Ygemans karuseller


fb_img_1487754832697

För inte så länge sen uppfattade jag att Ygeman hade stort förtroende hos folket.

Det rättade han snabbt till genom att:
📍Fördöma sopsäckar.
📍Uttala förtroende för Eliasson.
📍Säga att våldet i Malmö beror på det geografiska läget.
📍Att sedan säga att våldet i Malmö beror på låga frisörpriser.
📍Och nu kalla upplopp i Rinkeby för ”stök”.

Han värjer sig mot att händelserna skulle spegla laglöshet och att ordningsmakten har tappat kontrollen över förorter som Rinkeby. Att fortsätta öka antalet poliser i förorterna är hans viktigaste recept för att öka tryggheten i förorterna.

Den här bilden av verkligheten delar han tyvärr inte med hela allmänheten, en väldigt stor del av befolkningen inklusive mig själv delar den absolut inte. Jag är faktisk uppvuxen i just Rinkeby och även om jag lämnade den förorten för väldigt länge sedan har jag fortfarande familj som bor kvar i området så jag befinner mig regelbundet där.

Den verklighet jag ser är en helt annan, en verklighet där Rinkeby och de flesta andra så kalade no-go zoner styrs av kriminalitet och laglöshet och absolut polisens närvaro skulle göra området tryggare är en önskedröm.

När ett område styrs av egna lagar, sharia lagar och klantillhörighet och polisen är mer än lovligt hatad är det en riskfaktor varje gång polisen försöker göra tillslag eller patrullera området ..man ber om problem.

Nej, det ska till helt andra åtgärder ..politiska åtgärder för att få bukt med laglösheten..och det första politiska beslutet som borde tas är att ge polisen betydligt mer resurser och befogenheter.

Det samma gäller Malmö, inte långt ifrån där jag bor nu. Malmöborna är skräckslagna, svenskar i Malmö försöker flytta för att våldet ständigt ökar, våldtäkterna och morden ökar, och det beror inte på några geografiska lägen..det beror på den ökade invandringen av Muslimska män som tror de har rätt att våldta, misshandla och mörda ..de tror de har rätt…sug på den en stund ..

En rätt de tror sig ha för att de är muslimer och vi är det inte.

Nä du, Ygeman..det är allt dax att du tar på ytterocken och ger dig ut i förorterna på riktigt…du behöver uppleva ett rånöverfall där du rånas och misshandlas av en grupp på 5-10 muslimer som sparkar skiten ur dig medan de rånar dig och skriker att de ska ”Knulla din mamma”..Du Anders Ygeman behöver uppleva det personligen…   det finns inga såna grupper där du bor, så du vet faktiskt inte vad som styr i förorterna och det är INTE du ..Det lovar jag.