Det går åt helvete!


3ee9ef3e-1076-4fd3-b5c6-0961a77bc147

Nu har jag börjat bli riktig orolig på allvar!
Våldet i Sverige har eskalerat så kraftigt och så fort att vi nu inte längre har resurserna att reda ut nästan nånting. Polisen utreder inte längre mindre brott som ringa misshandel, fylleslagsmål, butiksstölder, snatteri och ja i princip alla mindre brott.. 

Det finns heller inte resurser att utreda grövre brott!
Antalet mord t.ex. har ökar så kraftigt att det just nu bara i Malmö pågår 14!! utredningar.
Totalt arbetar över 100 poliser med att försöka lösa dessa mord och 2 av fallen utreds inte alls just nu.

Flera av de totalt 14 mordutredningar som bedrivs av polisen i Malmö går trögt, och i två av fallen arbetar just nu inga utredare alls. Det skriver Sydsvenskan som kartlagt hur det går med fallen. Totalt arbetar över 100 poliser med mordutredningarna.
Mats Attin, jourhavande förundersökningsledare, säger till SvD att det förut var färre, men mer rutinerade utredare som arbetade med att lösa mordfall i staden.

– I dag är läget sådant i Malmö att vi får hjälp från hela landet, men organisationen bemannas med relativt unga poliser som saknar rutin. Det är ett problem. (Källa: Omni)

Polisen räknar med ett mord i månaden

Enligt källor till Sydsvenskan räknar Malmöpolisen i en underrättelseanalys med i genomsnitt ett mord i månaden och ett mordförsök i veckan under 2017. Polisen vill inte kommentera tidningens uppgifter.
Malmöpolisen har i nuläget 14 olösta mord från det senaste året som man arbetar med, ännu har inget lett till åtal.

 • Polisens hemliga analys: Mordvågen fortsätter
  Mordvågen i Malmö väntas fortsätta, visar en hemlig underrättelseanalys, enligt en poliskälla till Sydsvenskan.
  Nästan varje vecka kommer någon att beskjutas, kalkylerar polisen med.
  Beredskapsplanerna hemlighålls.

Jag börjar på fullt allvar bli riktigt rädd nu. I Sverige är vi inte rustade för detta och så länge vi har en regering och en polischef som kategoriskt vägrar se sanningen med problemen och ge polisen de resurser och fria tyglar de behöver för att stävja problemen så kommer det bar att bli allt värre! – Vad är det framtid vi ger våra barn.

Visst, jag får konstant höra från meningsmotståndare att:
– Det är inte alla invandrare som är dåliga, det är bara en liten klick.”

Ja Ja, Visst är det så! Men det rättfärdigar ändå inte att den lilla klicken får ta över och regera verkligheten i städer och förorter, den ”lilla klicken” är den som syns HELA tiden och skapar kaos och skräck överallt. – Och gör polisen totalt maktlösa! 

Svenskar vill beväpna sig!

Jag hade så sent som igår en konversation med en man på Facebook som helt öppet frågade om han borde skaffa sig en vapenlicens!
Han var rädd för sin säkerhet och vill beväpna sig. Vi utväxlade en del kommentarer fram och tillbaka och även ett part andra personer kom med i konversationen och det framgick ganska tydligt hur tankegången går:

Varför ens bry sig om en licens?
De som utgör hot mot oss, har inga licenser för de olagliga vapen de använder, så varför ens bry sig om att vara laglig själv? Landet är på god väg till laglöshet så man kan lika gärna skaffa sig ett olagligt vapen själv.

Det finns skjutvapen att få tag i snart varenda gathörn och man får ett insmugglat 9mm vapen (Pistol) för runt 10.000:- med extra magasin och ammunition så man klarar sig ett tag. Man kan till och med köpa ett Automatvapen (AK47), men då för lite mer pengar, men det finns tillgängligt…och handgranater kan man köpa som lösgodis.

Klart jag förstår att folk är rädda och vill beväpna sig, och man har mer och mer börjat odla tanken på att vara beredd att ta liv för att försvara sig. Det är skrämmande var det är på väg att barka hän, vi har inte haft den här mentaliteten hos vanligt folk förr och det är så främmande för de flesta av oss att ens bolla med tanken.. men allt fler börjar tänka i dessa banor..

Och det är som sagt inte så konstigt när DET GÅR ÅT HELVETE!

 

5 kommentarer

 • Jag känner igen tankegångarna att ”beväpnade sig i försvar”. Jag bor i ett mindre samhälle där villa inbrotten är relativt hög. Det sker många villa inbrott och de kriminella har blivit allt järvare. De tränger sig in när folk är hemma eller smyger sig in om dörren är olåst.
  Jag själv har haft funderingar på att förvara nåt typ av tillhygge på övervåningen för att kunna förvara mig och mina barn om detta skulle ske när vi ligger och sover.
  Man är inte trygg i sina hem. Man är kanske mer orolig just för att man har barn också. De ska kunna ligga och sova tryggt på nätterna.

  Gillad av 1 person

  • Tack för kommentaren Caroline, Att skaffa nån typ av beväpning är det många som gör numera, det kan vara allt från spray till teleskopbatonger i stål eller som sagt även skjutvapen som många allvarligt börjar fundera på.

   Man ska dock ha i åtanke att om man skaffar nån form av ”försvar” så ska man göra det med ansvar och se till att man vet hur man använder det korrekt…annars är det inte till mycket hjälp ..

   Förstår att du känner som du gör och att det känns otryggt.

   Gilla

 • Det är ej så lätt att vara politiker i Sverige och värna om demokrati, välfärd och trygghet för alla – därför att;

  Det allt överskuggande grundläggande problemet i Sverige och världen är ett hopplöst föråldrat ekonomiskt tänkande och agerande – som jag ser det.

  Den offentliga makten i Sverige utgår ifrån affärsbankerna.

  Om hur det kan vridas rätt i mitt blogginlägg; ”OM HUR NATIONALEKONOMI-FÖRSTÖRANDE BANKSYSTEM KAN VRIDAS RÄTT”.

  Gillad av 1 person

  • Jag läste ditt inlägg där, och jag kände redan till förhållandena med den ekonomi vi för och hur bankerna styr. Det är ett grundläggande system att den som håller i skuldsedlarna har makten .. men det vi ser i förorterna är inte bara att skylla på banksystemen även om det är dessa som ligger väldigt mycket till grund för den politik som förs.. för mig handlar det även om rätt och fel på det rent mänskliga planet… Vi har en regering som inte bryr sig om folket.. de VET vad som sker men bryr sig inte.. det är alltså en moralfråga lika mycket som ett ekonomiskt problem.

   Med omoraliska politiker som som kör på för egen vinning skull (bankköret).. så får vi en helvetes massa problem ..

   Gillad av 1 person