Sanningen om HALAL!!


halalvarning_a5

Vad vet du om Halal egentligen?

Att det är en slaktmetod som är rent barbarisk och orsakar djur onödigt lidande det vet vi allihop, men ändå har det accepterats för att tillgodose en barbarisk kultur och ideologi som borde förbjudas helt och hållet.
Men vad vet du mer om Halal?

Halal är betäckningen för vad som är tillåtet, motsatsen är alltså Haram, det som är otillåtet. Det finns mer utförlig förklaring på wikipedia.

Muslimer själva beskriver gärna Halal och Haram lite annorlunda, gärna hur bra det är och hur ofarligt det är då det bara handlar om vad som är rätt och fel, tillåtet och otillåtet…

Inom livsmedel handlar det om det tillåtna sättet att slakta djur;
Begreppet halal förknippas bland annat med reglerna om tillåtna livsmedel. Muslimer har en reglerad livsföring och all mat skall vara Halal (tillåten).

Haram (förbjuden) mat är bland annat enligt Koranen:
” kött av självdöda djur, blod, svinkött och sådant kött som har slaktats i ett annat namn än Guds, samt vidare kött av djur som strypts, kvävts eller dödats genom ett hårt slag eller som fallit utför ett stup eller stångats ihjäl eller rivits av ett rovdjur.” — Koranen (5:3)

Men det finns en baksida på detta:

För att en butik i Sverige ska få sälja Halalcertifierad mat så ska en muslimsk skatt ”Zakat” betalas. – Koranen 2:3 & 6:60
Denna skatt ”Zakat” går till Muslimska brödraskapet och Saudiarabien som använder dessa pengar till att finansiera terrorism och förtyck. – Det rör sig om hundratals miljoner kronor årligen från skatter världen över.

Det innebär att när du går och handlar på t.ex. ICA, Coop, Willys, City Gross och andra butiker och köper varor som är Halalcertifierade så bidrar du till och betalar själv för den terror vi utsätts för.
VI betalar alltså själva för vår egen undergång i längden.

Så vad kan du göra?

Det enklaste du kan göra är att undvika produkter som är Halalcertifierade helt och hållet och ställa krav på att din butik har alternativ.
Du kan informera dig själv om vilka varor som är Halalcertifierade.
Du kan protestera i din butik och ifrågasätta lämpligheten i att din butik hjälper till att finansiera terrorism.

Här nedan finns även några filer du kan använda om du vill.
Det är bilder du kan skriva ut själv och dela med dig av.
Den ena bilden har 2st A5 på samma bild, när du skriver ut den kan du så klippa isär den och få 2st / utskrift, den andra är en singel A5.
Filerna finns även som .pdf för bättre kvalitet.
Det är fritt att plocka hem dessa om man känner att man vill dela denna information.

Jag står även i process att skaffa detta som klistermärken, om någon känner att de vill ha det så kan man gärna säga till i kommentarsfältet så får jag ett hum om intresset för det.  De kommer i så fall gå att få tag i för några få enkronor / bunt om 20 + porto. (för att täcka tillverkningen).
 – Mer detaljer om det senare. –

Bild A4 – ”Högerklicka och spara som..”

halalvarning

Bild A5 – ”Högerklicka och spara som..”

halalvarning_a5

PFD

PDF A4: halalvarning

PDF A5: halalvarning_a5