösta mot dig. Du har redan röstat mot dig själv och mot alla andra kvinnor i väst, din oansvariga fottrasa, feminist i fittkostym.

Jag röstar mot alla som är beredda att tolerera någon form islamiskt kvinnohat, inklusive könssegregering vid offentliga möten.

Och detta är bara en av de många anledningar till att jag röstar mot Sveriges ruttna arbetarparti Socialdemokraterna med sin svans av V och MP som avsiktligt svämmade över landet med människor från en fientlig kultur som aldrig kommer att integrera, i syfte att driva ned välfärden och köpa invandrad röstboskap, och därigenom skapa klyftor i vårt samhälle, och skapa orättvisor för de svenska medborgarna som de påstod sig representera, för att sedan kalla dem rasister när de protesterade. Och fortfarande gör det.

Så, om du röstar rödgrönt, jag rösta emot dig med knogjärn på.

Och slutligen, den islamiska överlägsenhets propagandan ”Islamofob” är skyffeln vi har överlämnats att gräva vår egen grav med, och alldeles för många av oss är upptagna med grävning.

Så, om du är en av de personer som använder denna term som om det är ett riktigt ord, eller om du vill kalla människor rasister för att ha kritiserat religionen med ”särskilda behov”, önskar jag bara jag hade en miljon röster. Men jag använder den enda röst jag har fokuserad som en laser för att rösta emot varje motbjudande sak du representerar.
Jag anser att det är min offentliga plikt, eftersom du är mänsklighetens moraliska avskum och du är en fiende till civilisationen. – Jag röstar för civilisationen.

Nu och för evigt röstar jag emot dig.

valve

 

Ja, nu det känns bättre. Förstår du nu vad jag menar med en säkerhetsventil?
Är inte demokrati underbart?