Svenska pensionärer vs Asylsökande/nyanlända


Jag kom att uppmärksamma en artikel på Facebook idag.
Den handlar om hur asylsökare gnäller och klagar trots att de får allt serverat.
Samtidigt som våra pensionärer som byggt upp vår välfärd blir allt fattigare.
Jag blir heligt förbannad av det här.

I videon hör vi hur flyktingar klagar på att inte toaletter städas!!??
De är tydligen helt oförmögna att ta en trasa och en hink vatten och göra rent sin skit själva.

De klagar på mat och vi ser i videon hur de sitter och skrattar medan de bankar i borden i protest mot gratismaten. – Samtidigt ser vi hur svenska pensionärer sakta svälter ihjäl.

Det står klart för mig att det inte kan vara annat än en planerad utrotning av gamla och sjuka som ses som en belastning i samhället.. så istället för att låta skattemedel sörja för deras ålderdom, så ges pengarna till otacksamma parasiter och de gamla avlivas med beråd medveten avlivning.
Vår regering har beslutat att berika oss med parasiter och avliva svenska medborgare helt medvetet och därmed göra sig skyldiga till folkmord och förräderi.

Löfven och hans 7-klöver regering är inget annat än folkligt invalda mördare.

En kommentar

  • Margaretha Wiberg

    Även om jag redan vet allt detta så när jag får det serverat så här sammantaget så gråter både mina ögon och mitt hjärta, det gör så ont när jag ser hur de äldre och pensionerade svenskarna har fått det på ålderns höst på grund av alla dessa missnöjda flyktingar som bara ska ha allt gratis och ändå aldrig blir nöjda.

    Jag hoppas verkligen att vi efter nästa val kan få en förändring och att den nuvarande regeringen med Löfven i spetsen försvinner för gott från politiken innan det blir massdöd av gamla som svälter eller fryser ihjäl i vårt land. Det är så ovärdigt av ett land att inte ta hand om sina gamla, det visar hur landet fungerar.

    Gillad av 1 person