Hem » Återbloggat » 2030 Agenda och Maktens Män – kanske hänger det ihop så här! Del 2.

2030 Agenda och Maktens Män – kanske hänger det ihop så här! Del 2.


guest

Peter Krabbe

I föregående inlägghar vi bekantat oss med George Soros, världens rikaste man och centralfigur i världens ekonomi idag, en man med direktkanaler in i såväl Världsbanken som IMF (Internationella Valutafonden).   Den ungerske Soros är förvisso inte ensam i den ekonomiska världstoppen, där har vi också familjen Rockefeller, ursprungligen från Tyskland, familjen Rothschild som har sitt ursprung i Österrike- Tyskland och den lite udda konservative förmodligen blivande presidentkandidaten Donald Trump.

g_soros

George Soros

Låt oss då titta på Soros planför Europa med avseende på flyktingkrisen, som han själv är mycket behjälplig med att elda på:

Soros anser att EU måste acceptera minst en miljon migranter årligen under överskådlig framtid. Dessa bör fördelas ”rättvist” över Europa så att den ekonomiska bördan blir delad mellan staterna. Kostnaderna beräknar Soros uppgå till c:a 150.000 kronor per invandrare under de första två åren för att därefter minska. Han nämner dock inte att till…

View original post 1 216 fler ord

Translate

Lyssna på Granskning Sveriges avslöjande reportage om Aschberg direkt här i menyn.

Donera

Kategorier

Arkiv

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Besökare sedan Feb 2017

  • 1 138 587 besökare

Annonsplats

Musikspelaren

%d bloggare gillar detta: