Israels svar till Wallström: ”Djupt tacksamma”


3ec72e78-3958-4300-96e8-dc2d37708160

På mediasidan Omni kan man läsa följande:

Utrikesminister Margot Wallströms (S) besked att man ska utse ett speciellt sändebud för att arbeta för en lösning av Israel–Palestina-konflikten får ett kyligt mottagande i Israel.
– Givet den svenska regeringens extraordinära framgångar med att bringa fred över hela världen är vi djupt tacksamma för beslutet att äntligen lösa den här regionens sjukdom.
– Varför kunde de inte ha kommit tidigare?, säger den israeliske utrikesministers presstalesman Emmanuel Nahshon till Times of Israel.

Wallströms presstalesman säger till Aftonbladet att man vill inte kommentera Israels utspel: – Vi har naturligtvis ingen anledning att göra det.
I utrikesdeklarationen som Wallström presenterade i dag ska Sverige fortsatt verka för en så kallad tvåstatslösning av konflikten

Det finns verkligen inga gränser för hur smaklöst ointelligenta våra politiker är idag.

Jag har kommit till slutsatsen att de gör sig dumma med vett och vilje enkom för att göra folket de annars pissar på hela tiden, så förbannade som möjligt så att vi inte ska se vad de egentligen håller på med.. nämligen att systematiskt råna oss och tömma landet på alla ekonomiska resurser som finns… innan de utlyser krigstillstånd och sen så diskret som möjligt ”pyser ut genom personalutgången” och lämnar landet..